Random | 35 random dolog rólam

Olyan rég volt már lusta vasárnap, de valahogy nem volt semmi olyan, amit ide szántam volna, de most több blogon is láttam olyan posztokat, ahol elmondják a lánykák mit nem tudunk még róluk. Nagyon szeretem a tag posztokat is, ez is nagyon tetszett és úgy gondoltam, na ez megér majd egy vasárnapos posztocskát ó és aki nem szeret olvasni ne is kezdjen bele, de ezt nem tudtam rövidre fogni!!! :D

- Még kisgyerekként sem rajongtam az állatokon kívül semmilyen hírességért, egyszerűen nem láttam értelmét, ez a mai napig így van, sőt, meglep hogy egyesek milyen szinteken tudnak imádni olyan embert, akit lehet hogy soha nem ismer meg személyesen, és fogalma sincs ki ő igazából mégis az életét odaadná :D

- Ha már gyermekkor, tudni kell, hogy egy szép kis domb legtetején lakom, ugye lejt a lefelé menet, na én bátyámmal nekiindultam bringával, hogy a közelben dolgozó anyukámat meglátogassuk, száguldottunk lefelé, élveztük az arcunkba tóduló friss szellőt, a szabadságot, már jól látszott a forgalmas fő út, mondom lassítani kéne, nyomom a féket, a bringa nem lassít, nem jó a fék, a francba, megőriztem a hideg vérem (nem, nem őriztem, ordibáltam bátyámnak, hogy nemjóóóaféééék), gondolkodtam, hogy na most vagy a főútra száguldok kifelé és meg se állok a következő faluig vagy felkenődök egy autó oldalára esetleg szépen elrántom a kormányt és pofával belecsattanok a kavicsokkal kidekorált útszélére, kis gondolkodás után utóbbi mellett döntöttem :DDD sokkot is kaptam és az rémlik, hogy csipesszel szedik ki az államba és jobb kézfejembe belefúródott kavicsokat, anyum az ájulás szélén, még vagy hetekig nem tudtam beszélni, enni, inni, azóta a kézfejem bőre azon a részen kissé fura, az államon pedig van egy heg.

- Mivel a gyerekkori baleseteim száma nem magas, sőt mondhatni irigylésre méltó, hogy kis törpeként egy kezemen megtudom számolni a "durva" baleseteim mennyiségét. A második szerencsétlenség úgy történt, hogy édesanyám csinos 34 számmal nagyobb magassarkújában tengtem lengtem míg nem az életemre tört egy feltorlódott szőnyeg szél, amibe bele is akadtam és estem egy nagyot, a fejem pedig a radiátor szélét választotta, jól be is tört, a következő nagyobbacska hegem tehát itt található.

- Pici lány koromban állandóan elcsentem anya rúzsait és szanaszét kentem vele a fejem :DD Az árulkodó jelek...

- Nyolcadikban az volt a feladat, hogy csináljunk kollázst arról mik szeretnék lenni ha nagyon leszünk, gondolom kitaláljátok az én művemen melyik munka szerepelt :D

- Kb. két évig táncoltam akrobatikus rock and rollt, majd egy évig hip-hop-ot, nagyon szeretek táncolni!

- Utálom a matekot, komolyan, ahogy bonyolódni kezdtek a feladatok már egyáltalán nem mentek, mindig is problémát jelentett gyakorolhattam akármennyit, járhattam kismillió magántanárhoz, csodát egyik sem hozott, anyumék kitartóak voltak egészen 18 éves koromig, akkor kezembe vettem az ügyet és utána jártam mi lehet a baj, különböző teszteken estem át, amit hozzáteszek nagyon élveztem :D szerencsére az IQ-m még magasabb is mint az átlagnak, ilyen téren nincs bajom, a szakértő szerint így születtem, az agyam matekos területe nem olyan mint másnak, kiskoromban ki lehetett volna ezt szűrni és szintre hozni, de akkoriban a tanárokat, óvónéniket nem képezték ilyenek kiszűrésére. A fenébe így már tuti nem leszek matematikus :(((( nyugi azért nem a kezemen számolok, az "alap" matekkal nincs bajom :D

- Hiszek a sorsban és szerintem nincsenek véletlenek, minden okkal történik, az elemező énemnek ez nem is lehetne másként :D szanaszéjjel elemezek mindent.

- Az ellentétek embere vagyok.

- Az egyik volt legjobb barátnőmmel úgy ismerkedtem meg, hogy nyaranként itt volt a mamájánál, aki az utcánkban lakott, teljes elmerülésben pakoltam a homokozóban a homokból készült sütiket A-ból B-be majd egy hatalmas eb száguldott el mellettem, utána meg jött Anett :DDD mint kiderült a kutyája kiszabadult ő meg szaladt utána, lestem ki a fejemből, ő meg rám, nem is beszéltünk sokat, kijött anya megnézni mi történt, odamentünk hozzá, megkérdeztem tőle, hogy átmehetek -ránéztem, hogy is hívnak?- mondta a nevét, anya szóval átmehetek Anettal játszani? természetesen mehettem, majd a nap végén megkérdeztük egymástól, hogy leszünk egymás legjobb barátai? azok is voltunk kb 10 évig, de mára már a legjobb barátság megszűnt, csak szimplán jóban vagyunk, de különváltak útjaink.

- Anetthoz kötődik ez is, apuja híresen imádott minket ugratni kis hülyéket. Esős nap volt, ott punnyadtunk náluk, apukája is, és jön oda nagy izgalommal, hogy gyerekek nézzetek ki az ablakon, "színesbőrű" gyerekek potyognak az égből, mi meg szaladtunk, -hol, hol?- apja már szakadt a röhögéstől, nem értettük mi van, lestünk ki az ablakon, sehol semmi, hát nagyon elhittük, aztán realizáltuk a helyzetet és jót röhögtünk mi is. A mai napig felemlegeti ezt a sztorit mi meg ugyan úgy nevetünk :DDDD

- Nem dohányzom és nem is tervezem a jövőben sem.

- Középsuliban kb. egy évig energiaital függő voltam, ha nem ittam meg a reggeli egy dobozomat egész nap hihetetlenül fáradtnak éreztem magam, kávét nem ittam mert nem bírtam, de aztán egyik reggel úgy keltem fel hogy ez nem mehet tovább, azóta csak ritkán iszok.

- Imádom a harmóniát, a rendet, de én magam reeettentőőően szétszórt tudok lenni, borzalmasan.

- Abszolút toleráns és megértő embernek tartom magam, mindenki csinálja a dolgait úgy ahogy akarja, ahogy neki tetszik, sosem éreztem úgy, hogy nekem jogom lenne bárki dolgába beleszólni, véleményemet is kulturáltan próbálom megfogalmazni, átállni a másik oldalra is egy kicsit és úgy szemlélni a dolgokat.

- Gyűlölöm az orromat!!!!!!!!!!! Ha az élet úgy hozza szeretném megműttetni.

- Sosem maga a probléma érdekel, hanem az okok, a miértek és azok megoldása és ezt nem csak a problémákra értem, egy-egy viselkedésre, hozzáállásra ésatöbbi, így könnyebb is megérteni a másikat.

- Se oviban se suliban nem volt jellemző rám, hogy egy bizonyos klikk tagja vagyok, mindenkivel jóban voltam és voltak bizonyos emberek, akikkel jobban kijöttem mert megvolt a közös hang, de nem izgatott, hogy az egyik a piros csapatban van, a másik pedig a kékben, nekem egyikkel sem volt bajom, nem azért szeretek barátkozni valakivel mert "ő a valaki", hanem mert ő az a valaki akivel éppen baromi jókat nevetek és megértjük egymást, ez a lényeg :D

- Nagyon szeretek sütni főzni magamnak, másoknak, a családomban mindenki jól főz, khm látszik is :DDD

- Nehezen engedek közel magamhoz bárkit is, nem bízom meg olyan könnyen senkiben, persze barátkozni, ismerkedni egyébként nagyon szeretek, de van az a pont ahol ácsi-ácsi magánszféra :D

- Nagyon szeretek segíteni másokon, kis szentimenti vagyok :D de én magam nehezen osztom meg a problémáimat mással, úgy vagyok vele hogy azok az enyémek, mindenkinek megvan a saját baja, ne terheljem már az enyémmel is szerencsétlent, így amióta veszem a levegőt, az én bajom, az én bajom a megoldása is az enyém.

- Szeretem az igazi értékeket, és ami manapság megy azzal nem értek egyet és felvont szemöldökkel figyelem mi a f*sz is történik napról napra, borzalom.

- Néha nagyon nagyon kritikus tudok lenni leginkább magammal szemben.

- Imádom a zenét, nem vagyok válogatós, ami tetszik, amiben megtalálom magam, érzelmeket vált ki belőlem az jöhet, mindegy milyen a műfaj. Ha egy nap zene nélkül telik el, nem, nem telhet el, akkor  ingerült leszek.

- Régebben órákig képes voltam nézni a klipeket a tv-ben, függő voltam, a zene a ruhák, a sminkek, fú, imádtam!

- Utáááloom a fehérrépa, a karalábé és a grapefruit, és úgy ámblokk a keserű ízt ja meg a kakaót!!! Váh, még a hideg is kirázott :D- Rettentően imádom a humort, a humoros embereket, nevetnék éjjel nappal, önszórakoztatásban akkora  pro vagyok, természetesen akkor a legjobb ha akad egy társam hozzá.

- Nem bírom ha szabályoznak vagy erőltetnek valamit, ennél gátlóbb dolog a világon nincs.

- Imádom az állatokat, de a cicákat egy hajszálnyival jobban, a világ legviccesebb állatai, aki nem hiszi el fogadjon örökbe egyet, csodálatosak tényleg!

- Rettentő félelem fog el ha mély tó, tenger, folyó, óceán, tökmindegy közelében vagyok, tökéletesen tudok
 
úszni, még egy táborban versenyt is nyertem (haha) de egyszerűen ha beleesnék nem is tudom mi lenne velem, nagyon nagyon félek ettől és nem tudom miért.


- Szeretek két lábbal a földön állni, biztonságban érezni magam minden téren, józanul, tiszta fejjel gondolkodni, használni az eszem, de ha kihoznak a sodromból és a kis a rózsaszín masnis Hulk beszél belőlem, na akkor vagyok képes hülye döntéseket hozni :( de elkél ettől függetlenül egy kis spontaneitás az életembe.

- Állandóan jár az eszem, képtelen vagyok a relaxálásra :D. Úgy képzeljétek voltam egyszer egy reiki mesternél mivel akkoriban nagyon sokszor volt elviselhetetlen migrénem és nem szeretem a gyógyszereket, nem akartam hosszú vizsgálatokat, ezért hozzá fordultam. Elérkezett a kezelés, fekszem, árad a csí, nyugis zene szól, isteni illatú füstölő lengte körbe a szobát, már rég alfában kellett volna lennem, de olyanok jártak az agyamban, hogy "na ha hazamegyek mit csinálok, hú de jó illatú ez a füstölő, lehet megkérdezem mi ez, a zene se rossz, jaj remélem hatásos lesz a kezelés ésatöbbi :DD" egyébként ez egy éve történt, azóta sem volt migrénem *kopkopkop* és azóta sem tudok lemenni alfába és nem tudom kikapcsolni az agyam.

- Ha belejövök nagyon sokat tudok beszélni, amúgy meg baromira csendes lány vagyok.

- Szemüveges vagyok.


- Ez a történet is a látásommal kapcsolatos, nem vagyok babonás, de egy péntek 13-ai napon úgy keltem fel, hogy szinte nem láttam semmit, kitört rajtam a pánik, az orromig nem láttam csak nagyon homályosan, de akkora hard vagyok, hogy kértem egy ismerősömtől egy erős szemüveget ami nagyjából jó is volt és így mentem el bulizni este, nagyon féltem mi lesz vagy mi volt ez, de másnap reggel úgy ébredtem mintha mi sem történt volna, a mai napig nem értem mi volt ez :D

Nos, ez lettem volna én :D 
Remélem senkit nem rémítettem el, de legalább egy kicsivel többet tudtatok meg rólam :) 

*Képek forrása Pinterest

CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Ez az egyik legjobb osszefoglalo amit olvastam eddig

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó nagyon örülök hogy tetszett, pedig még meg is álltam egy percre mielőtt megosztottam a posztot, hogy kitegyem ne tegyem :D

   Törlés
 2. Nagyon tetszett, olyan szimpi vagy! :D És vicces, a kifejezéseiden pl. a balesetes sztorikban jót nevettem. :) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaj de aranyos vagy :)) örülök hogy megnevettettelek! :D

   Törlés
 3. Szeretem az ilyen bejegyzéseket:) amúgy velem is ez van, a mély vízzel kapcsolatban. Ha kiugrok a hajóról és apát megkérdezem, milyen mély a víz, ő meg mondjuk azt ordítja le, hogy több száz, akkor elfog egy szorongás, hogy mi minden lehet alattam, lehet, hogy beszippant a mélység és rögtön visszaúszom, pedig nekem is jól megy az úszás:D rejtély!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon kedvelem őket, annyi mindent megtudni a másikról, sokkal szerethetőbbé téve a bloggert ezáltal, bár nekem nem mindig szempont a blog írójának személyisége, de van mikor ez teszi imádnivalóvá a blogot és visszajárok mindig :))
   Igen, dettó, bele sem merek gondolni, lehet a nagy ismeretlen mélység = az élet területein lévő kihívások, újdonságok, és félelemmel fog el mi vár ránk :D

   Törlés
 4. Nagyon tetszett ez a kis összegzés rólad :D Azt gondolom, ha ismernénk egymást tuttti jóban lennénk :D és a macskék a legjobbak! éljenek a macskák!! :D

  VálaszTörlés