Naked Cosmetics | Ivory pigment torony


Hosszas ömlengésre számíthattok ebben a posztban, aki erre érzékeny, számára a képek is elég beszédesek, elég csak végigpörgetni! :D

A márkával legelőször a Beauty Fórumon találkoztam az Obsessive Compulsive Cosmetics-el együtt. Gyengéim a pigmentek, egyszerűen imádom őket, azonnal le is vettek a lábamról ezek a kimondottan pigmentekre specializálódott márkák. Hát, mikor az eladó leányzó vizes ecsettel az egyik Naked torony, kék, metál fényű pigmentjét vitte fel a kézfejemre, édes istenem, milyen csodás volt. Na, pont ott vesztem el teljesen! :D Akkor csak komplett tornyot lehetett vásárolni kerek tíz ezer forintért, egyenként nem, viszont annyi pénzem már nem volt, így sajnos váratott magára a vásárlás, egészen idáig. Igaz, más színösszeállítás lett a kiválasztott, de nem bánom, majd szépen sorjában, ugye :D

Néhány info a Naked Cosmetics pigmentekről...
100% ásványi, oxidált csillámpalákból - mica - állnak. Nincs semmilyen plusz összetevő, töltőanyag, csak a kristálytiszta, intenzív színek, így minden bőrtípusra alkalmazhatóak irritáció nélkül. Jelenleg 120 árnyalat közül válogathatunk, amik megvásárolhatóak külön-külön és 6-os összeállításokban is. A pigmentek egymásba tekerhetőek. Mennyiségük 1.8g. Az áruk egyenként 3493Ft, toronyban pedig 14990Ft.


Nos, a rövid története annak, hogy miért e mellett az Ivory torony mellett döntöttem az az, hogy már egy ideje sminkek és körömlakkok terén is a különlegesebb árnyalatok ejtenek rabul, legyen az holografikus, duókróm, irizáló vagy szikrázóan csillogó, egyszerűen nem bírok róluk leakadni, képtelen vagyok rá, komolyan, annyira elragadóak és varázslatosak, nem bírom levenni róluk a szemem. Pontosan ezért esett elsőként a választásom erre a hatos Ivory szettre.  

Nos, ez a hatos fogat első ránézésre elég unalmasnak tűnhet, mert mindegyik kis hókának, színtelennek tűnik, ez felülről a 3. képen látható, ezért igazi kihívást jelentett a fotózásuk mit ne mondjak, nagyon ritkán használok vakut, de most szinte csak az villogott. Ha nem teszek így, alig észrevehető különbségek lettek volna a színek között, márpedig a célom az, hogy meglássátok a pigmentek valódi szépségét. 

A pigmentek egyszerű, átlátszó, szögletes tégelyekben vannak, amik egymásba is tekerhetőek, de kizárt, hogy én valaha egymásba tekergessem őket, szerintem így totál komplikált a tárolásuk, az egyik aljára odatapad a másikból, ha azt leteszed egy asztalra minden tiszta pigment...meg én így is félek, hogy kiborítom őket, nem még mikor elkezdem az egyik pigmentet a másikba tekerni :D.
A minőségük egyébként kiváló, tökéletesen pigmentáltak és könnyű őket kezelni,  nagyon jól tapadnak, tartósak, színeik nem kopnak, nem potyognak a nap folyamán, ami ilyen ár mellett talán el is várható. A hat árnyalatból egy teljesen hófehér, enyhe, jeges fénnyel, ez alapszínként funkcionál, a többi 5 - rózsaszín, lila, arany, zöld és kék - pedig alapjában véve egészen finom, lágy árnyalat, amik fény hatására erősen irizálóak, szikrázóan csillogóak, fényesek, színűk így már láthatóvá is válik. Az öt árnyalat különlegessége lehetővé teszi, hogy számos különböző módon felhasználhatóak legyenek. A fehér alap felett pl., de más színeken - akár a már kész sminken - is alkalmazhatóak, így különlegesebbé téve a sminket. Ha pedig igazán ki akarjuk hozni a színűket, használjunk alájuk krémes termékeket, fehéret, feketét vagy bármilyen más színt, de vizes ecsettel felvíve is elképesztő a végeredmény. Ha ez nem lenne elég, keverhetőek más pigmentekkel, szemhéjpúderekkel, keverhetőek szájfénybe, rúzsokhoz, körömlakkba, az arany még akár alapozóba és pirosítóba is. Szóval a felhasználásuk majdnem hogy határtalan :D. Jhaj, egyszerűen odáig vagyok értük! 
Feljebb említettem a fekete alapot, ha igazán elő akarjuk csalogatni a színeiket. Néhány árnyalat esetében még meg is változtathatjuk azt, ilyen a rózsaszín, ami egészen lilás színt produkál, akkor ott a lila, ami feketén inkább kékes beütésű, a szikrázó arany pedig óarannyá változik, a zöld káprázatos smaragd lesz, a kék pedig igazi királykék. De még alapjában véve is produkál a rózsaszín egy enyhe narancsos, korallos beütést, a lila meg rózsaszíneset, a kék meg lilásat, attól függ hogy-milyen fény vetődik rá :D, komolyan eszméletlen ez az 5 árnyalat. Összességében....azt hiszem jól kiömlengtem magam mégis :D. Szóval, imádom őket, na! A magas áruk abszolút indokolt, megért minden egyes forintot! :)


Sminkeket a kék és zöld pigmentekkel itt és itt találtok!


Most minden pigment és torony is akciós a webshopban. KATT IDE

CONVERSATION

8 megjegyzés:

 1. esküszöm, hogy ezek műanyagba csomagolt karácsonyi bonbonok. akarom. mindet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne is mondd! Odáig vagyok értük, igazi kis ékességei a sminkkollekciómnak :)

   Törlés
 2. Régóta szeretném a tornyot,de mindig elfelejtem megvenni.
  Legközelebb hazamegyek tuti megveszem.Olyan szépek!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is sokáig halasztottam, most meg ott tartok, hogy kéne mind :D

   Törlés
 3. Te jó ég, de szépek! Le sem tudom venni róluk a szemem! *.*

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik mindegyik és a vele készült sminkek is gyönyörűek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök hogy tetszenek a sminkek, igyekszem majd a többit is bemutatni! :)

   Törlés