Flormar | Terracotta Mono szemhéjpúder (E06)


Nemrég lehetőségem adódott néhány Flormar újdonságot tesztelni, a kapott csomagban egy körömlakk a Passionate Dots kollekcióból, egy Lifting Foundation alapozó és ez a Terracotta mono lapult. Eddig a márka lakkjait és szájra való termékeit próbáltam csak, azokat is a legnagyobb elégedettséggel, szóval kíváncsian vártam mit tud majd az alapozó és a szemhéjpúder. Utóbbival kezdem a termékek bemutatását :)

Néhány infó...
12 új árnyalattal érkezett a Terracotta Mono szemhéjpúder család, amik szárazon és vizesen is használhatóak! Íme a kapható árnyalatok:

A csomagolása bár nem luxus minőségű, egész praktikus, ugyanis egy pici tükröt is kapott -  ami napközbeni korrigáláshoz szuper lehet -, úgy, hogy mégis maradt átlátszó rész, ahol láthatjuk milyen árnyalatú a szemhéjpúderünk. Mivel a színt én magam választhattam ki, ezért erre a gyönyörű árnyalatra esett a választásom, ami bár a képen elég behatározhatatlan volt, mégsem csalódtam mikor élőben megláttam, sőt, nagyon elégedett voltam, hogy olyat sikerült kiválasztanom, amit biztosan sokat fogok használni. Egy dögös, fémesen csillogó, mélykék árnyalatról van szó, amiben különböző fényviszonyoknál egy kis lila fényt is vélek felfedezni. A textúrája puha, selymes, szinte nem is porzik, alap nélkül is csodásan tapad, nagyon jól pigmentált, könnyű eldolgozni is. Ráadásul egész nap tart, alig veszít a színéből.
Összességében...bevallom őszintén abszolút pozitívan csalódtam, nagyon jól szerepelt nálam ez a mono, most már ezt a részlegét is a pultnak szépen szemügyre fogom venni, nincs mese :DTi próbáltátok már? :)


*A terméket a Flormar Hungary-tól kaptam tesztelésre, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. Én kapásból egy duő terracotta darabot vettem, az irdatlanul jól teljesít: http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/07/flormar-sminktermekeim.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, nagyon szép duó és a lakkok is naggyon tetszenek! Szuper vásárt csináltál :D

   Törlés
 2. alapvetően jobban szeretem a palettákat, mint a mono-kat, de ezek nagyon szépek :) be lehet őket szerezni őket webshopban is?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is csodásak! Most nézelődtem kicsit webshop után, de sajnos nem találtam :( csak a lakkokat lehet beszerezni a Nailland (http://nailland.hu/) webshopjából :)

   Törlés