Aussie Miracle Moist | Sampon, balzsam és 3 Minute Miracle pakolás


Az Aussie rendezvényen kapott Miracle Moist triót már bőven leteszteltem, szerencsére pont az én hajam igényeinek megfelelő ez a termékcsalád, szóval itt az ideje hogy le is írjam a tapasztalataimat. 

A Miracle Moist család...
kimondottan a száraz, igénybe vett és kicsit boldogtalan, (haha ezen nagyon nevettem :D) haj ápolására szolgál, makadámia-dió olajjal, na meg aloe verával, a 3 perces csoda pedig citromfüvet is tartalmaz, ami a hajszál belsejébe hatolva segít helyreállítani a haj sérüléseit, puhává és fényessé téve azt! Itthon a DM drogériákban keressétek őket.


Miracle Moist | Sampon én balzsam
Mennyiért? egységesen 1699 Ft Mennyiség? sampon 300 ml, balzsam 250 ml

Kis csinos, jó kedvre derítő információkkal és pattintós adagolóval ellátott flakonja van mindkét terméknek, annyi a különbség, hogy a balzsam egy 50 milivel kevesebb, mivel én csak a hajvégeimre használom ez egyáltalán nem zavar, bár az áruk ettől függetlenül megegyezik, no mindegy :D 
Egyszerűen nem lehet elmenni az isteni rágógumi illatuk mellett, odáig vagyok érte, komolyan! Mondjuk édesanyám szerint ez márpedig akác illatú, nem rágógumi, hát én nem vitatkozom vele, mert abban mind a ketten egyetértettünk hogy egyszerűen isteni! 
A sampon állaga pont jó, se nem túl folyékony se nem túl sűrű, a balzsamé pedig először elég érdekes volt, olyan opálos sárgás színe van, könnyed géles állagú, nem pedig olyan krémes és zsíros mint a legtöbb. Én a TBS sampon és balzsam óta már mindent hígítok, ezeket is. A sampon jól habzik szerencsére, a balzsam is jól hígítható, így gazdaságosabb a használatuk, könnyebb eloszlatni is őket és nem olyan koncentráltan kerülnek a hajra, hogy azt esetleg ne lehessen alaposan és maradéktalanul kimosni. A menetrend kedvéért tehát 2x mosom meg a hajam samponnal és egyszer balzsamozok. Nagyon alaposan tisztít a sampon, utána mintha fellélegzett volna fejbőröm, és a hajam is könnyed, nem lesz lelapult, nehéz. És ami már az első hajmosáskor feltűnt a használatuk után, hogy hihetetlenül selymes, fényes és puha lesz a hajam tőlük, egyszerűen kicsattan a hidratáltságtól és könnyen kezelhető. Hm, hogyan is szemléltethetném...hát mint a cica szőre :D, ami már ránézésre is simogatni valóan puha, egy kis plüss és késztetést érzel rá, hogy hozzáérj, megsimogasd, na igen, ennek a kombónak pont ilyen a hatása. Viszont amitől egy kicsit féltem, hogy semmi nem marad a hajamban ebből a finom illatból, de nem így történt, persze nem olyan intenzíven, de abszolút érezhető. Mamám meg is erősítette ezt, ugyanis sokszor puszikkal halmoz el, legutóbb a fejem búbjára érkezett egy, meg is jegyezte, hogy "jaaj hát milyen jó illatú a hajad Nikikém!" :D 
Összességében....nekem nagyon beváltak, boldog lett a hajam ebben biztos vagyok :DD és tekintve, hogy már jó ideje használom őket még mindig bőven van mindkettőből, ráadásul baromi jól működnek is, szóval úgy vélem megérik az árukat, én biztosan beszerzem őket újra! 


3 Minute Miracle balzsam 
Mennyiért? 1999 Ft Mennyiség? 250 ml

A "három perces csoda" különlegessége már a csomagolásánál kezdődik, legalábbis nem sok hajápoló termék rendelkezik vákuumos adagoló fejjel, így a használata eléggé kényelmes, nem kell kupakokat letekerni, felpattintani ésatöbbi, megnyomod és jön is a balzsam belőle, ami szintúgy nem a megszokott textúrájú, olyan opálos rózsaszínes, géles, konkrétan ugyan olyan mint a "sima" balzsamé, és sajnos szinte teljesen úgy is működik, pedig vártam az extrát, de nem akart jönni, hatásában semmi különbséget nem fedeztem fel a két termék között. 
Összességében...ez nem azt jelenti, hogy rossz balzsam lenne akármelyik is, de ettől többet vártam, szóval kicsit csalódott vagyok, de nem aggódom, mert el fog fogyni, de megvenni nem hiszem hogy megveszem a jövőben :) 

sampon-balzsam-3 perces csoda


Ti próbáltátok már őket? Vélemények? :)
* A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Igen, próbáltam. Maradok a Tigi Bed Head URBAN samponnál és balzsamnál. Nekem jobban bevált. Ha egy skálán kell véleményt mondanom, akkor Aussie sampon és balzsam: 5 és Bed Head Urban sampon és balzsam: 10

    Ettől még másnak beválhat, de aki már próbálta mind a kettőt az én környezetemben, az is azt mondta, hogy marad a Tigi Urban-nál. Én az ára miatt próbáltam ki az Aussie-t, mert olcsóbb a Tigi-nél, de annyival kevesebbet is tud. De, mint mondtam, másnak lehet ez lesz az etalon (?)

    VálaszTörlés