Kreatív Kedd | Cirkusz


- CIRKUSZ -
bohócok, csillogás, színek

Fú lányok, fiúk, ezt a mai témát valahogy NAGYON nem éreztem át. Lehet azért is, mert már a Hallo Halloween keretein belül megvalósítottam egyszer, akkor az akrobaták inspiráltak, most meg a bohócok és a cirkusz színes, csillogó, felemelő világa, de valahogy nem lett az igazi, jhaj, nagyon nem :D. El sem kezdem sorolni a hibákat, azt hiszem jól látni, és annyira fel is idegesítettem magam készítés közben ezen, hogy a másik szememnél már meg sem csináltam, ezért a félarcos képek. Tudom, tudom, ne nyafizzak, de most olyan jól esik! :D A többiek munkái:Mara | Suzy | Suzie | Nitu | Calo(z)


CONVERSATION

12 megjegyzés:

 1. Pedig nagyon, nagyon tetszik. Ha a Kreatív keddes bejegyzéseidet nézem, mindig először elolvasom a bevezetőt, és próbálom azalapján elképzelni, hogy mit alkothattál, csak azután nézem meg a képet. Ezúttal is sokkal jobb lett, mint amit a fejemben láttam. Nagyon tehetséges vagy és mindig lenyűgöz, amit csinálsz. És ez alól a mai smink sem kivétel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Milyen aranyos vagy Fanetto!!! Hihetetlenül jól estek soraid, nagyon nagyon köszönöm! :))

   Törlés
 2. csodálatos ez a smink. nagyon tetszik,kifinomult.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, örülök hogy tetszik! :)

   Törlés
 3. Pedig szerintem mesés lett! :)

  VálaszTörlés
 4. Nem tudom, milyen hibákra gondolsz, mert én csak egy gyönyörű alkotást látok! Túl szigorúak vagytok magatokkal, lányok. Én mindig nagyon várom ezeket a bejegyzéseket, mert tényleg nagyon kreatívak vagytok! Önbizalomra fel! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van ám ott szép számmal pedig :D, de őszintén örülök, hogy gyönyörűnek találod, nagyon köszönöm! :) És a többiek nevében is köszönöm a biztatást, nagyon aranyos vagy!!!! :)))

   Törlés
 5. Komolyan mondom, hónapról hónapra egyre jobb vagy. Imádom a sminkjeid!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jóóó, mint az összes smink amit csinálsz! Nagyon tehetséges vagy Niki! És imádom a blogod:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy Ági, nagyon köszönöm! :) ♥

   Törlés