Tag | The Christmas


Szinte állandóan lemaradok a tag-ek kitöltésével, valahogy sosem jön össze hogy "aktuális" legyek, mikor már lecseng egy-egy tag, utána már nincs is kedvem kitölteni, szóval most résen voltam ám :D ki is töltöm gyorsan, már csak azért is mert odáig vagyok ezért az ünnepért.

1. A valódi vagy a műfenyőt kedveled jobban?
Mind a kettőt kedvelem, de nekünk már több éve műfenyő van itthon, nagyon szépet sikerült vásárolni, és csupán az első alkalommal volt fura, hogy nincs fenyőillat a lakásban meg hétmillió felporszívózni való tűlevél  , és környezetvédelem szempontjából sem utolsó, hogy mellette döntöttünk :) 

2. Egy kávézóban vagy decemberben, mit kérsz? 
Hmmm, valami mézeskalácsos, fűszeres finomságot mindenképp, de akár forralt bor is jöhet :)


3. Melyik a kedvenc színsémád karácsonyfa díszítésnél?
Fú, nekünk minden évben más és más, idén fekete fehérben illetve csokoládé, arany és bordó kombinációban gondolkodtunk, aztán ez még bőven változhat :D, de érdekességképpen megjegyzem a klasszikus piros és arany kombinációban még nem díszelgett a fánk. Legtöbb gömbünk pedig barna és különböző árnyalatai, illetve kék és ezüst. 

4. Adni vagy kapni?
Mind a kettő, na jó, adni jobban szeretek, egyszerűen imádok meglepni, örömet okozni a másiknak, gondosan kiválasztani a számukra - remélhetőleg - legjobb ajándékot, én még az állatkáimat is meglepem  minden évben :)) 

5. Húsos pite jöhet vagy mehet?
Még nem ettem, első elképzelésre csóváltam a fejem, de abszolút húsimádó vagyok, így adnék neki egy esélyt, végül is a húsos palacsintát is szeretem :D

6. Mi a hagyományos karácsonyi ebéd nálatok?
Bár nem éppen mondható a mi menünk hagyományosnak, mert minden évben kerül az asztalra néhány különlegesség, de a halászlé mondjuk állandó, viszont e mellett is van más leves, ó és sosem telhet el a karácsony tengeri herkentyűk nélkül :D 
Sütiben is mindig más és más van, tavaly brownie volt vanília fagyival, áfonyás sajttorta, Manhattan rolád, ami nem finom :D és mami jóvoltából rétes, a bejglit a családomban senki nem szereti.


7. Karácsonyi szetted? 
A szettem abszolút kényelmes, de mégis csinos, ügyelek a kiegészítőkre és a sminkemre, ilyenkor döntögetem az arany glittert :D de nem mondhatom, hogy túlizgulom.

8. Melyik a kedvenc karácsonyi zenéd?
Jaj ebből van egy pár :DEgy kis magyar....És egy kis Peter Griffin :DDD


9. Melyik a kedvenc karácsonyi filmed?
Lehet mese? :D Mert akkor a Grincs, de az nagyon!!!! Tudom, tudom, pont egy karácsony imádónak a Grincs, de nem tehetek róla, minden évben alig várom, hogy megnézzem, és bár nem karácsonyi mégis valahogy a Charlie és a csokigyárt ilyenkor nézem szívesen, ja, és még mindig nem unom a Reszkessetek betörőket sem :D


10. Mikor nyitjátok ki a karácsonyi ajándékokat?
Emlékszem kicsiként mindig elmentünk a templomba megnézni a Betlehemi előadást és itthon várt a fa alatt az ajándékunk, ma már vacsora előtt adjuk át egymásnak :)

+ Melyik a kedvenc karácsonyi körömlakkod/színed?
A piros, a bordó, az arany vagy a fekete és arany, de sanszos, hogy idén zöld és arany lesz...
Hát nem gyönyörű ez az Anny méregzöld lakk? Ugye! :DRemélem tetszett Nektek, ha gondoljátok töltsétek ki Ti is! :)

CONVERSATION

2 megjegyzés: