Smink | Basic


A hétköznapi sminkjeim alapja mostanában ez a szemfestés, ezt viselem kisebb változtatásokkal majdnem minden áldott nap. Hol vastagabban viszem fel majd finoman elsatírozom a szempillatőnél lévő -mindig sötét árnyalatú- kontúrt, hol konkrét tusvonal kerül fel, de mindig kell ez a keret a szemeimre, ettől lesz egész, persze néha alulra is kerül, de nem végig, hanem csak így, mint ezeken a képeken. A szemem többi része legtöbbször visszafogott, matt, natúr színekkel dolgozom, csak a szemöldökcsontra és a belső szemhéjzugba kerül egy kis fény. Nagyon gyorsan kész vagyok vele és ennél többre nincs is szükségem :) 

Használt termékek:
Szem: 
- Mac Paintpot (Painterly) | alapként
- Sleek Storm paletta | fényes bézs: szemöldökcsont, belső szemhéjzug , matt középbarna: mozgó szemhéj, mélyítő vonal, alsó szemhéj, sötétbarna: külső V, mélytővonal, alsó szemhéj fele elsatírozottan, matt fekete: szempillatő
- Szempillagöndörítés és Astor Big&Beautiful Boom spirál spirálozok
Szemöldök:
- Sleek Brow Set (Light)

Ó és ennél a Sleek BB krém tesztnél is ez a smink van rajtam katt ide.


Nektek milyen a sztenderd szemsminketek hétköznapokra? :)

CONVERSATION

8 megjegyzés:

 1. Nagyjából ugyanez, mint Neked! :) Gyors, szép, mi kell még? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen egyetértek, ezzel mellélőni nem igen lehet! :))

   Törlés
 2. Nagyon tetszik ez a natur smink, egyszerű, de mégis látványos :) és szépen kiemeli a szemed!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök hogy tetszik! :)

   Törlés
 3. Nekem is hasonló, sőt mostanában van, hogy csak világos nude színű szemceruza a vízvonalra és szempillaspirál.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem ez is egy szuper és gyors megoldás, a szemeket megnyitja a nude szemceruza a spirál pedig keretet ad, kiemel, teljesen jó :)

   Törlés
 4. Kedves Nikolett!

  Hivatalosan is szeretném megköszönni, hogy elkezdted a blogolást! Évek óta keresek egy olvasható beauty blogot, ahol a drága bloggerinák nem a kozmetikai márkák PR-osai által megszabott reklámszöveget büfizik vissza otthoni, igénytelen képekkel illusztrálva, hanem igényes, kidolgozott, precíz munkát láthat az ember lánya, mihelyst a főoldalra tér-ez egyre többször esik meg velem mostanában... :) Gyönyörű, megfelelő felbontású képek, izgalmas, ''hejjesirási'' hibától mentes, átgondolt szöveg... Csak pozitívakat tapasztaltam eddig. Tehát tényleg köszönöm, hogy olvashatlak, a továbbiakban hű olvasód: Nati
  U.i.: bámulatosan szép szemekkel rendelkezel!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Nati!

   El nem tudom mondani mennyire jól esett a soraidat olvasni, nagyon nagyon köszönöm hogy így gondolod, igazán sokat jelent nekem, hatalmas löketet ad! Köszönöm még egyszer minden kedves szavad, szívből örülök, hogy az olvasóm között vagy :)

   Törlés