Max Factor | Excess Volume Extreme Impact szempillaspirál


Hozzám is eljutott a Max Factor legújabb spirálja, az Excess Volume  amiről igen megosztó véleményeket találhatunk, de gondoltam én is beszámolok a saját tapasztalataimról. Bár, inkább lelövöm előre a poént, én nagyon megszerettem, még ha az elején volt is némi komplikáció a használatával kapcsolatban...

Amit a spirálról tudni kell...
A Max Factor Excess Volume Extreme Impact spirál lényegében egy 2in1 termék, mivel az egyik végén található spirál a dúsításért, míg a másik a különleges, fényes, lakk hatásért felel. Elvileg külön-külön is használhatóak, de a drámai hatás érdekében együtt az igazi!  
Működése:
1. Alap réteg – extrém dúsítás: ez egy szuper-vastagító formula, mely waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz a kiváló végeredményért. A különleges formula, valamint a legnagyobb spirálkefe biztosítják a maximális dúsítást.
2. Intenzív fekete, lakk hatású fedő réteg: a sötét fekete lakk fedőréteg hígabb, mint az alapréteg, annak érdekében, hogy a fedés a szempillák egész hosszán szétterjedjen. Az alapréteg mikroszövetei miatt a lakkréteg bevonja a szempillákat a tövektől egészen a végekig, ezáltal alkotva egy intenzív fekete, fényes végeredményt. A gél-alapú formula tovább vastagítja a pillákat az igazán extrém dúsítás érdekében, mely tartós is egyben. 

A spirál elég megdöbbentő első látásra ésmégmásodikrais:D, a mérete konkrétan hatalmas a szokásos spirálokéhoz képest, lent ez láthatjátok is, egyébként meg csinos, a Nagy Gatsby őrület eljutott a céghez is, legalábbis a rajta kanyargó ezüst art deco díszítés erre utal. Ahogy a kezembe vettem és spiráloztam vele, nem éreztem méretének hátrányát, nekem jól rááll a kezem és kényelmes vele dolgozni. A leírás szerint használjuk együtt a két réteget, így lesz a legjobb az eredmény, én így is tettem. Az 1-es oldal konkrétan a márka False Lash Effect spirálfejét kapta, amit egyébként szerettem, csini kis pillákat varázsolt, a 2-es pedig klasszikus, sűrű kefés fej, vadi új formulájú lakk festékkel, lent látható is, hogy mennyire fényes a másikhoz képest. Felkenve szerintem ebből nem érvényesül semmi, ámbár igazi, mély fekete színt ad a pilláknak. Be kell valljam, hogy már az első használat alkalmával elvoltam tőle ájulva, nem, nem azért, mert hogy olyan pilláim lettek tőle, mintha műszempillám lenne, mert sajnos ilyet nem tud, de az én pilláimból a legjobbat hozta ki. Azt tudni kell, hogy a hosszúságával nincs problémám, de hogy egyenes és nem túl sűrű, azzal már inkább. Előbbit persze tudom korrigálni műszempilla-göndörítő segítségével majd a ráspirálozással, igaz, csak ideig óráig, mert a legtöbb szempillaspirál olyan textúrával, formulával rendelkezik, ami valamennyire lehúzza a szálakat, így az ívéből jócskán veszítenek és újra egyenes lesznek. 
Utóbbit pedig annyira látványosan ugye nem tudom korrigálni, mert ha x számú pillám van, akkor egy spirálozástól nem fog hirtelen 20 szál nőni melléjük, ilyenkor arra kell ügyelni, hogy a meglévő pillákat ne tapassza túlságosan össze a festék és a spirál keféje is sűrűn szálazott legyen, hogy minden egyes pillát szétválasszon. 

Nos, amiért nagyon megkedveltem, az az, hogy csodásan megemeli a szempilláimat, nem lesz csomós és nehéz sem a végeredmény, gyorsan is szárad, de a legjobb az egészben, hogy a spirálozás utáni állapot egész álló nap tart, EGÉSZ ÁLLÓ nap!!!, hála a "lakkos" részének. Semmi maszat, semmi morzsolódás, egy hangyányi formavesztés sem történik a nap folyamán. Számomra ez elképesztő, mert nagyon sokat dob a tekintetemen. Többször is megkaptam azt a bókot, hogy "úristen, de szép hosszú szempilláim vannak", pedig szegényeim eddig is azok voltak, csak nem volt olyan spirál, ami ezt tartósan és látványosan kiemelte volna! És ez az extrém tartósság az, ami okozott némi bosszúságot is egyúttal. Ugyanis amióta micellás vizeket használok sminklemosáshoz, rá kellett jönnöm, hogy mindent azért ezek sem hoznak le, hiába áztattam a szempilláimon a lemosóval gazdagon átitatott korongokat, egyszerűen alig mozdult meg, hiába próbálkoztam, hiába simogattam a pillákat, hogy történjen valami, csak néhány szempillától sikerült megválnom, de a festéktől sehogy. Ezért csak akkor vettem használatba ismét, miután megrendeltem egy kétfázisú, vízálló sminktermékek lemosására szánt sminklemosót, bár még így is megvolt a rizikófaktor, mert mi van ha nem hozza le ez sem, persze bíztam benne, hogy igen, és jól is tettem, mert pik-pak lehozza az összes festéket róla, így az eltávolítási problémáim is megszűntek! És ha nem rendelkeztek ilyen lemosóval szerintem ne is próbáljátok ki, kivéve, ha napokig tartó jól megkomponált pillákat szeretnétek :D
Külön egyébként ezután nem igazán használtam a spirált, mert együtt alkalmazva annyira meggyőző számomra az eredmény, hogy nem is éreztem szükségét. Ha pedig a szokásos 2 fázisos módon spirálozunk, fontos, hogy ne várjuk meg míg megszárad az első réteg, hanem máris kenjük a másodikat, nekem így sokkal szebb az eredmény, elkerülhetjük vele az esetleges pókláb hatást. Továbbá a második lépést én simán felkenem más spirálok fölé is, hogy azokat tegye tartósabbá, kiválóan teljesít így is. 
Egyébként nekem alkalmi darabom lett, mivel nincs kimondottan szükségem hétköznapokra ilyen extrém tartósságra, így akkor vetem be, mikor megköveteli az esemény, ahova tényleg kell a betonbiztos tartósság. Nyáron 3x annyira hálás leszek neki, mint most, mert izzadós típus vagyok és irigylésre méltóan gyorsan peregnek le rólam a spirálok, hurrá :D, vele azt hiszem nem lesz ilyen probléma, úszni is vígan lehet benne. 
Összességében...szerintem elég nyilvánvaló, hogy mennyire megszerettem, legfőképpen a második fedőréteget, ami hihetetlenül tartóssá teszi az eredményt, végre nem 1-2 óráig íveltek a pillácskáim, hanem egész nap, míg le nem mosom. És az is nyilvánvaló, hogy ez is tipikusan az a spirál, amit ki kell próbálni és tapasztalni, hogy neked mennyire válik be! Ha egy tényleg tartós spirált keresel, tuti őt nyomnám a kezedbe...

Honnan? Max Factor állvánnyal rendelkező drogáriák, webshop Mennyiért? Kb. 4-5 ezer Ft

Ti próbáltátok már? Ha igen, hogy tetszett?*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése