Remington | Big Style hajformázó


Nagyon, NAGYON régóta tartozom már ennek a posztnak a megírásával, de sajnos egyszerűen nem tudtunk egymásra találni ezzel a formázóval, akármennyire is szerettem volna. Továbbá anyum, mint rövidebb hajú modell sem állt rendelkezésemre, hihetetlen, de nem tudtuk összeegyeztetni a fodrász délutánt :D, utána már nem is erőltetettem. Azt hiszem olyan kihívást tartogattam ennek a Big Style formázónak (ő meg nekem), amivel valahogy nem tudtunk megbirkózni, el is mondom miért, meg hogyan, de először is:

Néhány információ a termékről...
Ez a termék tulajdonképpen egy meleg levegős hajformázó, minden olyan tartozékkal, amivel csodás, dús, nagy volumenű hajkoronát és akár bájos loknikat is készíthetünk, hasonlóan a fűtött vagy körkefés formázókhoz, csak ezzel elvileg még könnyebb a dolgod. 


Egy nagy lila, stramm táskában érkezik, tényleg mindenféle kütyüvel amit csak eltudunk képzelni. Nekem még régebben volt egy hasonló sok tartozékos formázóm, Babyliss azt hiszem, de ahhoz nem mellékeltek semmilyen táskát, szütyőt vagy valamit, ami a kényelmes tárolásához lett volna alkalmas, szóval számomra abszolút pozitívum, hogy tároló táskát is kapunk hozzá.


A legfőbb tartozék benne, maga a cserélhető fejű készülék, két hőmérséklet és sebesség fokozattal, plusz egy hideg levegő fúvó gombbal (aminek sosem érzem a hatását :D). Forgópántos, 2,5m hosszú vezetékkel rendelkezik, így abszolút egyszerű és kényelmes a használata, és bár nem nagy gép, mégis kellő erővel fújja a levegőt, még az én hosszú, dús hajamat is képes megszárítani, ehhez egy szűkítő fej van segítségünkre, hogy koncentráltan érje a levegő a hajat.


Szárításhoz szükséges szűkítő fej. 


Ez pedig a hajcsavaró adapter fej, amire rápattinthatjuk a 15db, 3 méretű, önfixáló hajcsavarót. 


Ezek pedig a hajcsavarók három méretben, balról jobbra: 50mm, amit a hajtő megemeléséhez ajánlanak, 38mm és 30mm. A legnagyobbal elvileg a hajtőnél tudunk volument vinni a hajba, ezáltal sokkal dúsabb eredményt elérve, nem lesz a hajunk lelapult, a többi pedig a haj hullámosítására és további dúsítására szolgál, de lényegében mindegyiket arra használjuk amire akarjuk, nyilván a haj hosszától függően. Nehézkes lenne az 50 milissel volument vinni egy rövidke hajba, oda a 30-as és 38-as alkalmas :D


Az öntapadó, önfixáló (márakinek) felület. 


A csomagban van még egy 50mm átmérőjű thermo hajkefe, ami megint csak a haj formázását szolgálja, ezzel könnyedén formára száríthatjuk hajunkat. 

Használat:


Ugye milyen lehetetlenül egyszerűnek tűnik? :D És annak, akinek nincs nagy és hosszú haja, valóban ennyire egyszerű a használata egy kis gyakorlás után. Ezért érzem egy kicsit becsapásnak ezt a videót, mert véleményem szerint elég nehéz ekkora hajnál működésre bírni a készüléket.

Az én tapasztalataim:
Az én hajamon egyszerűen használhatatlan. Hangsúlyozom, hogy az én hajamon! Ez még messze nem jelenti azt, hogy más haján ne működne. Pedig tényleg szerettem volna, ha egy szép, hullámos frizurát kapok a használata után, de hiába minden próbálkozásnak, ez nem valósult meg. Többször is fordultam tanácsért, és ezeket szigorúan be is tartottam, de megint csak nem sikerült elfogadható eredményeket elérni :(. Az eredeti használati utasítást betartva, azaz, hogy enyhén vizes hajjal dolgozzunk már ott elvérzett, hogy az önfixáló tekercsek nem fogták meg a hajam, hozzáteszem se szárazon, se fél kiló hajlakk használata mellett sem!!!, pedig igazán kevés hajat próbáltam a fejem búbjára applikálni, de hiába, úgy se ment, és a csavarókat vastagságukból adódóan felcsatolni sem lehet. Ebből gondolom már rá is jöttetek, hogy nehéz bármit is produkálni, ha már oda sem ragad és szanaszét csúszik-foszlik a hajam a csavarókkal együtt, másrészt miután vért izzadva sikerült madárijesztőt csinálni a fejemből még a hajam háromnegyed része hátra volt :DD és már túl voltam másfél óra masszív szenvedésen. De a történet itt még nem ért véget, mert bár a hajam végében ott maradtak beletekeredve a csavarók, amiket kiszedni kész horror volt. Volt olyan pillanat, hogy azt hittem, jó, itt most levágom a pcsába a hajam és befejeztem a fodrászosdit, de végül csak sikerült kiszednem belőle. A másik becsavarodás a thermo formázófejjel történt, azóta is maradandó traumaként emlékszem vissza rá és a sírás jól esett volna, miután háromnegyed óra elteltével és fél maréknyi hajjal a kezemben kitudtam szedni belőle. Ne is beszéljünk róla többé. Persze voltak szép pillanatok, mikor sikerült a lent látható eredményt elérni nagy szenvedések árán, de nekem nem ér meg ennyit, mert más termékkel sokkal gyorsabban és kevesebb melóval megtudom oldani.
Összességében...maga a készülék minősége hibátlan és biztos vagyok benne, hogy rövidebb és vékonyabb szálú hajon működik is, de az enyémmel nem kompatibilis, így nekem nem voltak vele jók a tapasztalataim, ha hasonló hajjal rendelkeztek mint az enyém, akkor más hajformázó után nézzetek, mondjuk ő utána, amiről szintén tervezek bejegyzést írni :). Erről a Big Style formázóról Barbinál is találtok véleményt, ITT


Honnan? MyBeautyTools Mennyiért? 14.990Ft 
De most akciós áron megvásárolható, 11.990ft.ért! 


Nektek is volt már hasonlóan rossz tapasztalatok hajformázók terén?
Van kedvenc, megbízható formázótok, amit szívesen ajánlanátok? :)*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

3 megjegyzés:

 1. Nekem ugyanez volt a tapasztalatom,egyszerűen nem lett olyan a végeredmény,amilyet szerettem volna :/ Viszont amikor elmentem a white hairbe,pikk pakk gyönyörű,lágy hullámokat varázsoltak nekem,na majd legközelebb megkérdezem,milyen eszközöket és termékeket használtak a hajamon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy neked sem sikerült :(, pedig én úgy szerettem volna, hogy működjön! A White Hair tippet pedig köszönöm és várom a termék és eszköz listát is! :)

   Törlés
 2. Hajsütővassal csinálták nekem azokat a hullámokat (a márkáját elfelejtettem megkérdezni),a technikát még ellesem tőlük legközelebb :P A termékek,amiket pedig használnak,Kevin Murphy termékek,vettem is legutóbb egy pakolást a hajamra :)

  VálaszTörlés