Hello Halloween II. | Barocco


A Barokk a túlzások, giccs kora, minden amit csak ellehet képzelni, szóval van is mit megragadni és valami túlcirádázott sminket, maszkot készíteni, de én most nem akartam. Hajak és ruhák terén abszolút nem voltak visszafogottak, parókák a fejen minden mennyiségben, mint presztízs szimbólum, legyen minél nagyobb és díszesebb, de a parókákon túl is volt élet, de az sem volt unalmas, göndör, hullámos a haj, díszekkel tűzdelt, felcsatolt, a sminkjük pedig elég visszafogott, bár imádták vastag púderrel elfedni arcukat - főleg, hogy a fehér bőrt tekintették a legszebbnek - sok pirosító, finom rúzs, szemfestés, de ezt összességében nem mondhatom túl soknak. Mondjuk jobb lett volna kellékekkel ráerősíteni a barokk hatásra, de ez most abszolút visszafogott lett. Szerettem volna kiragadni ezt a barokk bájt, ami jellemezte a nőket, legalábbis a festett portrékon a túlzó ruhák és haj mellett az arc egész visszafogott. Élőben - és persze azzal a konttyal, amit alkottam, na meg próbáltam egy nyakláncot is beleoperálni díszként, ami végül nem jól sült el -  egész barokkosnak tűnt :D na majd legközelebb!

Felhasznált termékek:
Szem:
- Kryolan paletta (barnája és fehérje)
- Max Factor szempillaspirál (barna)

Szemöldök:
- Sleek Vintage Romance paletta (Propose in Prague)

Arc:
- Barry M Cream Foundation (Fehér)
- Catrice Ultimate Moisture alapozó (010)
- Paese rizspúder

Száj:
- Max Factor Elixir rúzs (Firefly)


Remélem tetszik Nektek!

A többiek munkái:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

 1. ÓÓÓÓÓÓ, a hajaaaad! *.* Bocsi, hogy nem tudok a sminkre koncentrálni (természetesen az is gyönyörű), de a hajad színe nálam most mindent visz. Milyen festék? Esetleg henna?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök hogy tetszik! :) Ez egy Garnier Color Naturals festék 7.40 "érzéki rézvörös" :D

   Törlés
 2. Hát ez cuki! :) Egyből a palota kertjében, csipkés esernyővel a kézben sétálgató úrikisasszonyok képe villant be, nagyon tetszik! A hajad pedig elbűvölő, király színválasztás! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Csodásan mutatsz a képeken, de most már vérengzést/vadulást is akarok látni Tőled :P *.*

  VálaszTörlés