Flormar | Color Madness kollekció


Nem olyan régen érkezett hozzám a Flormar új, színes Color Madness kollekciójából néhány darab kipróbálásra. Igazán örültem neki, mert ez a kollekció abszolút kiszolgálja a nyári trendeket, csak azt sajnáltam egy kicsit, hogy nem minden szín és termék érkezett meg hozzánk. Bizonyára ennek megvolt az oka, na de mégis :D, azok a spirálok sárga, rózsaszín, világoskék és narancssárga színekben megértek volna egy misét, mivel abszolút hiánypótlóak ilyen remek árban ráadásul, el is morzsoltam értük egy könnycseppet.  Kezdjük is a bemutatást a spirállal ebben az őrült jó kék színben!

Crazy Look szempillaspirál | Sax Blue | Ár: 2940Ft 

A csomagolása - mint az összes Color Madness kollekciós terméknek - fekete alapon színes mintával tarkított. Méretre pedig elég tömzsi, nekem jól kézre áll, de lehet valakinek kényelmetlen már ez a méret. Maga a spirálfej is nagyobb az átlagnál, ez is okozhat némi gondot kisebb szemeknél, szerencsére nálam ez sem probléma, elérek vele minden pillát alul és felül is összekenés nélkül. A spirál keféje egyébként hagyományos sörtékkel ellátott, nem pedig szilikonossal, nálam ez is egy pluszpont, szerintem ez a fajta valahogy szebben szétválasztja a pillákat. A spirál színe elképesztően vibráló, élénk középkék, ami egy rétegben is látványos, hála a tökéletes pigmentáltságnak, de mégsem vagyok teljesen elégedett, mert jelenleg túl híg állagú a festék, amire rátesz a spirál keféjének nem túl sűrű szálazása, így felvitelkor pillanatok alatt összeragadnak a pilláim, ami abból a szemszögből nézve látványos, hogy még inkább érvényesül a szempillaspirál színe a túl sok festéktől, de egyúttal a pókláb effekt is megjelenik, ami nem túl szép látvány és az elnehezedett pillákról még nem is beszéltem. Egyszóval nálam nem opció a felső pillasor kifestése, az alsó már annál inkább. Bár egyébként is itt preferálom jobban a színes spirálok viselését. Egyébként felvitel után a száradási ideje átlagos, a tartóssága egész jó, bár úszni nem ebben úsznék, ellenben nem pereg és maszatolódik a nap folyamán. 
Összességében...nem rossz abszolút, de adok neki néhány hetet, hogy elérje a megfelelő állagot ahhoz, hogy tökéletesen használható legyen, mert ezzel a híg textúrával én nem tudok mit kezdeni, még jó, hogy ez olyan probléma, ami türelemmel megoldható :D  Az égetett szemhéjpúder iszonyat mennyiség a 6,5 grammjával :D, ehhez egy pirosító méretű csomagolás társul, ami ugye nem éppen kicsi, majdnem az egész tenyeremet kényelmesen elfoglalja. Számomra ez szokatlan, ahogy az is, hogy egy élénk színekre épülő kollekcióba, miért kerültek égetett, csillogó szemhéjpúderek? Az itthoni színkínálat ráadásul - a látványos márvány mintázat ellenére - teljesen átlagos.  Nekem ez a fajta, ragyogó csillogás, metál fény, amit a terrakotta szemhéjpúderek adnak, abszolút glamour, nem pedig color madness, de legyen ez az én problémám :D, mert a szemhéjpúder minősége egyébként kifogástalan. A színe alapjában véve fényes, metálos, csillogó hófehér, de a hozzá kevert kék és arany pigmentek márvány mintája teszik igazán különlegessé a felületét. Ezek az árnyalatok akkor érvényesülnek teljesen, ha kimondottan kék vagy arany területekről veszünk fel az ecsetünkkel. Mindhárom szín keverékében nyilván a fehér a domináns és finoman, halványan fedezhető fel benne a további két szín is, ami pedig a szemünket kiveri, az a metálos fény és ragyogó csillogás, az ezernyi apró mikrocsillámnak köszönhetően, olyan, mint a frissen leesett csillogó hó, ebben én semmi színes őrültséget nem vélek felfedezni :D, sokkal inkább jeges glamourt és számomra inkább ez az, ami különleges benne nem pedig a színe, reméltem, hogy valami duókróm kék-fehér-arany csodát kapok, de ez sajnos nem az. A pigmentáltsága csillagos ötös egyébként, alap sem szükséges hozzá. A tartóssága is remek, nem fakul a nap folyamán és a csillámocskák sem köszönnek vissza a szemem alatt, ami jó pont! 
Összességében...nem lett kimondott szerelem, de ettől függetlenül kifogástalan a minősége és tényleg gyönyörűen csillog, mintha külön gyémántport szórtam volna rá, de ez magában tartalmazza ezt a pluszt :) 

balra a szemhéjpúder kék, középen a három szín keveréke, jobbra pedig az arany része 
a csillogás itt egész jól látható, de nyilván élőben varázslatosabb


Ééés a végére hagytam az abszolút szerelem terméket, ezt a kék tónusú, kissé magentás beütésű, bogyó színű rúzsceruzát. Jaj, valami álom ez a termék! A csomagolása praktikus, tekerős, a kupakja is tökéletesen ráilleszkedik, így bátran szállítható. Tökéletesen pigmentált, egy rétegben is teljes a fedése, nem ül bele a ráncocskákba, a textúrája is kellemes, se nem túl puha se nem túl kemény, pont megfelelő, kényelmes viselni. Nem tartalmaz egy darab csillámot se és a fénye is inkább közepes, már-már teljesen matt szerű. A tartóssága pedig 5*, főleg, ha rásegítünk a hagyományos rúzstartósítással (felesleg leitatása papírzsepivel + rá a transzparens púder + újabb réteg rúzs), na, akkor egy komplett esküvői menüt kibír a forró levestől kezdve egészen a  süteményig és még ittam is mellette vagy 8x, illetve kis-híján megsültem az esküvői sátor alatt a 40 fokban, igen :D, egyszóval WOW. A mellettem ülő fiú ismerősöm is megjegyezte hogy tud valamit ez a cucc. Azt még el sem mondtam neki, hogy ráadásul vanília illata van :D haha. Ó, és nem is szárít! 
Összességében...annnyiiira szuupeer!!! Ráadásul 12 színben elérhetőek. Nagyon ajánlom őket, a Color Madness kollekció szerintem legerősebb termékei a rúzsceruzák, tényleg érdemes rájuk vetni egy pillantást :)
A Color Madness termékeket a Nailland webshopjában, itt 
és a Flormar pultoknál érhetitek el! :) 


Nektek hogy tetszik a kollekció? Próbáltatok már belőle valamit?


CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jók*-* Még sajnos 1-et sem próbáltam ki, De az a rúzsceruza valami csodálatos♥ x
    Bianka

    VálaszTörlés
  2. Úristen, de gyönyörű! :O Rúzsceruza mániás vagyok én is, hol lehet őket beszerezni?

    VálaszTörlés