The Body Shop | Aloe bőrradír


Ideje volt már egy mechanikus bőrradírt is vásárolnom, a Himalaya után nem is volt más szemcsés radírom csak kémiai hámlasztó a Laneche-től, de nem mindig érek rá arra a 10 percre, míg hat a krém, ezért gondoltam jól jön egy ilyen típusú arcradír is. Egy kis tanácsadás után sikerült kiválasztani a legmegfelelőbbet, ami az Aloe bőrradír lett, ez egy speciálisan érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsalád tagja :). Imádom egyébként, hogy kedvesek és segítőkészek az eladó lányok, máris mindent a kezünkre kenünk, megtapizunk, megszaglászunk, kenegetünk, közben ellátnak tippekkel, tanácsokkal is, hogy aztán a legszimpatikusabbat kiválasszuk :) 

Néhány szó, a pontosabb nevén Aloe Gentle Exfoliator bőrradírról...
méltányos kereskedésből származó aloe verát tartalmaz, parfüm, szappan, színezék és tartósítószer mentes. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, koszt, szennyeződéseket, közben nyugtatja is a bőrt, végeredményében pedig sima, puha, finom bőrt hagy maga után. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Elvileg akár heti 2x-3x is használható.


Tubusos csomagolás, egyszerű de nagyszerű, kellemes pasztell zöld színe és a rajta lévő aloe levelek tudatják, hogy jessz, ez bizony az aloe kollekcióból való. A kupak egyébként jól záródik.
A textúrája sűrű, krémes, de mégis könnyed, vizes bázisú és az eloszlatása is egyszerű. Visszafogott, friss aloe illata van, érezni rajta még így is, hogy parfümmentes. Enyhén vizes bőrre szoktam felkenni, nagyon apró, finom, homokszemcse szerű, -utána is néztem hogy mi ez pontosan- aszongyahogy szilícium dioxid, ami mezei nevén kvarc, ennek őrleménye végzi a radírozást. Szerencsére sűrűn tartalmazza a krém ezeket a radírozószemcséket, nem csak elvétve egyet-egyet, így egy nagyobb borsónyi mennyiség is tökéletesen elegendő. Az én bőröm kevert, a T zónám könnyen zsírosodik, de minimális hámlás még így is előfordul és az arcom többi részén is apró foltokban, emellett pedig érzékeny és hajlamos a kipirosodásra. Szerencsére szuperül működik rajtam, tényleg gyengéd, semmi karistoló érzés, de így is abszolút hatékony munkát végez. Miután lemostam, a bőröm kis pihe puha, selymes és feszes lett és egy kicsit sem húzódott, nem lett fényes a terület, mintha lepolíroztam volna a fejem :D. Bevallom, mikor először felkentem egy cseppet aggódtam, hogy semmit nem fog művelni a bőrömmel annyira kíméletesen radíroz, de ennek ellenére tényleg működik. 

a kis apró szemcsék a krémben 

Összességében...az arcom minimális szárazságával jól elbánik, tökéletes, hamar a szívembe lopta magát.  Ha egészen finom hámlások vannak a bőrödön, akkor nyugodt szívvel ajánlom, ha pedig érdesebb, szárazabb a bőröd tényleg ne próbálkozz vele, mert ha nem működik nálad az nem a krém hibája lesz, csak rosszul választottál, de szerencsére a márka kínálatában megtalálhatóak erősebb radírok is, minden típus számára :)

Honnan? TBS üzletek és websop Mennyiért? 3270 Ft Mennyiség? 75 ml

Ti milyen bőrradírt használtok? :)

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jól hangzik, nekem is kevert a bőröm, hámló orcával. Egyelőre a Lush arctisztítója szépen elbánik vele, de ez a termék nagyon szimpi, jaj nekem. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig pont a Lush termékek felé kacsingatok, annyi szuper darab van náluk is :)

      Törlés