Maybelline | Color Whisper rúzsok (Coral Ambition, Lust For Blush)


Az erősebb matt rúzsok után valami könnyedebbre vágytam, így keveredtem a Maybelline Color Whisper rúzsok közelébe, amik állítólag Revlon Lip Butter hasonmások, könnyedek, ápolnak, de mégis adnak egy kis színt az ajkaknak. Be is dobtam két drágát a kosaramba. Lássuk csak őket! :)


A Maybelline rúzsok csomagolása mindig is tetszett, egyrészt könnyű eligazodni rajtuk, mivel az áttetsző kupakok színei megegyeznek a bennük lévő rúzsok árnyalatával, na meg tökéletesen is záródnak, és szögletes formájuk miatt tárolni is könnyű őket, szóval a külcsínre egy rossz szavam sincs! :D Annyi megjegyzésem talán mégis lenne, hogy hiányoltam a "Color Whisper" feliratot róluk, de állítólag csak Amerikában kapni ilyen csomagolással, Európában nem. Paff neki. 
A rúzsok textúrája tényleg könnyed, géles - akárcsak a fényük - csak úgy suhannak az ajkakon. A pigmentáltságuk építhető, a leheletnyitől a mondhatni erősebbig, bár így sem lesz olyan mintha igazi rúzst használtunk volna könnyed állagukból kiindulva, na de kit érdekel? Nyilván azért vettük meg, mert nem ezt várjuk tőle, hanem egy finom kis színt, fényt az ajkunknak, egy terméket, amit a táskánkban hordunk 0-24, amit ha kedvünk tartja előkapunk, felkenjük és haladunk is tovább a dolgunkra, mivel ez a rúzs nem igényel precíz felvitelt, sem odafigyelést rá a nap folyamán, mivel pár óra viselés után diszkréten távozik az ajkunkról, de míg viseljük csodás, és még tényleg ápol is a bennük lévő sheavaj és jojoba olajnak köszönhetően. Hát nem véletlen, hogy így megszerettem őket! :D A színek, amit ajkunk alap árnyalata könnyedén befolyásolhat:
- Coral Ambition: lágy, barackos korall | már most sem tudom letenni, mi lesz nyáron?
- Lust For Blush: mályvás rózsaszín | tökéletes hétköznapi árnyalat :)
Aaazt még hadd jegyezzem meg, hogy enyhén citrusos-virágos illatuk van, de abszolút nem zavaró.


Összességében...nagyon megkedveltem őket, elég sok színben elérhető és szerintem az áruk is barátságos. Nagyon ajánlom annak, aki a könnyedebb rúzsokat kedveli! :)

Honnan? Iparfüméria (itthon csak a Dm-ekben elérhető elvileg, máshol sajnos nem) Mennyiért? 1710Ft 

Ti próbáltátok már? 
Szeretitek a hasonló "ajakápoló szerű" rúzsokat? :)

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Mind a két szín nagyon tetszik, jókat választottál. :) Tényleg hasonlít a Revlonra, a csomagolása teljesen hasonló. Én nagyon szeretem az ilyen rúzsokat, amikkel nem kell pepecselni és nem feltűnő ha kopik, szóval a korall árnyalatút lehet hogy megnézem közelebbről. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á pedig vacilláltam még pár színen, de egyelőre ők tűntek a legszebbnek :D. Igen, abszolút praktikusak, nem lehet velük mellé lőni :))

      Törlés