Sigma | Performance Eyes KitHozzám is érkezett a Sigmától egy kedves kis levél, hogy csatlakozzak affiliate programjukhoz, egy rövidke hezitálás után úgy döntöttem legyen, csatlakozzunk, hiszen imádom a termékeiket! Nagyon kedves gesztus tőlük, rettentő boldog voltam mikor kibontottam, ugyanis egy Performance Eyes Kit volt benne, ilyen precíziós ecsetekre már egy ideje nagyon szükségem volt, olvastak a gondolataimban :D. Most pedig ez szerepelt az affiliate hírlevélben is, szóval meg is mutatom.

Néhány szó a Performance Eyes Kit-ről...
ez egy olyan, 8 db precíziós ecsetet tartalmazó szett, amivel könnyedén elkészíthetjük a részletesebb kidolgozást igénylő szemsminkünk, akár folyékony, akár krém vagy púder állagú termékkel! Megvásárolhatjuk őket szettben 61$-ért, de akár külön-külön is, így az ecsetek darabja drágábbra jön ki, bár ez szettek esetében többnyire így van :D 

Egy csini kis papírdobozkában érkezik mind a 8 ecset, mindegyik kis fóliában, a tus ecset pedig védőkupakkal. Egyiknek sincs kiálló szálacskája, sértetlenek és abszolút minőségiek, mind maga az ecset, fém nyéllel, benne vésett Sigma logóval, a fából készült szár egyik felén "Performance" felirattal, másik felén az ecsetek számával, szintúgy a márkanévvel és hogy milyen felhasználásra szánják és maguk a szálak is szuperek. Sajnos ezek -vagy legalábbis a szett nem összes darabja- nem vegán ecset ha jól tudom, de hogy milyen szőrből készültek pontosan azt sehol nem találtam. 
Az ecsetekről először röviden, hogy hova is ajánlják, milyenek...
E56: mozgó szemhéjra. Kellőképpen tömött, hangyányit kemény, de rugalmas fejű.
E47: mélyítő vonalba. Lazább szálelrendezésű, nem olyan tömött, rugalmas szálakból álló.
E46: belső szemhéjzugba. Tömött, hangyányit kemény, szálakból álló, de még rugalmas fej.
E36: kis területek satírozására. Közepesen kemény, de rugalmas szálak, lazább elrendezéssel.
E21: alsó és felső szemhéjak szempilla vonalában, felvitelre, eldolgozásra. Kemény, de rugalmas, puha szálak, közepesen tömött.
E17: Alsó vízvonalra. Tömött és puha, rugalmas szintetikus szálakból áll.
E16: Felső vízvonalra. Dettó mint az E17, csak rövidebb :) 
E11: szerencsére nem kimondott tus ecsetként emlegetik, hanem részletes és művészi alkotásokhoz ajánlják. Viszonylag kemény, tömött, de abszolút rugalmas.
Mindegyikre jellemző...
hogy selymes, puha jó minőségű szálakból állnak és kényelmesek, biztosak a kézben, jól össze vannak rakva, hogy így fogalmazzak :D. Kétségtelenül mindegyikkel egy álom a meló, komolyan! Egy-egy ecsetet tényleg nem véletlen találták ki arra a felhasználásra, amire, sokkal jobb, szebb, precízebb végeredményt érhetünk el vele, gyorsabban, hatékonyabban. Persze én is megoldom egyéb más ecsettel a sminkelést, hiszen én tényleg az vagyok, aki nem rendeltetésszerűen használja az ecseteit, hanem egyet még számos más területre is :D de ez így van jól, -és egyáltalán nem szentírás az sem, ami ezekre a Sigma ecsetekre van írva, vagy ami a leírásban szerepel-, de valóban jobb volt ezekkel dolgozni olyan területeken, amik igénylik is a speckóbb ecseteket, ettől függetlenül ezek is mehetnek olyan használatra, amire ti jónak látjátok.
Szerencsére fürdés után egy szálukat se hullatták, nem deformálódtak el, bár vigyáztam rájuk mint a szemem fényére :D Összességében...ha professzionálisabb, minőségibb ecsetre tartanál igényt, elérhető áron, akkor mindenképp ajánlom! Én annyira megszerettem a kis drágákat, mesések :) 

Honnan? Sigma Beauty Mennyiért? 61$

Nektek melyik a kedvenc Sigma terméketek? :) *A poszt affiliate linkeket tartalmazott.

CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. ohh, vérzik értük a szívem, rettenetesen irigyellek. remélem, majd sok szépséget készítesz velük :)

  VálaszTörlés
 2. Óh, micsoda szépségek! :) Nekem ők a kedvenceim SIGMA-tól:

  http://sminktukor.blogspot.hu/2013/06/kedvenc-ecseteim-arcra-sigma-f80-sigma.html

  A Sigma F80 a legjobb alapozóecset, az F84 pedig egy álom pirosítóecset!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az F80 tényleg imádni való, alapozáshoz a legtökéletesebb! Bár én az összes Sigma szintetikus ecsetnek örülnék :DD

   Törlés
 3. Hú nagyon szupernek tűnnek! Amúgy ugyanannyiba kerül ha a MUP-tól rendeled mint a sigma-nal 20$-os szállítással :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de ha nem olyan surgos a vasarlas, akkor ki lehet varni a black fridayt, amikor is ingyenes a hazhozszallitas :) en tavaly osszel akkor vettem az f80-asomat, es igy "csak" 18 dolcsi volt es nem a duplaja.

   Törlés
  2. Igen, ezért írtam a pro és kontrákat, mert mindegyiknek megvan a maga előnye :)

   Törlés