Catrice | Absolute Matt szemhéjpúder paletta (010 Eyes Wide Matt)


A mai posztikában a Catrice új, Absolute Matt palettájáról lesz szó, ami kizárólag matt, natúr árnyalatokat rejt. Nekem ez a kettő egy palettában nyugodtan jöhet, hétköznapokon szinte csak visszafogott, matt árnyalatokat viselek, hogy minél természetesebb legyen a hatás. Ezért kíváncsian taperoltam végig a palettát :D, előre lelövöm a poént, csalódtam...

Először is néhány hivatalos infó róla....
Hat selymesen-matt, gyönyörű szín egy palettában egyesítve.  A színek lágy textúrát és intenzív fedést biztosítanak.  A praktikus paletta széles színválasztékot kínál – a lágy pink színtől az intenzív barnáig – egy praktikus duo-applikátorral. Ára: 1550Ft, kizárólag a kétméteres Catrice állványokon kapható!


Méghozzá pozitívan csalódtam, nyáhá :D, mert sokkal gyengébb színekre számítottam, meggyőződésem volt, hogy a világos árnyalatok egyáltalán nem fognak látszani, aztán mégis, persze messze nem tökéletes pali még így sem, mert az árnyalatok textúrája kissé száraz, ezért eléggé tudnak porolni, de meglepően jól pigmentáltak, a sötétek alapra felvíve egy húzásra is telt színeket produkálnak, a két világos árnyalat esetén szükséges csak építeni kicsit, viszont abszolút könnyű velük dolgozni, jól tapadnak, satírozhatóak és a színüket is tartják egész nap! A középső két barna pedig kontúrozásra is tökéletes. 
Összességében...ha valaki most ismerkedne meg a matt színekkel, akkor csak ajánlani tudom ezt a palettát, ár-érték arányban kimondottan megéri, egyet sajnálok csak benne, hogy nem tartalmaz tükröt :)
Nektek hogy tetszik? 
Van kedvenc matt színeket tartalmazó palettátok? :)


CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Nem rossz :) Keszitesz sminket vele? Ha esetleg lenne egy mogyoro szemszinnel rendelkezo baratnod, boldog lennek, ha csinalnal egy posztot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Terveztem sminket vele persze, csak sajnos úgy érek haza hétköznap, hogy már sötét van, így nehéz a smink és termékfotó gyártás, de igyekszem kihasználni az adandó fényeket :)
   Bár nincs mogyoró szemszínnel rendelkező barátnőm, de azt biztosan tudom, hogy barna szemhez tökéletesek a natúr tónusok, szinte nincs is olyan szemszín, amihez ne illene!

   Törlés
 2. Sajnálom, hogy csak a 2 méteres állványokon lehet megtalálni. :( Sminket én is szívesen latnék.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, ne is mondd, annyi szuper cucc található a kétméteres állványon, bízom benne, hogy szépen lassan bekerül a nagyobb Müllerek mindegyikébe :)
   Természetesen igyekszem ám a sminkkel!

   Törlés
 3. Nálunk sincs két méteres állvány, egyébként nem tűnik rossznak. De a te színmintáid mindig olyan élénkek, míg másoknál olyan.. meh.. Egyébként a Stila In the Know paletta az álom matt palettám, remélem hamarosan az enyém lesz!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úúú, nem rossz, nem rossz! Nem is igazán ismerek ennyire vöröses barnákat tartalmazó palettát :O
   Pedig nem csináltam semmi különlegeset, alapozóra vittem fel őket, a világosabbakra húztam rá csak még egy réteget :)

   Törlés
 4. Hm, elgondolkodtató ez a paletta. Sajnos matt színeim nincsenek, de ez igazán ígéretesnek tűnik :)

  VálaszTörlés