Maybelline | Diamond Glow szemhéjpúder paletták (01, 02, 03, 04)


Hozzám is megérkeztek már egy ideje a Maybelline 2013-as nyári sminkújdonságai, egy kis betekintést már itt láthattatok róla. Az egész kollekciót volt időm tesztelni, lettek ám kimondott kedvencek. Most pedig a palettákról számolok be, amik eléggé drámaira sikerültek, nem csoda, hogy ilyen nevet kapott mind, de tény, hogy a magas bársonyos, metálos és csillogó fénytől sokkal inkább csaphatunk drámai szemeket, mintsem kis visszafogottakat :D 

A paletta csomagolása is gyémánt felületre hajaz. Jól záródnak és a szemhéjpúderek elrendezése is szerencsés, könnyedén belenyúlhatunk ecsettel, akár ujjal. Hátul az infók és egy kis segítség is, melyik színt hova tegyük. Ó és egy kis, viszonylag jó minőségű gumis fejű applikátor is paletta része, ezeket én mindig eltávolítom, lassan egy szatyornyi van már :DD sosem használom. 
A palettákat csillogás jellemzi van amelyiket jobban, van amelyiket kevésbé, de magában a palettában lévő színek is másféleképpen csillognak, más a pigmentáltságuk, textúrájuk is, szóval mind a négy palit külön jellemzem lejjebb, a swatchokat alapra húztam, szóval így nézzétek majd a színeket :)


01 Purple Drama 

Ez a paletta a sötét szín kivételével inkább magas bársonyos fényű, mintsem olyan hú de csillogós, de még így is inkább alkalmi kategória, nappalra lehet még ez is túmáccs. Mindegyik szín alá szükséges alap, textúrájuk pedig száraz és puha között van félúton (ahogy a legtöbbnek :D). A legvilágosabb egy  metálos ezüst árnyalat, aztán egy rózsaszín, aminek pigmentáltsága nem az igazi, vizesen lehet rajta leginkább javítani, majd egy metálos lila és végül kék-lila-ezüst mikrocsillámokkal jól megtömött sötét szilva szín, ez is vizesen a legdögösebb! :D


04 Grey Pink Drama

Ami egy alkalmibb füstös szem elkészítéséhez leginkább alkalmas paletta. Alapot mind a négy szín igényel és a sötétet kivéve, ami egyértelműen csillogó, a többi inkább fémesen-fényesen ragyog. A legvilágosabb az egy  fényes fehér, aztán egy sápadt lilás rózsaszín, ez sem erősen csillogó, inkább visszafogott, ennél a szürke már egy fokkal ragyogóbb, fémesebb, végül egy ezüst csillámokkal megtömött fekete. Mind a négy árnyalat textúrája száraz és puha között félúton helyezkedik el :)


02 Coral Drama 
Azt hiszem legjobb paletta mind közül. Minden színe tökéletesen pigmentált, alap sem szükséges hogy jól tapadjanak és nem az a nagyon csillámos egyik sem, a többihez képest meg pláne. És egyúttal a legjobban tetsző is, imádom, vörös hajúaknak egyenesen kötelező :D  
Legvilágosabb színe egy krém szín, eszméletlen szépen csillog ha napsütés éri, ennek textúrája kissé száraz, de jól pigmentált, tökéletes kiemelő. A következő egy finom arany fényű barack, puha textúrája van és kiválóan pigmentált, aztán szintúgy arany fényű rezes narancs, puha, krémes textúra, szuper pigmentáltság jellemzi ezt a színt is, az utolsó pedig egy csokoládé szín, isteni puha a textúrája, nagyon jól pigmentált, jól tapad. 


03 Blue Drama
A legcsillogóbb paletta! Nagyon tetszik ez is, imádom benne azt a dögös sötétkéket. Partira kiváló.
A legvilágosabb benne az ezüst, ezernyi apró kis mikrocsillámal és az alapja is fémes, szóval csak úgy vakít, textúrája puha, alap nélkül se rossz. Következő egy finoman csillogó, lila-kék duokróm árnyalat, alap nélkül alig látszik és a lila oldalát sem sikerült sajnos lekapni, és a palettában nem is igazán szembetűnő, felkenve már annál inkább. Aztán a kedvencem, a sötét éj-kék milliónyi ezüst és kék mikrocsillámmal, csak sajnos alap nélkül elég haloványka a teljesítménye, mentségére legyen mondva, hogy könnyedén előcsalogatható az "igazi" arca. Utolsóként egy ezüst csillámocskákkal teletömött fényes fekete, ami alap nélkül megint nulla, de akárcsak a kék, szépen feljavítható. Az ezüst kivételével, ami puha, az összes szín textúrája száraz. Tény, hogy ez a paletta önmagában nem egy nagy durranás, de vizesen illetve alappal mérföldekkel szebb és jobb hatást lehet elérni.


Összességében...elmondható, hogy ezek leginkább alkalmi smink elkészítéséhez való paletták. Vizesen mindegyik sokkal jobb, bár tény hogy a Coral Drama-nak még ilyen felvitelre sincs szüksége, ez a legjobb közülük és szerencsére a színkombinációja is sokaknak jól állhat, őt mindenképpen ajánlom és komolyan boldog voltam, hogy ez a legjobb minőségű. Mindegyik paletta szemhéjpúdere jól satírozható, építhető és mivel jobb ha alapra tesszük őket, a tartósságuk is adott lesz. Ami még felróható talán a csillogós árnyalatok csillám hullajtása, ami aztán az arcunkon landol. Őszintén szólva a 2500 Ft húzós ezért a sok melóért a legtöbb palettával, de ha egy kicsivel olcsóbban szeretnétek hozzájutni, akkor katt ide vagy esetleges akciók alkalmával is lecsaphattok rájuk.

Honnan? Maybelline állvánnyal rendelkező drogériák, áruházak Mennyiért? 2499Ft

Nektek hogy tetszenek? 

CONVERSATION

8 megjegyzés:

 1. Ahh, muszáj volt a csillámlást is lencsevégre kapnod? A szívem szakad meg a palettáért! :)

  VálaszTörlés
 2. Csodaszépek, egytől egyig elfogadnám mindegyiket :) Nagyon tetszik a színek elrendezése is, bár az áruk szerintem kis palettához képes elég húzós, a Coral Drama-ra lehet, hogy benevezek :)

  VálaszTörlés
 3. Hát nekem annyira nem jönnek be a csillogós-csillámos színek, inkább a mattokért vagyok oda, szóval nekem felejtős... :(

  VálaszTörlés
 4. Egyik szebb, mint a másik, nem is tudnék választani.

  VálaszTörlés
 5. A Coral Drama nagyon tetszik, gyönyörűséges! :-)
  A Rose Gold Color Tattoo-val találkoztál, arról is lesz teszt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nekem ő a "leg" a négy közül! :))
   Ó sajnos őt nem kaptuk meg tesztelésre, és még nem jutottam el szétnézni, egyedül a Tesco Maybelline standját csekkoltam Gödöllőn, de ott eleve termékek alig voltak rajta, az újak meg egyáltalán nem :(

   Törlés
  2. Amióta megláttam a hírt, hogy lesz Rose Gold, azóta keresem, de egyelőre még nem találom sehol. Remélem hamarosan kapható lesz, nekem nyárra ideális lenne :-)

   Törlés