E.l.f. | Studio Radiance Enhancer (Spotlight)


Valahogy a highlighterek nagyja mind meleg, arany fényű, hideg fényű kiemelőkkel nem sűrűn találkozunk, a drogériák polcain meg pláne nem, pedig már egy ideje ezt az E.l.f. higlightert használva elmondhatom, hogy sokkal természetesebben hat, szinte észrevehetetlen, mintha teljesen belesimulna a bőrbe és láthatatlanul emelné meg a fényét a területnek, nem tündököl aranyosan, hanem úgy, ahogy a saját bőrünk tenné, persze csak jobban :) és ezennel már le is lőttem a lényeget haha, de azért nézzük meg kicsit jobban...Egyszerű elegáns, fekete tekerős toll csomagolás, kupakkal záródik, ami nagyon jól rápattan, egyébként tényleg nagyon egyszerűen néz ki, de az egyszerűség a márka összes termékének csomagolására igaz, végül is minek túlzásokba esni :D Szerencsére tökéletesen láthatjuk, hogy mennyi krémünk van még benne, ugyanis átlátszó az a rész ahol a highlighterünk lapul, az ecsete átlagos méretű, a szálak puhák és rugalmasak, bár én az ujjaimmal vagy lapos ecsettel szoktam róla levenni annyit amennyit gondolok és azt dolgozom el a kiemelni kívánt területeken.
Nagyon krémes és sűrű a textúrája, kellemes bársonyos érzetű, abszolút nem ragad, könnyen és egyenletesen eldolgozható, száradás után púderessé válik, a színe nagyon világos rózsaszín, ugye ezernyi aprócska mikrocsillámal, ami egységes, fényes fátyolként ragyog a bőrön. A fénye építhető, ha vastagabb rétegben visszük fel, akkor jól látható a színe, ha pedig szépen eldolgozzuk, mint fent írtam, egyszerűen belesimul a bőrbe és nagyon természetesnek ható fényt ad, csodás, de tényleg! A tartósságára sincs panaszom, addig van fent míg le nem szedem, igaz ez az ajkak felett már nem releváns, hiszen eszik, iszik az ember.

| Tipp: ha szép, normál típusú, problémamentes a bőröd, te alapozóval keverve is használhatod, csodásan ragyogó lesz az végeredmény!


Összességében...az eddigi legtermészetesebb hatású higlight amivel találkoztam! Ezért az árért meg pláne szuper. Ami engem nem, de néhány embert lehet zavarhat, az az ecsetes fej, de ezt is könnyű tisztítani akár a többi ecsetet, legalábbis nekem sosem jelentett gondot az ecsetben végződő termékek használata, tisztán tartása :). Ára: 1100Ft.

Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már? 

CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, én pont az ilyen színű, fényű highlightereket szeretem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem egész új volt ez a hideg fény, de sokkal természetesebb, nem csodálom hogy te is szereted :)

   Törlés
 2. Még nem próbáltam, de nagyon tetszik, a következő rendelésnél adok neki egy esélyt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem abszolút jó vásárt csinál vele az ember, ha megrendeled remélem beválik majd! :))

   Törlés
 3. Annyira szép krémes színe-állaga van :) Vajon meddig tarthat ki egy ekkora kiszerelés?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű, becsléseim szerint a higlighterek azok, amik nagyon lassan fogynak mert abszolút nem kell belőlük sok, szóval jóóó sokáig szerencsére :))

   Törlés