Catrice | Ultimate Colour rúzs (Tell Me A Berry-tale 160)


Mivel ez a rúzs is a Catrice kifutó termékei között van, gondoltam mindenképp megmutatom nektek, mert annyira szép ez az árnyalat, nem is értem miért offolták a kollekcióból, ha találkoztok vele dobjátok a kosaratokba! Nekem ő volt az első Catrice rúzsom, és az első bogyó szín a rúzskollekciómban!Ami leginkább feltűnt, hogy nehezebb a többi rúzshoz képest, már-már olyan súlya van mint egy YSL rúzsnak :D, masszív, fényes, fekete csomagolást kapott, egy leesés nem igen viselné meg. Az alján található a rúzs színével megegyező árnyalatú matricán a rúzs neve, száma, tárolásnál ez nagy segítség lehet, nem kimondottan domború a teteje, ezért alkalmas a fejjel lefelé való tárolásra. A rúzs szerencsére könnyedén, teljesen betekerhető, a kupak is jól záródik. Ó és a rúzsok oldalán ott a márka belevésett neve. Elmondhatjuk, hogy ez így igazán minőségi hatást kelt! 
Felkenve egy igazi bogyószínnel van dolgunk, teljesen csillámmentes, balzsamos fényű. Állaga  krémes, könnyedén siklik az ajkakon, a pigmentáltsága is megfelelő. Amit viszont nem szeretek benne, hogy ha esetleg több rétegben szeretném felvinni, akkor nem lesz egyenletes a fedése, ezt láthatjátok a kezemen készült swatchon is, a rúzs krémes textúrájának tudom be a dolgot, oda kell figyeljek rá! A tartóssága egész jó, önmagában jó pár órát kibír, az ivást jól bírja, de az evést már nem igazán, jó, a szám szélén mindig marad egy sáv a rúzsból :D na az borzasztó. Az én számat szerencsére abszolút nem szárítja. Pirosítónak is tökéletes, ugyanis mivel ilyen kis krémes, jól eldolgozható, ajkakra is feltapogathatjuk vékony rétegben, én így is imádom.
Összességében... én örülök, hogy megvettem, bár felvitelnél a fedésre fél szemmel figyelni kell, ezért kapott csak 4-est, ettől függetlenül más probléma tényleg nincs vele, szerethető. :)

Honnan? Müller Mennyiért? kb. 1200 Ft

CONVERSATION

11 megjegyzés:

 1. Erre a színre én csak annyit mondok: hmmm....

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszenek az ilyen bogyó színek ,de valahogy nem merem őket bevállalni :)
  Ez a rúzs kifejezetten tetszik. Gyönyörűséges színe van és nagyon jól is áll :)

  (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

  VálaszTörlés
 3. Megvan! De lehet megveszek belőle még egyet. :D Ami nekem van, amúgy is "elrontotta" az öcsém, beletekerte kicsit a kupakba, úgyhogy ez már indok, hogy megvegyem újból. :D
  Meg használom is sokat, egész ősz/télen ezt használtam.

  VálaszTörlés
 4. úúúúúh. nagyon szép a színe! :)

  VálaszTörlés
 5. Alig várom hogy elkezdjék a catrice cuccokat is kivonni, jó alkalom lenne egyrészt kipróbálni végre egy catrice rúzst, másrészt szerezni egy ilyen erősebb színt a készletbe. :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon különleges ez a rúzs, mostanában én is megkedveltem az erőteljesebb színeket! :)

  VálaszTörlés
 7. Orgazmus a szemnek. :D Igazi szépség.

  VálaszTörlés
 8. Úúú de dög ez a szín! :) Céklás málna jut róla eszembe és egyből éhes is leszek tőle :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 9. Kedves Niki! Ma elindultam beszerezni ezt a rúzst, ami végül nem jött össze (http://uzenetapalackban.blogspot.hu/2013/01/a-catrice-ruzs-esete.html) - de helyette egy sokkal pozitívabb élmény ért. Köszönöm, hogy megírtad ezt a bejegyzést, mert enélkül talán sosem lett volna részem ilyesmiben.

  lex :*

  VálaszTörlés