The Body Shop | Ginger Sparkle testradír és tusfürdőNéhány fontos információ...
Méltányos közösségi kereskedésből, pontosabban Etiópia területéről származó hagyományos eljárással készített mézet tartalmaz majdnem minden Ginger Sparkle termék, ami annyit jelent, hogy a TBS az onnan vásárolt méz árával támogatja a hátrányos helyzetű munkásokat s családjukat, továbbá a helyi közösségi szervezetet is támogatja a cég, ők a helyi erdőgazdálkodást fejlesztik. Szeretem, hogy a The Body Shop küzd ilyen célokért, úgy érzem a termékek megvásárlásával én is segítek egy picit :)


The Body Shop Ginger Sparkle Bőrradír | Mennyiért? 4490 Ft Mennyiség? 200ml 

Azt hiszem kevesebb figyelmet szánok bőröm rendszeres radírozására mint kellene, pedig a hideg közeledtével előfordul, hogy kiszárad a bőröm, pontosabban a karokat és lábakat érinti ez a minimális hideg miatti szárazság, pedig mint kiderült megfelelő radírozással és ápolással ez abszolút orvosolható és elkerülhető, amióta heti 1x, mégpedig hétvégén végzek, beauty rituálé keretein belül egy alapos radírozást és mély-hidratálást, már azt se tudom mi az hogy száraz bőr :D 
Ez a bőrradír remekül megfelelt erre a célra, érezhetően, de mégis gyengéden radírozza a bőrt, sok sok apró szemcse, pontosabban dió darabkák és gyömbérszálak segítik ebben, könnyű eloszlatni a bőrön kevesebb mennyiséget is, egyáltalán nem kell a fél flakont kinyomni, hogy mindenhol megfelelően radírozott legyen a test, én ezt úgy oldom meg, hogy egy diónyit kinyomok a tenyerembe, ezt a mennyiséget szétkenem a tenyeremben és a kritikus területekre viszem fel, egyik kezemen lévő mennyiség az egyik lábra a másik a másikra és ott megkezdem az alapos radírozást majd kenem szét a tovább, ugyan így egy diónyi megy a karokra is, ami a tenyeremen maradt az bőven elég a dekoltázs bőrének radírozására is, jóformán két diónyi bőven elég az egész procedúrára. Óh és a kedvenc részem, az illata, hát mennyei!!! mintha Kinley gyömbérben pancsikolnék :DD bevallom már nem bánom, hogy nem mézeskalács illatú, mert ezt is nagyon megszerettem, az ünnepi hangulatot valóban meghozza vagy még jobban ráerősít :). Használata után nagyon selymes és puha lesz a bőr, a krémek csak úgy siklanak rajta és a beszívódásuk is könnyebb. Igaz hogy testápolót használok utána, de a radírozás végén eszeveszettül illatozok, igazság szerint még jobban mint a tusfürdő után, imádom!
Összességében...bevallom az árát kicsit sokallom, de tekintve, hogy az ember nem radíroz minden nap és a radírozáshoz sem kell ipari mennyiség belőle, összetevőit tekintve sem a legrosszabb termék, limitált és a benne lévő fő összetevő is méltányos közösségi kereskedésből származik, így télire meglepheti magát vele az ember, mert csodásan radíroz, ahogy egy rendes, ügyes bőrradírnak kell :D 

The Body Shop Ginger Sparkle Tusfürdő | Mennyiért? 1490 Ft Mennyiség? 250ml

A soron következő finomságunk ez a szappanmentes tusfürdő, jól záródó flakonban. Mit is mondhatnék, jól tisztít, az állaga is megfelelő, nem túl híg se nem túl sűrű, megfelelően habzik, de próbáltam már ennél jóval habzóbb tusfürdőt is, gondolom a szappanmentessége miatt nem habzik eszeveszettül. Amire leginkább kíváncsi voltam az az, hogy viszketni fog-e a bőröm a használata után és hogy az illatát tartja-e majd a bőröm, persze ez függ a bőrünk saját típusától is az az igazság, nos a helyzet az, hogy nem és igen! :D Egyáltalán nem irritálta egyik összetevője se a bőröm szerencsére, néhány márka tusfürdőjétől rettentően viszketek. Az illata pedig igaz nem orrba vágóan, de kellemesen érezhető több órán át, és itt is elmondhatom, hogy a fürdés olyan mintha Kinley gyömbérben vagy Kólás gumicukorban uszikáznék :D komolyan! 
Összességében...ezért az árért szerintem igazán megéri ez a 250ml, bőven kihúzza az ünnepet, így egész végig finom gyömbér illatúan élvezhetjük a telet, a Karácsonyt és ma így vártam a Mikulást is :D nem is volt virgács a cipiben...just sayin. 
Ti vásároltatok már a karácsonyi kollekcióból? 
Ha igen mit és mennyire vált be?

*A termékeket a The Body Shop Magyarországtól kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja!

CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Annyira csodás illatúak ezek a karácsonyi termékek *.* Nem tudom melyiket válasszam a 3 illet közül :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fú nekem is nagyon ízlenek és teljesen megértelek :DD szerintem ha elnézel az üzletükbe érdemes kis tégelybe tenni mindegyikből, aztán elkenegetni otthon, amelyiket jobban megkedveli az ember abból venni :)

   Törlés
  2. Basszus ez eszembe sem jutott :O :D Pedig hányszor, de hányszor járok náluk az üzletben! Kösziii :)

   Törlés
 2. Niki egy jó szándékú észrevétel: az emberke formájú doboz ha jól tudom csak 5290.-.

  VálaszTörlés
 3. Ja és amúgy, imádom ezt az illatot, most egy mini testvajam van, de már a fele elfogyott, de kértem a Jézuskától másikat. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm, hogy szóltál, van itt egy árlistám és teljesen összekevertem a dobozokat, javítottam is! :))
   Óh én még a testvajat sajnos nem próbáltam ebből az illatból, de olvastam hogy fűszeresebb, ez így van? Amúgy pont ezt a mézis dobozt szemeltem ki, Mézi függő vagyok minden szempontból :DD

   Törlés
  2. Erőteljes illata van, de ennivaló :) Én is ebbe a dobozba szerettem bele elsőre, csak piszkálja a csőröm a kis méretű testvaj benne, ezért még gondolkodom. Egyelőre mindenképp megvárom a karácsonyt, utána döntök. :)

   Törlés