Vichy | Normaderm Hyaluspot


Személy szerint nagyon kedvelem a Vichy termékeit, jelenleg is tőlük használom a Purete Thermale kombinált bőrre való arclemosó tejet és tonikot teljes elégedettséggel, igaz már nagyon a végét járják, de abszolút beváltak. Szeretem a márka Normaderm Teint alapozóját is, szóval nagy kedvvel vágtam bele a Hyaluspot tesztelésébe is, ugyanis előfordul néhanapján, hogy pattanások rondítják az arcomat, ebben a posztban beszéltem is erről, ahol írtátok, hogy Ti is küszködtök a hirtelen, random helyeken felbukkanó csúnyaságokkal. A Vichy pattanáskezelő terméke pedig ebben nyújt segítséget.

Néhány infó a Normaderm Hyaluspotról...
ez egy koncentrált pattanás elleni kezelő hialuron és szalicil savval, + LHA, előbbi egy láthatatlan filmréteget képez a pattanások felületén, utóbbi antibakteriális technológiájával pedig segíti azt leszárítani. Érzékeny bőrűek is használhatják, parabén mentes és hipoallergén, plusz Vichy termálvizet is tartalmaz.


Egy kis tubuska 15ml krémmel benne, de mivel ez helyi kezelésre szánt termék, még talán sok is, hiszen egy-egy pöttyintésnyi a pattikra aztán csókolom. Ha letekertük a kupakot egy fém felvivő véget találunk, ezzel kényelmesen és célzottan tudjuk felvinni a krémet. 
Mikor először megkaptam éppen két kisebb példány díszelgett az arcomon, pont a bűvös piros napjaim teltek, ilyenkor több is előfordul, ezért első körben le sem fotóztam, mert számítottam további dudorkákra. Lefekvés előtt, arctisztítás procedúra után le is kezeltem mind a kettőt. Ahogy felkentem, a termék fém feje nagyon hűsítő volt, egy kis nyomás és tökéletesen elegendő termék kerül fel rájuk. A krém textúrája sűrű, géles és kissé opálos, átlátszó, az illata pedig a szokásos finom, friss Vichy illat, de ezt csak akkor érezni, ha közelről szaglászod, szóval szinte lényegtelen :D. Nos, ahogy felkentem kb. 30 másodperc elteltével elkezdett viszketni mind a kettő, de ez a viszketés szerencsére hamar elmúlt, különben megőrültem volna :D, de legalább érzem hogy csinál valamit velük, szóval nagyon kíváncsi voltam mi vár reggel. Ahogy felkeltem máris kapkodtam a tükör után és a legnagyobb meglepetésemre minden pirosság eltűnt, és látható volt, hogy még egy reggeli kezelés és le is fognak száradni a helyükről úgy ahogy vannak, fel is kentem újra, bár kicsit fényesre szárad, de én fölé vittem az alapozót (direkt nem BB-t mert az segíti helyrehozni a bőrhibákat is) és abszolút nem volt feltűnő az alapozó alatt, hogy épp krém dolgozik rajtuk. Este ahogy lemostam a sminkem, vele jöttek a kis hámlások is -magam sem hittem a szememnek- de úgy eltűntek ahogy voltak, mintha azelőtt egy pattanás se lett volna azon a területen. Na mondom ez a beszéd, ilyen egy jó pattanás leszárító krém! :D Az a helyzet, hogy hiába számítottam több pattira, hogy majd lefotózom a folyamatot, az a helyzet, hogy azóta a bőröm hibátlan állapotban van és egy újabb gyulladás sem jelentkezett. Ennek egyébként én örülök a legjobban haha :D. 


Összességében...nem számítottam ilyen jó és gyors eredményre, de abban azért reménykedtem, hogy használhatatlan azért nem lesz. Én azt mondom, hogy ha pattanásokkal küzdötök vagy néha előjön egy-kettő és gyors kezelésre vágytok, akkor mindenképpen tegyetek egy próbát vele. Krémmánián is nagyon jó értékeléseket kapott link ITT, itt az összetevőit is megnézhetitek. Az árai változóak patikánként, webshopokként, az Iparfüméria oldalán pl. 3760 Ft.

Honnan? Gyógyszertárak, Iparfüméria és egyéb webshopok Mennyiért? kb. 3990 Ft Mennyiség? 15ml

Ti próbáltátok már ezt a terméket? 
Ha igen, mik a tapasztalataitok? 

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

2 megjegyzés: