NYX | Smokey Look Kit szemhéjpúder paletta


Íme a  MyBeautyTools csomag másik tagja, egy NYX Smokey Look Kit palettácska, amiben mindent megtalálunk füstös szem elkészítéséhez. Ez a termék egyébként több színvariációban is elérhető az oldalon, lila, bronz, és természetes föld színekben. Mindegyikben találunk 9 jól variálható árnyalatot, két hozzá illő szájfényt és ezek felviteléhez való eszközöket (amik, azzal a mozdulattal, hogy kinyitottam a palit, távoztak is kifelé belőle :D), plusz tükör is került a palettákba, és a paletták praktikus mérete mellett sem mehetünk el. Igaz, én nagyobbnak hittem őket, de kényelmesen elférnek az ember tenyerében, ez most kivételesen nem csalódottságot okozott, hanem elégedettséget, mert így elfér egy kisebb utazós neszesszerben is.


Nos, a csomagolásról még annyit, hogy stramm kis darab, nagyon jól záródik a szemhéjpúderes és szájfényes része is. A szemhéjpúderek minősége színenként eltérő, de egyetlen egy szürke árnyalat kivételével mind nagyon jól teljesít, pigmentáltak, jól tapadnak és eldolgozni is könnyű őket, textúrájuk selymes, puha, ezért némelyik egy picit porzik, és ez a könnyed textúra egy krémesebb alapon stabilabb, szebb is (a színminták így készültek a kezemen). A gyenge láncszem a 3. sor középső szürkéje, szegényem elég haloványka, alap segítségével erősíthető, de annyira finom textúrája van, hogy egy kis satírozás és eltűnik a szemről. A többi viszont tényleg szuper! A palettával az eredeti szürke-fekete füstös szemen kívül barnás füstös szemeket is kreálhatunk, hála a felső sor 3 barnás árnyalatának, de ezekkel akár hétköznapi sminket is bátran készíthetünk. A szájfényekről elsősorban el kell mondjam, nagy megkönnyebbülés, hogy külön kis rekeszben lapulnak, így nem kerül beléjük a szemhéjpúderekből, ami elég undi látvány tud lenni :D, másodsorban pedig meglepően jók, komolyan, pedig nem szoktam szeretni az ilyen palettákban megbújó szájfényeket, feleslegesek szerintem. De ez a kettő elég szépen pigmentált, textúrájuk kellemesen krémes, nem ragacsos, a színeik is hordhatóak - a bal oldali egy finom, barackos árnyalat, a jobb pedig egy lágy rózsaszín -, kényelmes őket viselni és még tartósak is, egyszóval hurrá! :D A felvitelüket egy rúzsecset segítségével oldom meg, a rúzsecset kemény végével kiveszek egy kicsit, rákenem a számra, majd az ecset résszel eldolgozom. Ezzel a módszerrel nem kell 56x belenyúlnom, hanem elég csak egyszer, sokkal egyszerűbb az élet így szájfényországban, haha :D
Összességében...nagyon praktikus kis paletta, ami jó minőségű, jól kihasználható és variálható színeket rejt és még két valóban használható szájfényt is :) Ha valakinek egy "füstös palira" fáj a foga, nézze meg magának!

Honnan? MyBeautyTools Mennyiért? 3990FtTi szeretitek a NYX palettáit? :)
Ezt próbáltátok már?*A terméket a MyBeautyTools-tól kaptam tesztelésre, de ezt nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

5 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a paletta! :) A kedvencem ezek közül a bronzos illetve a natúr árnyalatú, gyönyörű színeik vannak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úúú ne is mondd, tényleg csodásak! :) Nekem a "Nude" pali tetszik még nagyon.

   Törlés
 2. Nagyon szép ez a paletta. :) Remélem láthatunk majd sminket is vele. ;)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép kis paletta, szerintem ideális ajándék lenne bármely sminkimádó lánynak :-) Kérünk vele sminket is :-)

  VálaszTörlés