ADEN | Folyékony ajakrúzsok (08 Marilyn Red & 15 Peachpuff)


A beauty blogok hemzsegtek az Aden folyékony ajakrúzsaitól, de ahogy számos posztban láttam, nem véletlenül. Gyönyörű, hiperpigmentált, extra tartós liquid rúzsok ezek széles színválasztékkal és kedvező árral! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ebből két árnyalatot kipróbálhattam, lássuk nálam hogyan teljesítettek...

Néhány infó a folyékony ajakrúzsokról....
a leírtak szerint egy gyors mozdulattal felvihetőek, briliáns, fénylő hatást nyújtanak, mindezt hosszan tartóan, ragadás nélkül és optimális hidratáltságot biztosítva.


Szögletes, egyszerű masszív műanyag csomagolás, minden lényeges infóval oldalain, kupakja nagyon jól záródik, kattanással a helyére kerül. Applikátora átlagos méretű, de tökéletesen elegendő festék kerül rá. 
Mivel a két szín valamelyest eltérő, ezért külön jellemezném őket, noos:
- 08 Mailyn Red: *mélysóhaj*, imádom, annyira tökéletes élénk piros árnyalat, állaga könnyed, krémes, nem olajos érzetű, inkább vizes, mint egy kis vízzel hígított tempera, legalábbis nekem ez ugrott be először :D. Egy mártásnyi festékmennyiséggel tökéletes, élénk és egyenletes hatást érhetünk el, egyáltalán nem ül bele a ráncokba, persze felvitelnél ügyelni kell a precizitásra, de mivel nem azonnal szárad, még van időnk az igazításra szerencsére, viszont száradás után veszít fényéből, de még nem teljesen matt, bevallom nekem ezért is tetszenek különösen ezek a folyékony ajakrúzsok, odavagyok ezért a finishért. Viselése kényelmes, szinte nem is érezni hogy van az ajkunkon valami, tényleg nem ragad és valóban rettentően tartós, mintha beinná ajkunk, persze egy egész napos procedúra rajta is meglátszik, leginkább evések után látható kopás, ivás az nonszensz :D, pohár szélén tuti nem köszön vissza, egy bulira ennél tökéletesebb ajakra való terméket keresve sem találhatnánk! Amiért még imádom az az, hogy kevesebb mennyiséget is szépen, egyenletesen eltudok oszlatni az ajkamon, kimondottan természetes hatást elérve ezzel, ez a tartósságából egyébként nem vesz el, továbbá pirosítóként is megállja a helyét, illetve kísérletezgetőknek még száradás előtt közvetlen az ajkakon (főleg ha van OCC lip tarjuk, Sleek Pout Paintjük) vagy külön tégelyben a színek kikevergetésének egész tárháza tárulhat eléjük, mert kiválóan alkalmasak erre is :))
- 15 Peachpuff: már a tubusból látható, hogy egy fényesebb, csillogóbb árnyalatról van szó, mivel tele van ezüst mikrocsillámokkal. Színe egy kellemes, barackos nude árnyalat, szintúgy tökéletesen pigmentált, állagra egy hangyányival sűrűbb, krémesebb mint a másik, szerencsére egy húzásra ennek is kifogástalan az eredménye, na de száradás közben és után jön a sírás-rívás, sajnos feltűnően beleül az ajkak apró barázdáiba, ráadásul ezüstös, fényes csillogása még jobban rátesz egy lapáttal erre és premier plánba helyezi a legkisebb mélyedéseket is, egyáltalán nem szép látvány, száraz ajkakon meg maga lenne a horror!!! Viselése is másabb, kissé ragadós, kényelmetlen, ezért sajnos nem tudtam viselni hosszabb távon, de bizonyára ez is nagyon tartós. Meggyőződésem hogy csillámok nélkül ez egy kimondottan szerethető árnyalat lenne, de így mind állagában, mind végeredményében viselhetetlen darabról van szó, amit tényleg sajnálok.
Mivel nagyon tartósak lemosásukat olajos sminklemosóval ajánlom elvégezni, máskülönben nem igen mozdulnak meg :D


Összességében...a Peachpuff egyáltalán nem vette el a kedvem tőlük, de azt már tudom, hogy ha lehet kerülöm a csillámot tartalmazó árnyalatokat, szuper lenne ha valahol jeleznék ezt, ettől függetlenül a piros Marily Red-et imáháhádom és ha Aden termékekkel találkozom a csillámmentes verziókat a kosaramba dobom és ajánlom Nektek is nyugodt szívvel, hogy tegyetek így, imádni fogjátok!

Honnan? Shopline.hu vagy egyéb Aden termékeket forgalmazó üzletek Mennyiért? Kb. 1000 Ft Mennyiség? 8ml

Nektek hogy tetszenek? 
Próbáltátok már? 


*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

13 megjegyzés:

 1. Nagyon szép szinük van :) Tök jó, hogy ennyire tartósak is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a pirosba vagyok beleesve menthetetlenül :D Igen, abszolút maximálisat nyújtanak tartósság terén :)

   Törlés
 2. Piros, ahhhw *_* tökéletes árnyalat, imádom.

  VálaszTörlés
 3. A Marilyn tényleg nagyon durva....jó értelemben :)

  VálaszTörlés
 4. Brutálisan jó mindkét szín! *.*

  VálaszTörlés
 5. Wow, ezek káprázatosak, nem is gondoltam volna.. Lassan körül kell néznem az Aden háza táján... :)

  VálaszTörlés
 6. Ahwm. Marilyn!!! Eszméletlen szép. Ha találkozok vele, biztosan én is a kosaramba rakom! :)

  VálaszTörlés
 7. So beautiful colors,love the red one and I like your blog.^^
  maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  VálaszTörlés
 8. A mai nap folyamán én is beruháztam egyre mégkepid a 01-es árkanyalatot vásároltam meg.Nagyon sok blogon olvastam rolla jókat....sőt rosszat nem is hallottam rolla, szóval mondtam hogy én is kiprobálom mi bajom lehetne?! Mikor hazaértem nagyon izgatotttan próbáltam ki és hát nem mondom hogy nem érte meg megvenni nagyon szép de a pigmentáltságával nem vagyok megelégedve és bármeddig vártam az ajkaimon még mindig ragadt.....( a matt finisűeknek a pigmentáltsága ezerszer jobb szerintem mint a fényesnek)

  VálaszTörlés