Tangle Teezer | Salon Elite


Igen, én is megvettem :D. Elég régóta a kívánságlistámon volt ez a kis speckó fésű, szerettem volna beszerezni és saját magam kipróbálni, ha már a fél internetet kiolvastam vele kapcsolatban. Legnagyobb boldogságomra már egy ideje le is húztam a listáról, itt van, és így beszúrom már a legelejére: IMÁDOM!

Néhány információ róla... 
egy brit fodrász, Shaun P. fejéből pattant ki az ötlet, ugyanis elégedetlen volt a meglévő fésűfelhozatallal, de leginkább azzal, hogy ezek törik, húzzák, sértik a hajszálakat. Ez a kis "süni" olyan speciális anyagból készült sörtékkel rendelkezik, amik, azon kívül, hogy nem sértik a hajszálakat, még könnyedén ki is fésülik a legnagyobb gubancokat a hajból, akár vizes a loboncod, akár száraz! Mára már többféle méretben, formában, színben megtalálható, szerencsére az Iparfüméria oldalán bőőőven lehet válogatni közülük. Én a klasszikus feketét választottam, de tervezem a kisebb méretű, arany borítású Starlet-et is megvásárolni a neszesszerembe, bár ez drágább, de milyen jól néz már ki, nem?!


Mikor először megláttam, aggódtam, hogy kényelmetlen lesz vele fésülködni, 22 éve lassan nyele van a fésűimnek :D, érhető, hogy szkeptikusan álltam a dologhoz, de ahogy a kezembe vettem, tökéletesen a tenyerembe simult, biztosan lehet fogni és kényelmes a használata, óje. Ráadásul olyan kis könnyed az egész, a sörtéi pedig eléggé rugalmasak, puhák, egy-egy pitbull csomónál kissé megijedek, hogy nem töröm-e ki a sörtéket, de szerencsére -a közel egy hónap használat alatt- a sörték maradtak, a gubanc meg ment, szóval még nem fordult elő *kopkopkop*, pedig fésülködöm ám vele ha kell ha nem :D. Szépséghibák persze a műanyag felületen keletkeznek azért, főleg ha leejted Tóth Nikolett :D itt-ott karcos kicsit, de ennyi baj legyen. Amiért leginkább kívánságlistás volt ez a termék, az az, hogy nem sérti a szálakat, mindegy hogy vizes vagy száraz hajon használjuk, márpedig én imádom fésűvel eldolgozni a balzsamot, pakolásokat a vizes hajamon, ilyenkor szárítás után sincs szükségem fésülködésre. De ezt a procedúrát a teezer előtti időszakban csak ünnepnapokon engedélyeztem, mivel minden fodrász óva intett a vizesen való fésülködéstől, horrorsztorik szövődnek arról, mennyire megviseli a szálak szerkezetét ha a nedves hajad fésülgeted, de az hagyján, a száraz fésülködésnek is vannak ám szabályai, fogjuk meg jól a hajunk és szigorúan a haj végénél kezdjük a fésülködést, különben a húzgálástól a hajhagymáknak teszel rosszat, meg úgy az egész hajadnak. Nemcsoda hogy divatba jött a "nemfésüködés" és a lezser lobonc, értem már :D.  
De mostantól ettől sem kell félni, ráadásul én sokkal szebbnek, fényesebbnek, puhábbnak érzem és látom a hajam. Ez lehet azért is van így, mert a fésűvel jól és alaposan beledolgozható a hajba a balzsam, pakolás, olajok, de még hajfestéket is fésültem már át vele minden problémától mentesen, ezért a tulajdonságáért kiemelten imádom, na meg azért is, hogy az eldolgozott termékeket, a kihullott hajszálakat, koszt könnyedén kitisztíthatjuk belőle, sokkal higiénikusabbnak is tartom emiatt, ráadásul tisztítás után rövid időn belül meg is szárad és használhatjuk újra! Száraz hajon is tökéletesen működik, tényleg nem húzza a szálakat, valahogy siklik velük együtt, úgy hajlik ahogy és ahol kell, így számomra álom a használata, de még anyukám is megjegyezte, aki érzékeny a hajhúzásra, hogy mennyire kíméletes, de mégis hatékonyan végzi a dolgát, kifésül minden gubancot. 
Összességében...azt kell mondjam nekem nagyon bevált ez a kis fésű, egyszerűen imádom! Abszolút ajánlom megvételre, megér egy próbát szerintem :) 

Honnan? Iparfüméria.hu Mennyiért? 2820 Ft 


Ti próbáltátok már? Melyik teezer a kedvencetek? :)

CONVERSATION

10 megjegyzés:

 1. pont ilyen van nekem is és imádom! :) most tervezem egy másik darab beszerzését is.. hatalmas különbség van a teezer és egy fésű között..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Naa, örülök hogy Neked is bevált! :) Egyébként igen, ez nem fésű, ez teezer :D

   Törlés
 2. Nekem egy lila pinkem és egy comcakt bárányosom van és mindkettőt imádom. (A reggeli fésülködéshez mondjuk a nagy kell, de a compact tökéletes napközben.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi a baris nagyon édesen néz ki! :D Ezért tervezem én is egy kisebb beszerzését, mert bőven van helye a táskámban :)

   Törlés
 3. Eddig hülyeségnek tartottam: fésű=fésű alapon :D
  De most nagyon elgondolkodtattál, főleg ezzel a vizesen ne fésülködjünk résszel :S
  Azt hiszem tényleg megér egy próbát + iszonyat kíváncsi típus vagyok szóval enyhítenem kell ezen :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig ahogy fent írta evil-she-devil, hiába fésű a teezer, hatalmas a különbség köztük, soookkal jobb, könnyebben kezelhető és rengeteg előnye van, már ha csak a vizesen való használatát nézem, tényleg megér egy próbát :) Egy ilyen kíváncsi típus gépeli most be Neked a választ, szóval tudom mit érzel :DDD

   Törlés
 4. Nekem a The Original és a kis kompakt bárányos van meg és imádom őket! :) Féltem, hogy csak a hype túl nagy körülöttük, de az én gubancos hajamat is élmény velük kifésülni. :D

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szeretnék már egy ilyen fésűt!! A listámon már fent van egy ideje :)

  VálaszTörlés
 6. Én a White Hairtól rendeltem 2-őt,egy feketét és egy kék-rózsaszín színűt,és nagyon szeretem :) Azóta húgom már be is búrta tőlem a fekete színűt :D

  VálaszTörlés
 7. Nekem is van és már nem tudom elképzelni az életem nélküle. Derékig érő, mások által dúsnak mondott hajam van, ami a végén száraz, a tövénél zsíros. Isteni kombó. Bloggerinák hatására vettem meg és imádom!!!!!
  Jó lenne még egy kompakt is. Ami késik, nem múlik. :)

  VálaszTörlés