Random | Itt az ősz! Yankee Candle tartok (Wild Fig, Honey Glow, Black Cherry)


Imádom az őszt, kétségtelenül. Puha kardigánok, forró teák, meleg színek, csörgő falevelek, sütőtök mézzel és fahéjjal, gyertyák és illatok. Most utóbbiakról lesz szó. Ugyanis a Yankee Candle jóvoltából 3 általam kiválasztott illatú tartot próbálhattam ki. Soha jobbkor, hiszen itt az ősz és gyorsan a tél is, márpedig én kizárólag ilyenkor szeretem a viaszos/lángos illatosítást, kimondottan igénylem és szeretem azt a hangulatot, amit a tart párologtatás nyújt. Egy forró tea, egy jó könyv vagy film, egy szívmelengető illat és mindjárt jobban érzi magát az ember. Tavaly egész télen viaszkosárkákat melegítettem, így nem újdonság a használatuk, akkor 6 illatot váltogattam (ITT írtam róla). Most két, kimondottan őszre megalkotott YC illatot választottam, de azért egy nyári finomság is a trió része lett, csak úgy a változatosság kedvéért! :) Lássuk őket:


Wild Fig | Link
"Fényűző kényeztetés… a tökéletesen érett és gyümölcsös vadfüge édes aromája."
Megmondom őszintén, hogy így hirtelen egyáltalán nem jut eszembe, hogy a fügének milyen illata van :D, de ha a tart-nak hiszek, akkor kellemesen édes egy kis fanyarsággal, hogy mégse legyen émelyítően szirupos. Enném. 
Az illat egyébként nem arcon csapóan erőteljes, szolidan édesíti meg a teret illatával. 

Honey Glow | Link
"Ezen édes illat kellemes és magával ragadó kisugárzása megteremti a tökéletesen nyugodt légkört otthonában."
Na, benne ott van az egész ősz számomra. Lehulló falevelek illata, egy kis füst és egy finoman édes, mézes akkord. Jhaj, igazán melengető. 
Ő sem egy kimondottan erős és mindent betöltő illat, de mégis érezni egész nap. 


Black Cherry | Link
"A különlegesen finom és édes fekete-cseresznye aromája."
Hű. De tényleg, hűűűű. Ki sem nyitottam a csomagom, de már érezni lehetett, hogy valaki nagyon ki akar törni onnan és miiiiindent elborítani illatával. Brutál. És isteni! Legszívesebben beleharapnék, annyira átütő. Mintha beledugtam volna az orrom egy üveg édes, fekete-cseresznye dzsembe. 
Na, ő már mindent betölt, az én kisebb szobámba elég csak egy kicsit törni a párologtatóba és mégis napokig érezni. Imádom! Az összes 2014-es Yankee Candle őszi illatot ITT megtalálhatjátok!
A hónap illatára is nézzetek rá, ezek mindig -25% kedvezménnyel kaphatóak :)
Minden YC tart ára 450 Ft.


Nektek van kedvenc illatotok/illataitok a márkától? :)

CONVERSATION

3 megjegyzés:

 1. Imádom a YC tartokat, habár most nálam főleg a nyári illatok vannak elspájzolva. Az ősziből is szeretnék rendelni, a Honey Glow-t meg is vettem magamnak tart formájában, de végül úgy hozta az élet, hogy elajándékoztam, viszont nem tettem le arról, hogy kipróbáljam, meg a többi őszi illatot is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is odáig vagyok értük, ár-érték arányban szerintem nagyon jók, főleg, aki szereti váltogatni az illatokat :)
   Hú, a nyári illataik is eszméletlenek lehetnek, de sajnos képtelen vagyok melegben gyertyát vagy bármi tüzeset gyújtani a bogrács alatti tűz kivételével :D
   Engem a többi őszi illat valahogy nem hozott lázba, bár az új körtés elég kecsegtető :D, a téli illatokat várom már nagyon, akkor jól kiélem majd magam :)

   Törlés
 2. Most már ideje lenne kipróbálnom valamit a Yankee Candle-től. :) Imádok mindent, ami őszies-télies hangulatú, idénre is tervezek egy őszi inspirációs bejegyzést, és most legalább már saját fotókkal is szolgálhatnék, hogy a saját kis külön otthonunkba költöztünk végre :).

  VálaszTörlés