The Body Shop | Honeymania testradír


Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kollekció hivatalos megjelenése előtt kipróbálhattam ezt a mézes testradírt. Elöljáróban annyit, hogy imáhháháádom a mézet, ezért a kollekció megjelenésekor kicsit szkeptikus voltam, hiszen ez az az illat, amit förtelmesen el lehet szúrni. Lássuk, hogy a TBS-nek milyet sikerült összehozni! :)
Néhány infó a Honeymania testradírról...
Méltányos Közösségi kereskedelemből -pontosabban Etiópiából- származó ezer vadvirágból kinyert mézet tartalmaz, ahogy az összes termék a kollekcióban. Gyengéden radírozza és selymesen puhává teszi a bőrt. 


Nos, azt hiszem a csomagolásáról nem kell hosszan írnom, elég egyértelmű, hogy valami mézes lapul a tégelyben, de még milyen! Egyszerűen isteni virágos-mézes illata van, márpedig mint fent írtam, a mézes illatokat nagyon el lehet rontani, de ez eszméletlen. Néha csak letekerem a tégely tetejét és hagyom, hogy az illat elárassza a fürdőszobát, de még a szobámat is, nem viccelek :D odáig vagyok érte! 
A testvaj egyébként lehet nem mindenkinek lesz hatásos, mert egészen finom, apró szemcsék vannak benne, az érzékeny bőrűeknek szuper választás lehet, valóban gyengéd, de a szárazabb bőrrel nem biztos, hogy eltud bánni. Az állaga sűrű, krémes és ragadós - nekem ezzel a tulajdonságával is abszolút olyanná teszi, mint az igazi méz - de könnyen eloszlatható még száraz bőrre kenve is! Az én bőrömön nagyon jól szerepelt, kíméletes, de hatásos, viszont, ami abszolút meglepett, hogy egyáltalán nem volt szükségem utána hidratáló krémre, istenien puha lett a radírozott terület. Amit pedig a lelkem mélyén követeltem, hogy használat után is hosszan tartson az illat, így is történt mivel úgy követelőztem, hogy nem volt más választása :D, órákon át intenzíven illatoztam, el sem merem képzelni milyen illatfelhő húzódik az ember után, ha a kollekció többi tagját is használja mellé :D. Szerencsére ez a 200 ml gazdaságos is, mert nem kell belőle sok, egy őszi-téli vagy 2 őszi szezont szerintem bőőőven kibír. 
Összességében...imádni valóan jó termék, méz kedvelőknek nagyon ajánlom, aki meg ősz és méz lover, annak pedig kötelező!

Két nap múlva, azaz csütörtökön lesz a hivatalos megjelenése az üzletekben és a webshopban is a Honeymania kollekciónak!
Légyszi hagyjatok nekem tusfürdőt, testvajat és ajakápolót, úgy érzem nem lenne nélkülük teljes az őszi szezonom :DVárjátok már a kollekciót? :)

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. ezt és az ajakápolót már kinéztem magamnak előre, most vettem testvajat de aaaaanyira nehéz megállni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd!!! Nekem is van még a mandulásból, de a mézesnek is helye van nálam, nincs mit tenni! Már csak abban bízom, hogy bőven marad még mindenből Glamour napokig :D

      Törlés