Random | Ékszercsodák (SammyDress)


Az előző SammyDress posztban bemutattam az oldalt és összegyűjtöttem néhány izgalmas terméket is a kínálatuk közül, nos, akkor már javában utaztak hozzám a kiválasztott ékszerek és izgatottan vártam milyenek lesznek, milyen lesz a minőségük és hogy állnak majd rajtam. 3 hét után végül csak befutottak, nem tudom, hogy ez a szállítási idő a sztenderd vagy van, hogy előbb megérkezik a csomag, de egy tapasztalt netes rendelő hozzá van szokva, hogy akár 1 hónapot is várhat a megrendelt termékre, így annyira nem viselt meg a várakozás, de aki erre érzékeny, neki fontos infó lehet. Plusz elárulom még, hogy az oldalon való választást sokban megkönnyítheti a vásárlóktól érkező vélemény - már ha van persze - az adott termékek alatt, ahol legtöbbször képekkel is prezentálják az árut, ami jobb esetben valósághű képet ad. Térjünk is rá a választott ékszerekre, egy fülbevalóra és egy nyakláncra. Meg kell mondanom, hogy nem volt egyszerű kiválasztanom őket a sok csodaszép ékszer közül, de végül nem bántam meg a döntésemet :) 


Az első ez a virágos fülbevaló, ami már első pillantásra megfogott. Nagyon boldoggá tett, hogy itt a tavasz, odáig vagyok a gyönyörű, nyíló, illatozó virágoktól, lehet ezért ragaszkodtam ehhez a darabhoz, pedig komolyan végigmentem a kínálaton, de végül csak hozzá tértem vissza. Annyi a lutri az egészben, hogy a szín nem választható, vagy ez a kombináció érkezik hozzád vagy a lila-pink változat. Igazából nem lettem volna bánatos, ha a másik érkezik, de mantráztam egy sort, hogy ez legyen, és szerencsére így is lett :D juhú. Szerintem nagyon szép darab, a minősége is abszolút kifogástalan ezért az árért, minden kő a helyén van, és egyben van az egész. Azt hittem nehezebb lesz a nagy méretéből adódóan, de szerencsére nem fájdul bele a fülem a viselésébe, persze nem olyan mintha leheletnyi kis gyöngy fülbevalót viselnénk :D, de tényleg nem nehéz. Összességében...nagyon örülök, hogy őt választottam, a színkombinációnak is tökéletes, jobban megy a tónusaimhoz, mint a lila-pink kombó az tuti :) és a minősége is kimondottan szuper! 
A másik választottam ez a részletgazdag, színes csoda. Jaj, hát nem gyönyörű? Imádom! Megmondom őszintén a nyakláncoknál még inkább bajban voltam, 46x átgondoltam melyik legyen a befutó. Bár picit világosabb arany alapra gondoltam, de ez a piszkos, bronzos szín se rossz, nem éltem meg csalódásként, mert egyáltalán nem arra terelődik a figyelmem, hanem a csillogó, színes kövekre, amik egyszerűen ragyogóak, bármilyen monokróm szettet simán feldobnak, én javarészt feketét hordok, ezért gondoltam belefér ez a színorgia :D. A minőségével ennek sincs probléma, stramm darab, talán túlságosan is, mert nem egyszerű súlya van, jó, a nyakadat nem fogja lehúzni, de elég annyiszor emelgetni míg felveszed meg leveszed. Összességében...hát azt hiszem elég ránézni, csoooodálatos! Nagyon nem bántam meg, hogy mellette voksoltam, ilyen részletgazdag, pompás darabot szerintem 5-6000Ft alatt nem úszunk meg, kivéve ha kifogunk egy jó akciót :))
Hogy tetszenek? Rendeltetek már ékszert vagy bármit erről az oldalról? :) 
Ha igen, vélemények?
Van kedvenc ékszeres beszerzőhelyetek? 

CONVERSATION

4 megjegyzés:

 1. Nem ismertem ezt az oldalt, nagyon tetszenek az ékszerek amiket rendeltél :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóó, akkor nagyon örülök, hogy tudtam valami újat mutatni! :) És még mennyi szépség van, jaaaj, kín a választás :D

   Törlés
 2. nagyon szépen kidolgozott ékszerek, ami ritka az internetes oldalaknál. Meg fogom nézni magamnak közelebbről is, amint megjön a fizetés :-)

  VálaszTörlés
 3. gyönyörű ékszerek és nagyon tetszik, amiket rendeltél. Szétnézek én is az oldalon :) Kata
  mosolyrecept.blogspot.hu

  VálaszTörlés