Alverde | Maximize Effect szájfény (10 Sunburst)


Az Alverde csomagban ez a szájfény is benne lapult, erős narancs színe csak úgy virított a termékek között :D Nem volt semmilyen elvárásom vele szemben, hiszen nem vagyok már egy nagy szájfényes, de azért érdekelt mit produkál.


Infó a szájfényről...
ajakdúsítást és csillogó hatást ígér már az első használat után. Van benne ricinus, napraforgó, szója és jojoba olaj és mindenféle viasz, E és C vitamin is.


 A csomagolása igazából semmi extra, bár hozzám sosem állt közel ez az "alverde zöld", ami minden termék csomagolásán visszaköszön. Viszont az applikátora számomra egy álom, nagyobb és szélesebb mint a megszokott applikátoroknak, vágott és van benne egy kis mélyedés is, ezért tökéletes mennyiségű szájfényt vesz fel és valahogy rugalmas az egész, ezáltal sokkal kényelmesebb dolgozni vele. A szájfény textúrája elég folyós, sikamlós, -gondolom a sok olajos, viaszos összetevőnek köszönhetően- ezért egy picit vigyázni kell vele, persze egy vékonyabb réteggel ez kiküszöbölhető, de így meg szinte tényleg semmi színe, pedig amúgy elég erősnek tűnik, egy mártásnyi rétegben is csak közepes a fedése, legalábbis az én szám színe átlátszik alatta, ettől függetlenül a narancsossága elég egyértelműen látszik, építgetni nem érdemes az erőteljes narancs árnyalatért, mert akkor elviselhetetlenül folyós és már-már kényelmetlen a viselése, meg nem is tudom, a narancs szín sajnos nem mindenkinek áll jól, a fogakat is hajlamos sárgítani, szóval gondoljátok meg :D. A fénye viszont szép, vizes hatású, az illata pedig gyümölcsös. Sajnos a tartóssága egyáltalán nem kiemelkedő, hamar kopik és mintha be is inná a bőröm, ezért jóval puhábbnak érzem tőle az ajkaim, -ennyi jótékony, hidratáló és tápláló összetevővel szinte el is várom, hogy így legyen-, inni, enni pedig abszolút felejtős vele :D volt, nincs, nagyjából fél másodperc lenyalni is a szánkról maradéktalanul, szóval tartósságról talán nem is beszélhetünk. Az ajaknövelő hatását is kerestem, de nem volt, semmi bizsergető, duzzasztó érzés, lehet a fénye miatt szánták annak, de akkor minden szájfényt el lehetne adni ajaknövelő szájfénynek, nem? :D


Összességében...hát nem is tudom, engem nem varázsolt el, ápolni ápol, de nem a legjobb minőségű és a legmegbízhatóbb szájfény, igaz nem tudom hogy az Alverde többi szájfénye milyen, de ezt nem ajánlom.


További vélemények a szájfényről:

Ti próbáltátok már? Tapasztalatok? 
Az Alverde többi szájfénye milyen? 


*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

1 megjegyzés: