Max Factor | Clump Defy szempillaspirál


Néhány szóban a Clump Defy spirálról...
gondolom ti is találkoztatok már azzal az esettel, hogy a dús hatás érdekében többször is átmentetek pilláitokon a kefével és szép kis csomócskák jelentek meg rajta, sőt, ismerős lehet az elnehezülő pókláb pilla is, na, ez a szempillaspirál pont ezért jött létre. Úgy dúsít, megfelelő távolságra elhelyezett szilikonos sörtéinek segítségével, hogy azok között egy csomócska se férjen el, és szempilláinkon se köszönjön vissza, így a festéket annyiszor vihetjük el amennyiszer csak akarjuk, és akár napközben is ráhúzhatunk egy két réteget igazításként. Tehát az ígéret: 100% dúsítás 0% csomósodás! Betartja? Meglátjuk!


A csomagolása dögös bíbor lila  abszolút megkapó. Tömzsi formája akár csak a többi False Lash Effect spirálé, hiszen már a Clump Defy is ebbe a családba tartozik.

A spirál jól kézre áll, rugalmas keféje görbített, követi a szem formáját így kényelmes vele a munka, a kis szilikon sörték pedig ahogy haladunk kifelé úgy rövidülnek, ez azért is jó, mert könnyedén elérjük vele a rövidebb pillákat is. Szeretem a Max Factor spiráljaiban, hogy a kefére került festék mennyisége mindig pont megfelelő, nincs felesleg. A festék textúrája könnyed, krémes, se nem túl folyós, se nem túl száraz, pont olyan állagú, aminek nem kell "állnia", sűrűsödnie, hogy jó legyen, legalábbis én nem bírom elviselni a túl folyékony spirálokat, maszatolnak, lassabban is száradnak, ezzel itt abszolút nincs probléma szerencsére. Aki olvassa a blogom tudja, hogy nem kimondottan szeretem a szempilláimat. Egyenes, nem túl sűrű, ámbár hosszú pilláim vannak, ezért minden spirálozás előtt göndörítenem kell hogy látványos legyen a hatás, de vannak olyan spirálok amit ha felkenek, bamm, annyira elnehezíti a pilláimat, hogy 3 másodperc alatt oda a göndörség. Ez a spirál bár hangányit lehúzza a kialakított ívet, de alig szembetűnően, mindegy hány rétegben tettem fel, miután pedig megszárad még akkor is tart az ív egész nap, ráadásul így is rugalmasak, puhák maradnak a pillák. Egy rétegben abszolút szolid, hétköznapi a hatás, tényleg nincsenek csomók, gyorsan szárad, de ez nem gond, nyugodtan rámehetünk még ha drámaibb hatást szeretnénk, nekem így került rá a többi réteg, jól látható a dúsítás, a pillákat megemelte, külön választotta, kimondottan látványos és csomók itt sincsenek! Én ilyen 6-10 réteggel nem feszegettem a spirál határait, ember nincs, aki 1-4 rétegnél többet felkenne magára egy-egy "mezei" használat során, vagyis remélem :D
Azt tudni kell, hogy ez nem tartós spirálként van reklámozva, a könnyezésre hajlamos (lásd: én) egyéneknél fennáll a maszatolódás lehetősége, nálam a nap végére a szemem alatti külső részen már észrevehető egy kis elkenődés, ahhoz képest, hogy nem hosszan tartó spirálról van szó egész jó eredmény, de sírni ne ebben állok majd neki :D. A lemosása egyébként könnyű, maradéktalanul eltávolítható.

Közelről a szempillák, látható, hogy szépen bevonta őket egytől egyig festékkel és csomók sincsenek!
Viszont egy kókuszolajos pakolás ráfér a töredezett kis pilláimra :( 

Összességében...nagyon jó spirált alkotott meg a Max Factor, sokan imádni fogják, gyönyörű pillákat kreál, nem nehezíti el őket, tartja formáját, remélem valamikor vízálló változatban is kiadják, én örülnék neki! Nagyon megszerettem, még így is, hogy nem vagyok egy szilikonos kefe rajongó. Bátran ajánlom mindenkinek! :)

Honnan? Bármelyik MF állvánnyal rendelkező drogéria és az Iparfüméria webshopban is megrendelhető kedvezőbb áron Mennyiért? 3999 Ft Mennyiség? 13,1ml

Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már? 


*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet! 

CONVERSATION

4 megjegyzés:

 1. Szép a végeredmény tényleg, de szerintem azért kissé túl van árazva a kicsike.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban nem egy alacsony ár, szerencsére itt vannak a Glamour napok, tavaly nagyon szuper kedvezménnyel lehetett vásárolni MF termékeket, 50% volt rájuk azt hiszem, az meg naggggyon jó! :)

   Törlés
  2. Úgy azért már lééééényegesen jobban hangzik :)

   Törlés
 2. A Dm-ben most ajándékba adnak hozzá egy MF 2000 Calorie-t (bármely fajtát, én a simát preferálom), én is így vettem meg, szuperül megérte. Már csak reménykedhetek benne, hogy a Calorie, amit hátulról bányásztam ki nem volt kibontva, merthogy a régi ugyanolyat szeretném elhasználni a felbontása előtt. :D

  VálaszTörlés