Beszámoló | Imetec Bellissima Magic Style bemutatón jártam!



Tegnap a Hajas szalonban került megrendezésre az Imetec Bellissima Magic Style bemutató, ahol ezt az új termékcsaládot ismerhettük meg közelebbről, szó esett magáról az olaszországi székhelyű Imetec vállalatról, személyesen a magyarországi képviselő számolt be a vállalat történetéről, honnan hová jutottak, most hol tartanak, gondolom sokan tudjátok, hogy az Imetec az egyik piacvezető vállalat az elektromos háztartási kisgépek piacán, továbbá nagy szerepet tölt be évről évre a szépségápolás területén is. Az Imetec Bellissima termékek, a márka a folyamatos fejlesztések, a kreatív és innovatív megoldások mellett azért is örülhet ekkora sikernek, mert neves hajápolási szakértőkkel, hajszobrászokkal együttműködve alkotják meg új termékeiket, és arra is ügyelnek, hogy az adott ország piaci igényeihez, vásárlói sajátosságaihoz alakítsák ezeket. Hazai Imetec Bellissima nagykövetünk Hajas László mesterfodrász, ő mutatta be nekünk hogyan is működik maga a termék, elmondta, hogy hogy mit szeret a termékben és mit nem, tanácsokkal fűszerezve természetesen, illetve elmondta saját véleményét a magyar nők hajápolási szokásairól is, ami pedig a legjobb, hogy önként vállalkozhattunk arra, hogy rajtunk próbálja ki a terméket, én nyúl vagyok ilyenekhez, de legalább elleshettem hogyan használjam jól ezt a hajformázót attól függően milyen hatást akarok elérni, abszolút hasznos volt.

Magáról az Imetec Bellissima Magic Style hajformázóról... 
Kimondottan ez év Karácsonyára szánták nekünk ezt a melegített hajkefét. Lényegében a termék használatával elfelejthető a hajszárítós + körkefés két kezem tele van procedúra, ezzel ez egyel letudhatjuk a formázást akár minden nap. Az innováció alapja az "Integrated Heated System" technológia, röviden a kedvemért :D "hajkefébe épített integrált fűtőrendszer". Tehát átmelegedik a fémhenger, nem levegőt fúj, hanem mint a hajsütővas átmelegszik, ez formáz, a kefe szálai pedig fésülnek és segítenek a formázásban, egyszóval nagyon könnyen és gyorsan eltudjuk készíteni a kívánt frizurát, még akár a gyakorlatlanabb kezek is!
Maga a termékcsalád két féle változatban kapható, és mind a két változat 3 méretben, mégpedig:
30mm: rövid, félhosszú hajra ajánlott
38mm: rövid, félhosszú illetve hosszú hajra is ajánlott
45mm: félhosszú és hosszú hajra ajánlott
A különbség a két típus között, hogy az egyik általános felhasználásra szánt (a felső képen a középső), míg a másik a professzionálisabb vonalat képviseli (felső kép, bal és jobb oldali), néhány extrával, úgy mint kerámia és turmalin bevonat, ez lehetővé teszi az egyenletes hőelosztást és csillogó is lesz tőle a hajunk, az iontechnológia pedig hozzájárul hajunk hidratáltságához, puhává, ragyogóvá teszi azt, na meg a levegő-hőmérséklet tökkkéletes kombinációja csökkenti a haj elektrosztatikus feltöltődését. Az "anti-frizz" eljárásnak hála pedig nem fog kiszáradni a hajunk! Akik pedig azért aggódnának, hogy megégetik a hajuk, a termék 140C fokosra melegedik fel.
Az Imetec Bellissima Magic Style ajánlott fogyasztói árai (az online áruházak és a kereskedők árai ettől eltérhetnek):
Egyszerűbb: 7290 Ft (Anti-Frizz system technológia)
Professzionálisabb: 9990 Ft (Turmalin és kerámia bevonat, Iontechnológia, Anti-Frizz system technológia)
Összességében...maga a bemutató szerintem nagyon hangulatosan telt, jól éreztem magam, azért is örültem a meghívásnak, innen is köszönöm még egyszer, mert a Bellissima mint márka számomra már bebizonyította minőségét, ugyanis a hajvasalóm is az ő termékük és imádom! Ó most úgy belekezdenék így első kipróbálás után mennyire jött be a termék, de neem, majd a hétvégén megmutatom before-after képekkel, ugyanis a dobozban lapult egy frizurakészítési útmutató, félhosszú és hosszú hajú lányok legyetek résen! 


A minimált kedvelő énem igen elégedett volt, imádtam ezt a fát! :D 
Az egész szalon csodás volt, de imádtam, hogy még a papír tányérka is karácsonyos volt és ilyen kreatívan elrendezett, apróság, de szeretem ha ilyesmire is ügyelnek! :)
A mester munka közben, épp a rövid hajat zabolázta meg a formázó segítségével.
Hamarosan teszt! :)

Ti hallottatok már erről az új termékről? 
Mennyire szimpatikus számotokra? :)

CONVERSATION

19 megjegyzés:

 1. Nagyon kíváncsivá tettél, várom a tapasztalataidat! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem péntekre kész lenni a bemutató poszttal :)

   Törlés
 2. Te jó ég, ne csigázz már, én már most teljesen készen vagyok mert a leírás alapján odáig vagyok meg vissza ezért a kis csodakütyüért! :D Szerintem eséllyel pályázik az öribari-címre :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de jóó, bevallom én is alig várom, hogy bemutassam!!! Remélem tetszeni fog majd :))

   Törlés
 3. A múlt héten láttam épp a boltban. Hát,nem tudom nekem van hasonló elven működő meleg levegős hajformázóm, de sokra nem megyek vele:(
  Kíváncsian várom én is tesztet róla!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is van ilyen, Babyliss azt hiszem, de azzal én se mentem semmire, azóta sincs használva, ez a típus nem fúj levegőt, tehát nem olyan mint egy hajszárító aminek a vége körkefe, hanem hajsütővas + körkefe :) tehát ezt használhatjuk hajgöndörítésre is a beszárításon kívül, de a tesztből minden kiderül! :)

   Törlés
 4. Én is kíváncsian várom a véleményed! :]

  VálaszTörlés
 5. Levegőt is fúj vagy csak meleg?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Konkrétan olyan mintha hajsütővas + körkefe szerelemgyereke lenne, nem fúj levegőt, hanem felmelegszik úgy mint egy hajsütő és a kefe kiálló szálai segítenek a formázásban :)

   Törlés
 6. Babyliss nagy körkefés hajformázóm van, ugyanezen elven működik. Nem rossz a cucc, tényleg sokkal könnyebb vele dolgozni és hamarabb kész a frizura.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is van egy cserélhető fejes Babyliss hajformázóm, az meleg levegőt fúj, én sajnos azzal nem mentem sokra, szerintem nem melegedhetett fel olyan hőmérsékletre ami megfogta volna a hajam rendesen :(

   Törlés
 7. Nagyon jól hangzik...milyen árban van?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nos a sima ajánlott fogyasztói ára 7290Ft, a professzionálisabb pedig 9990Ft függetlenül a kefe átmérőjétől (az online áruházak és a kereskedők árai ettől eltérhetnek)

   Törlés
 8. Engem is érdekelne az ára. Na meg az, hogy mennyire káros a hajnak? Jobban igénybe veszi vajon, mint a hajszárító? Sajnos nagyon sérülékeny hajam van, úgyhogy vasalót és hajsütőt egyáltalán nem használhatok, de ez a kütyüt szívesen kipróbálnám, ha nem gázabb a hajszárítótól. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A posztot kiegészítettem az árakkal :) Szó esett erről is, ez a 140fokos hőmérséklet még hajbarát kategória Hajas Laci szerint, akár minden nap használható, meg a professzionálisabb típusú hozzájárul az extrákkal a haj szebbé tételéhez. A következő bemutató posztban mindent leírok részletesen a használatáról :)

   Törlés
  2. Most voltam a Media Marktban és a professzionális változatot megtaláltam mindhárom méretben egyaránt 9990.-Ft-os áron:)

   Törlés
 9. Engem is érdekelne, hogy mennyiért és hol kapható? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az árak a posztba már belekerültek, egyszerűbb 7290 Ft, professzionálisabb 9990 Ft, a Media Marktban biztosan megtalálható, de előbb utóbb szerintem a legtöbb elektronikai üzletben jelen lesz! :)

   Törlés