Paese | Illuminating Rouge pirosító (No. 45) 'A nyár legszebbje'


Az eset, mikor egy webshopban vásárolt, az adott színminta alapján egy csodaszép babás, rózsaszínes-barackos pirosítót vársz, majd egy teljesen más árnyalatú terméket kapsz kézhez, de mégis úgy érzed jobbat nem is kaphattál volna és állandó kedvenceddé válik - így nyáron főleg - (és egyúttal felhívja a figyelmedet arra, hogy webshop-os színminta alapján pirosítót választani is igen lutri, akárcsak minden mást). Ritka történetek egyike, de az én esetemben most ez igaz :D, pedig legtöbbször ez a történet szomorúan végződik és olyan színnel gyarapodik a készletünk, amit soha nem fogunk használni, én most úgy tűnik szerencsés csillagzat alatt voltam. Egyébként ő a második Paese pirosítóm, első ránézésre nagyon hasonló színben a másikhoz (róla ITT olvashattok), de felkenve már egyértelműen látszik a különbség, ahogy a csomagolásuk és a pirosítók "felszíne" is eltérő, gondolom ezt azért van így, mert az egyik régebbi, a másik újabb kiadás. Na de lássuk is közelebbről a kis 45-öskét.


Tehát, mint feljebb is írtam kissé eltérő mint a másik pirosító több szempontból is, de ez addig nem izgat, míg a pirosító minősége ugyanolyan kiváló. Márpedig ez így is van! Gyönyörűen pigmentált, nagyon minimálisan porzik, hibátlanul el lehet dolgozni, nem lesz foltos, egyenetlen. A színe pedig tökéletes nyárra, finom barackos-korall árnyalat arany fénnyel, ami, ha rásüt a nap eszméletlenül jól mutat fehér és barna bőrön is egyaránt, bár talán barnább bőrön egy kicsivel jobban, de lent az is látható, hogy mennyire finoman is felvihető, így egy egészen világos arcot is ragyogóvá tesz! A tartósságára sincs panaszom, nekem egész nap a helyén marad foltosodás nélkül. Ennek is jellegzetes "Paese pirosító" illata van, olyan zöld teás, szeretem.


Itt pedig a különbséget láthatjátok a két árnyalat között, fent a 45-ös, lent a 30-as, ami csillámmentes.


Összességében...maradéktalanul elégedett vagyok a Paese pirosítóival még mindig, igaz a csomagolásuk nem egy nagy durranás a változtatás ellenére sem, sőt, de a pirosítók minősége nagyon jó, ami nyilván sokkal lényegesebb tulajdonsága a terméknek. További árnyalatokat is bátran rendelek ezentúl :) Nektek is csak ajánlani tudom!

Honnan? Iparfüméria Mennyiért? 1530Ft 


Nektek van kedvenc pirosítótok nyárra? :)


CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Én a 35-össel vagyok hatalmas szerelemben :) Egy nagyon szép üde rózsaszín némi csillámmal. Nyárra számomra tökéletes :)

    VálaszTörlés