Max Factor | Colour Elixir szájfény (45 Luxurious Berry)


A Colour Elixir rúzsok, szájkontúrceruzák és ajakceruzák után most itt vannak a szájfények is, amiből a 45-ös Luxurious Berry árnyalat érkezett hozzám kipróbálásra. Izgatottan vártam őt, mert a márka többi Colour Elixir terméke is abszolút bevált.

Néhány infó róla...
Ragyogó, magas fényű, tápláló összetevőkkel gazdagított, ultra-pigmentált szájfények, 8, csodaszép árnyalatban! :)

A csomagolása igényes, megkapó, de mégis egyszerű. Az applikátorja pedig borzasztó -számomra legalábbis- ugyanis elég kevés terméket vesz fel, így pedig jó-párszor bele kell mártanom a tubusba, mire elérem a kívánt eredményt, ami sajnos nem ultra-pigmentált, mint ahogy a leírásban szerepel, bár nem panaszkodom, mert szájfény létére még így is pigmentáltabb az átlagnál és a fedése is egyenletes. Kellemes, lilás-bogyós színe van, nagyon szép, ragyogó, vizes fénnyel és isteni, balzsamos, könnyed textúrával, olyan mintha az ajkunkon se lenne, annyira kellemes viselni, nem ragad, nem túl folyékony, pont megfelelő, ráadásul szájfényhez képest a tartóssága is elég jó, önmagában akár 3-4 óra, az evést-ivást viszont nehezen tűri, bár akkor sem tűnik el maradéktalanul. Szerencsére az ápoló, tápláló hatása is érezhető, puha, selymes ajkakat varázsol és mintha feltöltené az apró barázdákat, így picit teltebb, simább ajkakat ad, amitől megint csak jobban néz ki a végeredmény. Ó, és finom vanília illata is van, az erre érzékenyeket biztosan megviseli majd ezen tulajdonsága :D, de szerintem nem zavaró.
Összességében...abszolút jó minőségű szájfénynek tartom, ami nem csak szimplán ragyogást ad az ajkaknak, hanem ápol, tartós és még egy kis színt is nyújt. Így már reálisabb ez a 3000 Ft-os ár érte, de még így is kissé borsos árnak tartom, szerencsére sűrűn futhatunk jó kis akciókba a márkánál, szóval semmi pánik :D

Honnan? Max Factor állványokkal rendelkező drogáriák  Mennyiért? 2990Ft

Ti próbáltátok már? :) Van kedvenc szájfényetek? 
Egyáltalán "szájfényes típusba" tartoztok vagy inkább "rúzsosba"? :D*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Én inkább rúzsos típus vagyok, de ennek nagyon jó színe van :)

    VálaszTörlés