Sleek | Eau La La Liner - Tonic, Cobalt Blue, Venom, Melba -


Nem tudom, hogy a termék neve, vagy a 20 imádni való szín szín fogott meg ennyire, de kétségtelenül az Eau la la linerek bűvkörébe estem :D Első körben négy színt dobtam a kosaramba, a Tonic-ot, a Cobalt blue-t, a Venom-ot és a Melbát.

Néhány szóban a Sleek Eau La La Linereiről...
multifunkcionális ceruzák, szemre alapként, tusként, vízvonalra, szemkontúrként, szájra kontúrként, rúzsként, de még arcra is tökéletesek, ide pl a barnás árnyalatokat ajánlják szeplők készítésére, de én előbb inkább szemöldökszínezésre javasoltam volna, nem szeplők készítésére :D. Gél állag, vízálló, maszatolódásmentes és magas pigmentáltság jellemzi mind a 20 árnyalatot, az árnyalatok között pedig van matt és metál fényű is. Eltávolítani olajos vagy kimondottan vízálló termékekre való sminklemosóval lehet. Állítólag az Urban Decay ceruzákra hajaznak, bár én azokat a linereket még nem próbáltam, de a jó hírük hozzám is eljutott :) 

Elegáns fekete, rugalmas műanyag csomagolás, végén az árnyalatok pontos színeivel, a kupak jól "rászorul" és mivel ez is rugalmas, nem valószínű hogy megreped.
A mi mind a négy ceruzáról elmondható, az az, hogy nagyon jó a pigmentáltságuk, a textúrájuk gél-krémes, se nem túl kemény, se nem túl puha, tökéletes. Egyenletesen fednek, nagyon jól siklanak, gyors és egyszerű velük a munka, jaj nagyon szeretem mindet. Miután felvisszük még könnyedén eldolgozhatóak, de száradás után tényleg tartósak és vízállóak. A vízállóság aztán komolyan van véve, előbb elkenődik attól ha erősebben dörzsölöm az ujjaimmal, nyilván az ujjaim olajos rétege miatt, mintha vizesen dörzsölöm :D, kókuszolajjal vagy vízálló sminklemosóval könnyedén lejönnek.
- Tonic:
kékeszöld árnyalat metál fénnyel
- Cobalt Blue:
nem tudom miért a kobaltkék nevet kapta, köze sincs hozzá, ez egy szép matt világoskék árnyalat :)
- Venom:
matt burgundi
- Melba: matt világos barackNa már most, mivel multifunkciós ceruzákról van szó kipróbáltam mind a négy árnyalatot különböző területen.

Szemek:
A szem kontúrozására és tusvonal meghúzására mind a négy színt helytállt, tartósak, tusként nem köszöntek vissza a szemhéjam felső részén. Vízvonalra is felvittem, de be kell valljam ezt a területet ritkán húzom ki, egyrészt nagyon érzékeny, másrészt szinte mindent idő előtt lekönnyezek róla, legyen az akár egy high end szemcerka vagy egy 100Ft-os. Azt tapasztaltam, hogy a matt árnyalatok sokkal szebbek, erőteljesebbek és tartósabbak a vízvonalon, mint a metál fényű Tonic, persze ahány ember annyi vízvonal, az enyémen 10 percig ha bírta. Alapként használni nem szeretem ceruza méretéből fakadóan, ugyanis kicsi, ha már ceruza, akkor a jumbo nagyságúak, de pl. belső szemzug egy részére még kényelmesen felvihető, legalábbis nekem itt kézre esik, és nem kapok agyérgörcsöt mire befedem azt a részt :)
Száj:
Nekem rúzsként sajnos nem vált be, mivel itt is előjön a méretbeli probléma, nagyobb felületet betöltésére nem kényelmes, nem tudtam felvinni egyenletesen és bár rettentően tartós volt, sajnos szárította a számat. Kontúrként, és rúzsok alapjaként azonban mesés, a megfelelő színeket erre a célra abszolút ajánlom!
Arc:
igen, muszáj vagyok megemlíteni, mert krémes pirosítóként is szépen mutatott a Venom! Néhány mályvásabb, rózsaszínesebb árnyalat még inkább erre a területre is jó.


Összességében... egy picivel boldogabb lettem volna, hogy van egy nagyon sokféleképpen alkalmazható szemceruzám, ami minden területen maximálisat nyújt, de tény, hogy túlzás azt állítani, hogy a linerek önmagukban multifunkcik, inkább a kollekció színválasztéka teszi azzá, ugyanis vannak közte kimondottan olyan árnyalatok, amiket szemre nem igen kensz, szájra annál inkább és fordítva, kb. olyan érzésem van, hogy kiadunk egy rúzst, aztán azt mondjuk rá multifunkcionális, mert kenheted rendeltetés szerűen, na meg a szemedre, és az arcodra is, meg hova akarod, marketing :D. Szóval számomra megmaradnak simán szemceruzáknak, a Venom meg pl. kontúrceruzának, mert erre a célra a legtökéletesebbek, és nekem ennél több nem is igen kell, a színei gyönyörűek, tartósak, a textúrájuk is szuper, nem volt kidobott pénz egyáltalán, sőt, ez a kis "apróság" nem von le a minőségükből. Második körben tuti befizetek egy világos barnás árnyalatra, ugyanis nem hagy nyugodni a gondolat, hogy szemöldökre használva miként teljesíthet ez a textúra, tartós marad vagy sem. Áruk: 1600Ft.

Nektek hogy tetszenek? Van már ilyen ceruzátok, ha igen, hogy szuperálnak? :) 

CONVERSATION

9 megjegyzés:

 1. Júj, de szépek! :)

  VálaszTörlés
 2. A Cobalt Blue és a Melba gyönyörű. De a végső befutó nálam a Melba, teljesen beleszerettem ebbe a színbe a kép alapján.

  VálaszTörlés
 3. wow :3 ez a cobalt blue mesés :)

  VálaszTörlés
 4. aww de gyönyörűek..a sleek megszállottságom újra befigyel :D

  VálaszTörlés
 5. Szóval ha jól értem, nagyjából a NYX Slide On-nal egy kategória, bár az csak szemre van tervezve, de vízvonalra az sem meggyőzőbb :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolkodtam is hogy beillesszem-e a szövegbe, de végül nem tettem, de igen, lényegében totál egy kategória :)

   Törlés
 6. Nagyon tetszik, lehet tavasszal beújítok egy-kettőt! :)

  VálaszTörlés
 7. Jajjj, a Tonic mesés, imádom az ilyen színeket! Lehet hogy kell vennem egyet? :)

  VálaszTörlés