Parfüm | The Body Shop White Musk Libertine


A márka nagy-sikerű parfümjének, a White Musk-nak -ami az én ízlésemnek talán túl keserű, túl zöld- egy nőiesebb, édesebb formája lett a "Libertine", egy érzéki, virágos-pézsmás illatkreáció, a csomagolás színe és a hozzá készült videó már árulkodó jel lehet. Tavaly nyáron már egy  limitált kiadású WM illat, a "Sun Glow" elcsavarta a fejem, akkor sajnos lemaradtam róla, csak remélni merem, hogy idén is kerülnek limitált kiadások a polcokra, egyébként ekkor szegeződött a márka parfümjeire is a szemem és ismerkedtem meg velük közelebbről is, majd volt egy szünet, majd ahogy enyhült az idő, semmi másra nem vágytam mint egy új tavaszias illatra, egy kicsivel másra, mint ami eddig jellemezte a parfümjeimet, és így kerültem a White Musk Libertine-hez, ami mint kiderült egy szintén eléggé megosztó illat  és valaki vagy nagyon szereti vagy nem, szerintem érdemes neki egy esélyt adni! :) 

Árak: 
EDP 30ml: 5590Ft 
EDT 30ml: 4290Ft
EDT 60ml: 6890Ft
Solid Fragrance (13g): 2590Ft
Testpermet 100ml: 2990Ft
Testvaj 200ml: 4890Ft
Testápoló 250ml: 4290Ft
Tusfürdő 250ml: 2190Ft

White Musk Liberinte jegyei:
-fej jegyek: grapefruit virág, turkish delight, pézsma
-szív jegyek: baba orchidea, tiara virág, pézsma
-alap jegyek: chantilly krém, borostyán, pézsma

Személyes véleményem, tehát az én bőrömön így működik ez az illat...
Elsőre igen erősen érezni a virágos jegyeket, a pézsma frissessége és a turkish delight édessége is ráver, nem mondom, megértem azt, aki nem megy tovább és ezt túl soknak találja, valóban túl tömény lehet és mellbevágó, valaki a húsvéti kölnihez hasonlítja, vissza is teszi a polcra egyúttal, nálam ez nem sokáig érezhető szerencsére, néhány perc elteltével ez az erősség szépen lecsendesedik és finoman kiérezhetőek az egzotikus virágok, amit a pézsma meleg, kissé fűszeresnek ható friss illata körülölel, majd végül egy szupernőies, krémes-púderes alapokon nyugvó édeskés, virágos illatfelhő lesz jelen, kis túlzással orientális illatnak mondanám, mert a krémes vanília abszolút kiérezhető számomra, igaz, az alap jegyek között nincs már virág, de én mégis érzem, az egész kompozíció nem tolakodik, nem túl sok, kellemes, de ettől a leheletnyi frissességtől mégis pajkos. Megkockáztatom, ha ez az édesség nem lenne mellette már nem szeretném és nem is igazán illene hozzám, a túlnyomóan virágos illatokat nem kedvelem, az én ízlésemnek nagyon testes, néha keserű, bár az is hozzátartozik, hogy milyen virágról van szó, mert a jázmint pl. nagyon szeretem, a Libertine ezzel a meleg pézsmával és a chantilly krém lágy vaníliájával szerintem finom, nőies és tényleg érzéki illat kerekedett. Az én bőrömön tartós, igaz, a hajamra is nagyon szeretem fújni a parfümöket, ott még tovább érezhetőek. Hatósugara nem olyan nagy, főleg ha lecsendesedik, nekem egy fújás tökéletesen elegendő. Sokan dicsérték már rajtam ezt az illatot, hogy mennyire kellemes, melengető, nagyon finom, áruljam el mi ez, elárulom, de mindig hozzáteszem, hogy az én bőrömön ilyen, ha szeretnéd kipróbálni mindenképpen kérj mintát és próbáld ki a saját bőrödön, hiszen máshogy működhet, de esélyt mindenképpen adjunk neki :)
Összességében...én igazán megszerettem, rajtam abszolút jól működő illat, hétköznap viselem, de van mikor úgy érzem túl melengető, édeskés, olyankor több frissességre vágyom, de vitathatatlanul egy tökéletes tavaszi parfüm, idősebb korosztálynak nem igazán ajánlom, ahhoz túl játékos, viszont fiatal, belevaló kimondottan nőies nőknek szuper választás lehet! :)

A termék itt érhető el: White Musk Libertine parfümMától megvásárolható a limitált Leona Lewis kollekcióból a White Musk Libertine parfüm (a kollekcióból csak ő került be hozzánk), új ruhát is kapott, rajta a pézsmaszarvassal, de természetesen egyetlen egy szarvasnak sem kellett szenvednie, hogy ehhez az illatanyaghoz jussanak, és manapság már nem is igazán kerülhetnek bele, csak szintetikusan előállított változatai :)

Ti próbáltátok már a The Body Shop parfümöket? 
Mennyire tetszettek?


*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. ezt holnap megszaglászom, remélem lesz erőm még ide is bemenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, Glamour napok? :)) Én idén kihagyom, de Neked jó vásárolgatást, ha eltaláltam programot! :D (a mandulás testvajat is érdemes megszaglászni, na meg mit nem egy TBS üzletben? :DD)

      Törlés