Rexona | Maximum Protection krémdezodor


Három napja fogyott ki teljesen a Rexona Everyday Fresh krémdezodorom, ergo majdnem mindennapi használat mellett két teljes hónapig bírta, így azt hiszem a legátfogóbb bejegyzést tudom róla nyújtani :D

Néhány infó a Maximum Protection krémdezodorokról....
Különlegességük, hogy lefekvés előtt kell őket alkalmazni, így fejtik ki legjobban hatásukat és felkenés után sincs szükség az újabb dezodorálásra, de természetesen használhatjuk reggel is, úgy mint a többi dezodort. A bennük lévő TRIsolid formulától elvileg 2x erősebb védelmet nyújtanak a verejtékezés ellen, és a kellemetlen szagoktól sem kell tartanunk, ráadásul hidratálnak is! A női vonal jelenleg három illatban elérhető, "Everyday Fresh", ami citrusos, friss illatú, "Clean Scent" púderes jellegű, tiszta illattal és "Sensitive Dry" virágos jegyekkel, érzékeny bőrre.


Jóformán minden hőmérsékletben használtam, mivel ezt a két hónapot lefedi egy nagyon meleg augusztusi és egy hűvösebb szeptemberi is. Viszonylag elég izzadós vagyok, így tökéletes alanya voltam a terméknek :D. A csomagolásuk abszolút praktikus, áttetsző műanyag, így láthatjuk mennyi van még körülbelül, illetve a tekerős megoldással könnyen szabályozhatjuk a felvitt mennyiséget, amivel az elején kissé elmértem magam, egyáltalán nem kell belőle sok, nem fog tőle jobban működni az izzadásgátlás, szóval 2-3 tekerésnyi bőven elegendő. Én mind a három illatot elég erősnek találtam, olyan parfümöt elnyomó erősségűnek, ez eleinte nagyon nem tetszett, főleg hogy évek óta a finom púderes illatú Nivea Pearl&Beauty-t használtam, nem ehhez voltam szokva, de szerencsére miután felkenem és beissza a bőröm már sokat tompul az illat, és szuper hogy nem ragad, nem irritál és nem is gyűlik össze fehér csíkban a hónaljon, valóban hidratál, plusz nekem egyszer sem hagyott foltot a ruhán, pedig 10-ből 9x feketét hordok.
Izzadásgátló hatását tekintve pedig vegyes tapasztalatim vannak, a tesztelés elején, azaz nyáron, voltak napok mikor izzasztó 40-45 fokok voltak + meg is kell mozdulni, amitől megint izzadsz, na, egy ilyen nap után ez sem használt, bár még mindig jobban bírta mint a Nivea Stress Protect, szóval honnan nézzük :D, ilyenkor egyébként a gyógyszertári izzadásgátlót használom, csak sajnos hosszabb használat mellett eléggé irritál, de brutál hatásos. Szerencsére a kevésbé meleg napokat abszolút jól bírta, semmilyen problémám nem volt vele. A mostani őszi, langyos-hűvös "átlagos" nap megpróbáltatásai pedig meg sem kottyannak neki. Az izzasztó helyzetekkel is megbirkózik, akár buli, edzés, stb. tényleg fantasztikus, ha esetleg izzadok is - de azt is jóval kevésbé mint eddig - büdös egyáltalán nem leszek. Esti és reggeli használat között én nem találtam különbséget és hosszútávú használat mellett is ugyanolyan hatékonysággal, problémamentesen működik :)
Összességében...nekem abszolút bevált, bár a rettentő nagy melegeket nálam ez sem bírta, de a többi helyzetben/hőmérsékletben tényleg működött, most pedig ott tartok, hogy nem tértem vissza a Nivea pörlendbjutihoz bármennyireimádomazillatát , hanem elkezdtem használni a Clean Scent változatát :D és a következő is Rexona lesz, úgy ám.

Honnan? Bármelyik áruház, drogéria Mennyiért? 1000 Ft fölöttCONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. A Clean Scent engem olyannyira nem hagyott izzadni, hogy szabályosan kiszárította a hónalj bőrét... A Sensitive Dry deot nagyon szerettem (épp most fogyott el), nyáron nálam tökéletesen hatásos volt, a púderes illata is bejött. De télen nem fogok ilyen durván alumíniumos izzadásgátlót használni (vagy csak nagyon ritkán, nem minden nap), inkább visszatérek a saját készítésű dezodoromra.

    VálaszTörlés