Sleek | Garden of Eden paletta


Az ünnepi Celestial paletta után - ami nemigazán jött be - egy újabb szívemet megdobogtatós darabbal rukkolt elő a Sleek, a Vintage Romance palettánál éreztem ugyanígy, na jó, most egy picivel nagyobb volt az izgalom :D, türelmetlenül vártam, hogy rendelhető legyen, és most itt is van az anyatermészet ihlette kis Édenkert pali, a természetes, földes, naturális színeivel, annyira gyönyörű!!!  


Mivel a paletta nem limitált darab (szerencsénk, szerencsénk), ezért a szokásos szimpla dobozban érkezett hozzám - a már limitált - kígyómintás díszdobozt is megmutatom, ugyanis naggyoon dögösre sikeredett. A paletta maga pedig még mindig jó minőségű, stramm, jól záródik.
A szemhéjpúderek benne elég jól össze lettek rakva, számomra legalábbis mind nagyon kihasználhatónak bizonyult, jól is variálhatóak, zöldek, barnák, mályvák? Az Oh So Speci után ezt fogom koptatni a legeslegtöbbet, érzem :D. Na, de térjünk is rá a lényegre. A teszteket látva már felkészültem arra a néhány gyengébb minőségű színre - Forbidden, Entwined, Adam's Apple - amiről többen is írták, hogy nem működnek úgy ahogy kell, de mikor a színmintákat készítettem alapozót használva alájuk, nem is volt olyan rossz a helyzet mint azt hittem. Persze nem tökéletesek, de abszolút ki lehet hozni belőlük a legjobbat. A palettában egyébként 3 finish-t találunk, 7 fényes, metálos - mindre jellemző, hogy textúrájuk puha, selymes, nagyon jól pigmentáltak és kiválóan tapadnak -, 3 csillámmentes matt és 2 csillámos matt árnyalatot, ezekről lent majd hosszabban írok.Tehát a színek:
- Gates of Eden: fényes rezes arany, és mintha látnék benne egy kis finom rózsaszínes fényt is
- Eve's Kiss: fényes mályva
- Paradise on Earth: fényes lilás tónusú barna
- Python: fényes csoki-barna
- Forbidden: matt, lilás-szürkés tónusú barna, arany mikrocsillámokkal, amik ebben a színben nem annyira hangsúlyosak | egy krémesebb alappal szerintem egész jól működik és a szememen is könnyen kezelhető volt, pigmentáltsága építhető, a csillámok tartósak benne
- Flora: matt sötétbarna | textúrája kissé száraz, de szépen pigmentált, bár alapot ez alá is érdemes tenni
- Entwined: lilás tónusú taupe, arany mikrocsillámokkal | akárcsak a Forbidden, a szememen krémes alappal nagyon jól működött, építhető, őt is tudtam szépen satírozni, a csillámok is tartják magukat
- Adam's Apple: matt, világos zöld alma | textúrája puha, selymes, sima alapon - lent látható - nem brillírozott, de a NYX fehér jumbo ceruzáján előjött az igazi szépsége
- Fig: metál fényű arany olívazöld
- Evergreen: metálfényű friss világoszöld
- Fauna: metálfényű középzöld egy csipetnyi arannyal
- Tree of Life: matt, sötét erdő-zöld | textúrája akárcsak a Flora-nak, száraz, de pigmentált, alapon az igazi
A színek tartóssága is a szokásos, intenzívek maradnak egész nap.
Összességében...azt hiszem megint egy nagyon jó palettát tudhatok magaménak, és a pici hibái ellenére egyszerűen imádom! :) Az ára 2790FtNektek hogy tetszik? :)


CONVERSATION

16 megjegyzés:

 1. Imádom.Eddig ez áll a legközelebb hozzám! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abszolút megértem, én is nagyon odáig vagyok érte :D

   Törlés
 2. Annak ellenére, hogy a zöld színek nem állnak hozzám közel, ez a paletta nagyon tetszik és akarok, szeretem, kell nekem! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mélységesen megértelek Téged is! :D Én is voltam már így Sleek palettával, méghozzá az I-Candy-vel, mikor megjelent úgy éreztem, á, nem az én világom, aztán mostanság ahogy több tesztet és sminket is láttam róla/vele hozzápasszintottan ehhez a palettához rendelésnél és örülök, hogy így döntöttem, mert csodaszép az is! :)

   Törlés
 3. Már nekem is megvan és nem lehet levakarni róla :D Ha éppen nem használom, akkor is majdhogynem állandóan nézegetem (haha, szép is lenne , ha ennyi időm volna) :DD

  VálaszTörlés
 4. Csodálatos színei vannak, megértem hogy meg kellett rendelned! Várom majd vele a sminkeket :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az első pillanattól kezdve megvolt a vonzódás :D. Én mindig később jutok ide válaszolni a hozzászólásokra, így már meg is volt vele az első smink ide a blogra :)

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Abszolút megtudom érteni! :) Használjuk csak bőszen :D

   Törlés
 6. Na basszus, ez a paletta engem oly mértékben hidegen hagy. Aztán jössz itt Te ezekkel a képekkel és végem van. Mert ez így, ilyen formában nagyon kell. Ahjj. :) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg szeretni való darab, higgy nekem :D. Bár ennél a palettánál lehet még töprengeni, mert nem limitált! :)

   Törlés
 7. Nálam tegnap került ki róla a teszt, és hát a zöldek némelyikének gyengesége ellenére is imádom, és mostanában csak ezzel kísérletezgetek :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is odáig vagyok érte, főleg hogy tényleg kihozható a gyengusabb színekből is a maximum :)

   Törlés