Guerlain | La Petite Robe Noir Couture


Jaj, olyan jó újra írni Nektek! Az igazság az, hogy már egy ideje ülök egy adag bejegyzésen, de olyan szeletei hiányoznak mindegyiknek, ami nem teszi lehetővé, hogy megosszam veletek, tulajdonképpen összedobott bejegyzést nem is szeretnék megosztani, márpedig mostanság sajnos nem volt annyi időm, energiám, hogy egy szép egésszé komponáljam a vázlataimat! Na de itt vagyok ám, és egy számomra hihetetlenül finom parfüm véleményezését hoztam...

A parfümről néhány információ...
A Guerlain La Petit Robe Noire illatgardrób egy új darabbal bővült, egy izgalmas, szexi és elbűvölő fás virágos illattal, aminek fejjegyei között ott a málna és a bergamott, a szívben a rózsa, az alapillatok között pedig megtaláljuk a pacsulit, vetivert, tonkababot és mohát. Ő a Guerlian La Petit Robe Noir Couture, amit egy hosszú, felsliccelt pánt nélküli estélyi ruha testesít meg! Ezt látjuk a parfüm gyönyörűen kidolgozott üvegének hátulján is. Ezzel a La Petite Robe Noir illatgardrób három tagú lett, lent láthatjátok az előző két darabját...


Hű, nem is tudom hol kezdjem a parfüm leírását. Maga a csomagolás, a doboztól kezdve a parfüm üvegéig, az apró részletekig mind magáért beszél, csodásak, tökéletesen kidolgozottak, árad róluk az exkluzivitás. És azt hiszem ezt a márka minden egyes termékéről elmondhatjuk. Az illat maga pedig hasonlóan pompás. Mikor először megszagoltam, azonnal a málna, a rózsa és a bergamot elképesztő hármasát véltem felfedezni, egy kis tonkababos édességgel fűszerezve, de a Fragrantica oldalát nézve azt hiszem nem vagyok ezzel egyedül :D, annyira sziporkázó, játékos és vidám, de mégsem unalmas és egyszerű, hanem kifinomult és igazán nőies. Ahogy magamra fújtam az első percekben rettentően dominált a pacsuli, elfojtva a megszaglászáskor igen kedvelt jegyeket, unokatestvérem és édesanyám sem szimpatizált ezzel a fázissal és el is ítélték szegényt, kis türelmetlenek :D, nem tudták ám, hogy kicsivel később már érezhető is a rózsa, a szinte már bántóan erős pacsuli orgiát megszelídítve, meglepett, hogy a fő málna jegy helyett őt érzem ki következőként, de tény, hogy a málna csak finoman, kérlelően bújik mellé, aztán át is öleli, de szerencsére nem roppantja össze szegényt, mert végig csodásan kiérezni, nekem ettől annyira ízig-vérig nőies az egész, hogy hű, odáig vagyok érte. Ezután becsatlakozik a bergamot is és úgy vélem ezek hiányában könnyen mézes-mázas, szirupos málnafagyinak érezném, hozzáteszem egyébként, hogy fél óra elteltével valóban megédesedik az illat, ekkor érzem azt, amit első üvegből való szaglászáskor éreztem. És ez az az illat, ami hosszú órán át elkísér, mindaddig míg fürödni nem megyek, de még utána is haloványan fellelhető, ergo most jól leírtam mennyire tartós is rajtam :D. Viszont a Couture elnevezéssel nem egészen értek egyet, hiszen ez az illat fiatalos, pajkos és nőies, egy igazi Couture illat számomra aaabszolút másként jelenik meg, de ez természetesen nem vesz el ennek a parfümnek az élményéből. Továbbá én eltudom képzelni egy mindennapos illatként tavaszra és nyárra, amivel reggel befújja magát az ember és egész nap kellemesen érezni rajta, hiszen egyáltalán nem tolakodó. 
Összességében...egy színpompás, kimondottan nőies, pajkos, belevaló illat, de nem komolytalan, hanem igen tudatos és tényleg elbűvölő. Engem levett a lábamról és igyekszem nem éjjel-nappal őt nyúzni :D. Nagyon örülök, hogy ez a parfüm is ismét egy olyan Guerlain illat, ami fiatal nőknek szól. Szaglásszátok meg bátran! :) Ti szaglásztátok már? :) Ha igen, vélemények?*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek lettek a képeid, és szuperül leírtad a parfümöt is, nagyon tetszik! :) Legközelebb biztos megszaglászom majd, mert nem ismerem az illatot még.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Mea! :) Nagyon örülök, hogy tetszett a bejegyzés, pedig mindig izgulok parfümök véleményezése előtt, hogy hogyan fogadjátok majd :)))

      Törlés