MY EQUA | CMYK DROP - Key - üvegkulacs. Elegáns és környezetkímélő!


Újabb lehetőségem adódott, hogy a EQUA kulacsok között csemegézzek. Annyira örültem neki, mert előző alkalommal is fekete díszítésű kulacsot szerettem volna, de sajnos olyan nem volt raktáron, így esett a választásom a pirosraő végül anyum kedvence lett. Viszont ez alkalommal egy gyönyörű, elegáns, fekete díszítésű kézzel fújt üveg darabbal gazdagodtam. Annyira én! Fekete a táskám, a pénztárcám, a telefonom, a hajgumim, a ruháim nagy része is. Odáig vagyok ezért a "színért". Ez a letisztult, elegáns darab pedig tökéletesen harmonizál velem. Lehet furának tűnhet, de az engem körülvevő dolgaim közötti harmónia nagy örömmel, nyugalommal tölt el. Tudjátok, mint mikor csini ruciban edz az ember! Mennyivel szívesebben vág bele a sportba. Valami ilyesmi lehet ez is :D én is szívesebben viszek ebben innivalót, a műanyag palackokat meg tényleg hagyom a fenébe.

Néhány infó a CMYK DROP Equa kulacsokról...
Ezeket a kézzel fújt, üvegből készült kulacsokat a hulló vízcseppek formája inspirálta. A borosilicate üveg egy rozsdamentes kupakkal zárul, alsó részén szilikon pántok fogják körül. 4 színben elérhető: türkiz, pink, sárga és fekete! 


Hasonlóan műanyag társához, bele is kerülhet hideg és meleg ital is, legyen az tea, kávé vagy víz, ásványvíz, egyéb rostos, szénsavas és szénsavmentes üdítő és a most divatos gyümölcs és zöldség szeletekkel telerakott vizek elkészítéséhez is tökéletes széles "szája" miatt. Űrtartalma: 570 ml.
Nagyon könnyen tisztítható és a műanyag üvegekkel - és itt most nem az EQUA másik üvegére gondolok - ellentétben, egyik üdítő - tea, kávé, rostos levek -  sem hagyják rajtuk így vagy úgy a nyomukat, ami ugye nem éppen gusztusos látvány. 
Ha egy negatív dolgot kell említsek, az az üveg mivoltjából eredő nehézsége. Bár most már egyáltalán nem tűnik fel a súlya, de az elején meg kellett szokni, hogy a táskám nehezebb mint szokott. Másrészt néha aggódom, hogy mi lesz ha leejtem, gondolom szépen össze is törne, kipróbálni bevallom őszintén nem akartam :D, de csak remélni merem, hogy strapabíró darab, mert ha rá néz az ember, ez a tulajdonsága kétségtelen, van benne anyag bőven. 
És ami szimplán csak vicces, hogyha vizet töltök bele és ott hagyom valahol, mondjuk az asztalnál ahol dolgozom, vagy a munkahelyem konyhájának pultján, sanszos, hogy 10-ből 4-en pálinkának hiszik a tartalmát, ami végül is érthető valahol. Ki az, aki egy ilyen szép, masszív üvegben éppen tiszta vizet tárol?! :D Másrészről csinos kinézete miatt sokan fel is figyelnek rá. Eddig csak dicsérték!



Összességében...a nehézsége ellenére imádom és csak ajánlani tudom annak, aki egy elegáns és masszív üvegben szeretné tudni mindennapi innivalóját! Ha üvegkulacsot szeretnél mégis, de ezeknél a DROP (5600Ft) típusúaknál bohókásabbat és játékosabbat, akkor a CMYK SQUEEZE (4900Ft) kollekció egy darabja kell neked, ha pedig sportosabb, könnyebb, műanyagból készült darabra vágysz és imádod a mintás, színes darabokat, akkor a BPA mentes kulacsok (2900Ft) közül szemezgess! Gyerekeknek szerintem utóbbi a tuti :)


Ha a képeken szereplő gyönyörű, fekete díszítésű üveg tetszett meg, most többi társával együtt akciósan is hozzájuthatsz. KATT IDE!  :)



CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Nekem sajnos épp ma tört össze. Szívom is a fogam rendesen, mert mégsem két fillér volt :(((

    VálaszTörlés