Tipp | Így is tárolhatod a palettáidMa egy újabb tippel jöttem, főleg azoknak lesz hasznos akiknek nincs otthon kismillió palettájuk, és megoldásuk se, hogy mégis hogyan tárolják kényelmesen, mutatósan szeretett palettáikat. 

Nálam alapvetően egy sminkes szekrény volt az opció sminktermékeim tárolására, gondolom sokan ismeritek az Ikea letisztult Malm bútorkollekcióját és azt a bizonyos sminkes szekrényt is a felnyithatós tükörrel, igen-igen, látom az arcokat, hogy tudjátok melyik az :D nos erre a posztra ha van igény akkor sort kerítek, ugyanis mikor abba vettem dobozokat rendszerezés céljából, akkor láttam meg ezt a műanyag szalvétatartót és benne a fantáziát, illetve a rúzstartóim is ilyen átlátszó műanyagból készültek, gondoltam még szuperül is mutatnak majd egymás mellett, így is történt! Jobb megoldást ki sem találhattam volna a nagyobb palettáim tárolására, ugyanis mivel a középre eső súly zárja össze úgymond ezt a tartót a paletták szépen egyenesen állnak még akkor is ha kiveszem belőle az egyiket, nincs az az esély, hogy eldől oldalra és esetleg kinyílik. Én három CS palettát tartok benne, két 88-ast és egy Creative Me palit, ez a kisebb vastagabb azért, de a 88-as palettákból még 4-5 is kényelmesen elférne benne, de már több nem. Szvsz egyéb márka ilyen nagyobb, laposabb palettái (pl.: Mac, Z-palette stb.) is elférhetnek benne. A kisebb paletták (pl.: Sleek, UD stb.) tárolása kis méretük miatt nem éppen kényelmes, erre a célra szerintem ne vegyétek meg, inkább a nagyobb paletták kényelmes tárolására alkalmas, könnyebb is kivenni belőle, jobban is néz ki. Hátránynak talán azt tudom mondani, hogy a paletták ki-be rakosgatásától a műanyag felülete sérül, karcolódik, bár ez nem olyan feltűnő szabad szemmel, de így képen tökéletesen látni.
 Ettől függetlenül szerintem megérte az árát és ajánlom bátran! 


Ikea Fantastisk műanyag szalvétatartó | Ár: 595Ft 
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50107051/


Ti miben tároljátok a nagyobb palettáitokat? 
Ééés a kisebbeket? :D 

CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. Ez tök jó :]
  Én egy kis műanyagkosárba teszem a sleek és a mua palettákat, ott jól megvannak :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! :))
   Nekem eddig a szekrényemben voltak, de lassan kinövik a helyet :DD meg egymásra vannak pakolva és így ha pont azt akarom elővenni ami legalul van akkor szét kell pakolnom mindent :( lehet aztán külön műanyag dobozt veszek nekik is és abba teszem, lassan másik szekrény is kell haha :DD

   Törlés
 2. Én szeretném látni a Malm szekrényes posztot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) rendben! lehet aztán abból videó lesz úúdeizgi életem első videója lenne :D

   Törlés
 3. Ez rohadt jóóóó!!!
  Kár, hogy fényévnyire van tőlem a legközelebbi Ikea :(

  VálaszTörlés