NYX | The Curve Liner filces szemhéjtus


Már megjelenésekor szemet szúrt különös formája, és bár azt írják ez az innovatív kialakítás pont a könnyű és egyszerű használatot teszi lehetővé, én éppen azon agyaltam, ezt mégis hogy tartom majd a kezemben és hogyan tudnék ezzel szép tusvonalat húzni, így, hogy totál az ecsetes/filces megoldás szerint "tusolok" már több éve? :D Majd ahogy felkeltette az érdeklődésem úgy merült feledésbe ez a kis kütyü, ebben közrejátszott az akkori nehéz beszerezhetősége, és az itthon lévő 120(ezer) emberre elég szemhéjtus :D. Viszont nemrég voltam oly szerencsés, hogy személyesen is kipróbálhattam.

Néhány infó róla...
Innovatív, ergonomikus (kis-pisztoly, háhá :D) kialakítása kényelmes, precíz és pontos felvitelt tesz lehetővé. Gyorsan szárad, vízálló, nem kenődik el és akár 14 órán át is a helyén marad! A csomagolásáról legjobban a képek beszélnek, de annyit hozzátennék még, hogy pihekönnyű a súlya, a kupakja pedig tökéletesen záródik, egy kis kattanással jelzi, hogy a helyén van, bár néha meggyűlik vele a bajom, mert a nem jó felét illesztem rá :D, így a tus kiszáradása nem fenyeget. Nos, a hegye valami álom! Mostanság odáig vagyok az ilyen precíz, vékony hegyű filcvégért. Tökéletes tusvonal húzható velük, az egészen vékonytól a vastagabbig. A fent említett aggodalmam a használatával kapcsolatban alaptalan volt. Mihelyst a kezembe vettem, mintha ezer éve barátok lennénk és értenénk egymás szavát, pillanatok alatt elkészültem a tusvonalammal, tényleg kényelmes és egyszerű vele a munka. Maga a festék víz bázisú, pigmentált, mély fekete színű és valóban gyorsan szárad. De sajnos vannak hibái, nem vízálló egyáltalán, ha könny éri hamar elmossa a festéket, bulizni sajnos nem vele mennék, ellenben a száraz dörzsit kiválóan bírta, kopás, maszatolódás nélkül és ha nem éri víz, tényleg a helyén marad egész nap, nem köszönöm vissza a szemhéjamon.
Összességében...bár nem vízálló, mint ahogy a leírásában szerepel, de tartós és intenzív fekete színe van, valóban könnyű a használata, így sanszos, hogy a nem gyakorlott kezek, vele rákapnak a tusvonalak "ízére". Az eredeti árát igen húzósnak vélem, de akciósan (most a MBT oldalán az!) adnék neki egy próbát! :)

Honnan? MyBeautyTools Mennyiért? 5000Ft Mennyiség? 0,4ml


Ti próbáltátok már? Vélemények?
Van kedvenc tusotok? 
Filces, tégelyes krém, gél, por vagy folyékony tus "pártiak" vagytok? :)*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

2 megjegyzés:

 1. A Maybelline-től van egy krémes, barna tusom, a hozzá kapott ecsetét én amennyire nem tartottam első ránézésre jónak, gyakorlatban annál inkább működik :)
  A NYX The Curve szemhéjtusa azonban letaszította a második helyre, mert ennél zseniálisabb tust nem hordott még hátán a Föld :D Enyhén olajos a szemhéjam, de még ez sem tudja meghatni, a kora reggeli felkenéstől a vacsiidőben hazaérkezésig meg sem moccan. Imádom! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó Reni, most hogy írtál a Maybelline tusról jutott eszembe, hogy hozzám is érkezett egy feketében, de nincs szívem kibontani, így, hogy már vagy 4 féle bontott állapotban van :(
   Nagyon jó olvasni, hogy ennyire elégedett vagy vele, de nincs mit titkolni :D, tényleg tud valamit a kicsike, hétvégén őt használtam és többen is megjegyezték milyen szép a tusvonalam :) NYX The Curve tust mindenkinek!!! :D

   Törlés