theBalm | Balmsai paletta


Még tavaly rendeltem meg ezt a theBalm Balmsai palettát karácsonyi ajándék gyanánt magamtól nekem :D. És milyen jófej voltam ám, soha jobbat nem választhattam volna. Ez a paletta egyszerűen majdnem TÖKÉLETES! Igaz, a használatba vételére egy kicsit várnom kellett, mivel első körben a paletta hiányosan, sablonok nélkül érkezett, így bele sem nyúltam, hanem írtam a webshopnak a problémámról, akik azonnal és készségesen válaszoltak, leírták a reklamáció menetét, az én esetemben a paletta visszaküldése volt az, benne a reklamációmmal, amit jogosnak ítéltek, így kaptam egy új palettát benne a stencilekkel. De, ha az ember a termék árát szeretné visszakapni, arra is lehetősége van. A cég a keletkezett kiadásokat - esetemben a postaköltség -, jogos reklamáció esetén megtéríti! Ami szintén egy szimpatikus hozzáállás. Tényleg minden simán ment :). Meg is mutatom nektek őt:


Őt, a kemény papírból készült, tükörrel ellátott, mágnessel záródó, minden igényt kielégítő palettát 18 változatos színnel, két hasznosnak mondható sablonnal és a theBalm élménnyel :D, mert az van bőven. Nyár, tengerpart, hullámok...ezt kívánta a márka ebben a palettában megörökíteni, szerintem kimondottan sikeresen. Ha rosszat kell mondjak, akkor azt most teszem meg: mivel a paletta függőleges irányban hosszú - akár, mint egy jegyzettömb :D - és a felhajtott részen helyezkedik el a tükör, sajnos igen kényelmetlen a sminkelés, főleg ha közelről szeretném látni mit hova teszek, egyszerűen akadályba ütközöm miközben fogom a kezemben a palettát, ha meg leteszem, a tükör nem áll meg fixen, ki kell valamivel támasztani, szóval sehogy se jó. Jobb lett volna, ha nem így nyílik, de ha nagyon muszáj persze, akkor megküzd ezzel is az ember. És így ennyi, amit negatívumként tudok felhozni. A lényeg a belbecs, a szemhéjpúderek, amiknek minősége egyszerűen hibátlan. Nagyon jól tapadnak, kiválóan pigmentáltak, könnyű velük dolgozni, jól satírozhatóak, alig potyognak. Négy kategóriába sorolták őket, "In the buff" az az teljesen meztelen, ők az alapszínek: Wipe Out, High Tide, Hang 10, Dream Boat, Sandbar, Tubular, mindnek van fénye, hol erősebb, hol lágyabb, a Sandbar egyedüli duokróm a csapatban rózsaszín fényével, óh, gyönyörű. Aztán a "Mavericks" hatos, a színfoltok, ők is változatos végeredményűek, akárcsak a natúr színek: Epic, Surf's Up, Big Kahuna, a csodás türkiz, Kawabunga, Surfari, padlizsán és liláskék duokróm, végül a Pipeline a csillogó éjkék. Utolsó előtti sorként a szemhéjpúderként és szemöldök árnyalóként használható matt színek, "Curve & Angle" elnevezéssel: Score, Dig It, Woodie, végül a "Catch a Wave" sor a gyönyörű sötét alapban megbújó ezernyi lila csillámos Stoked, a matt Ripper és Righteous, Tényleg mind aaanyira csodás! És természetesen mindet oda és úgy használjuk ahogy akarjuk :). 


A paletta aljában lapul a két sablon, rajtuk és a palin is minden fontos infóval, hogy, hova, hogyan használjuk. Először nem láttam értelmüket, hiszen soha nem használtam sablonokat sminkeléshez, de azt be kellett látnom, ilyen típusúakkal sem találkoztam még, a szemöldök stencilek elterjedtek leginkább, szemhéjpúder felviteléhez, tusvonal megrajzolásához ritkán találunk. Márpedig ez a két lapocska mindegyikhez segítséget nyújt. Lustább napjaimon csalok is a tusvonalfarkincás sablonnal :D, bár én ezt tudom jól használni csak belőle, haha. A többi "nem esik a formáimra". 


Tusvonal megrajzolásához alkalmatos sablon. A Step1 rész a tusvonal megrajzolásában nyújthat segítséget, a Step2 pedig a farkincák hosszának megrajzolásában. Ezt tényleg szuper használni, hasznos ám! :D 
Lent pedig a szemhéjpúder/szemöldök felvitelénél használandó sablon. A "brow guide" rész a szemöldök ívének kialakításában lehet segítségünkre, a másik ív pedig az alsó és felső szemhéj sminkelésénél. Cut crease sminkeknél jól jöhet.


Összességében...
Imáháhádom! Annyira jó minőségű, hasznos kis paletta lett, tényleg változatos színekkel, az elkészíthető sminkek száma vele azt hiszem végtelen :D, épp ezért ajánlom bárkinek! 
Az ára 9540 Ft az Iparfüméria oldalán. Ami úgy vélem korrekt ár egy ilyen palettáért :)


CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Wow, gyönyörű! Úgy jó, ahogy van, csodaszépek a színek <3 Persze az utánajárás nem a legjobb, de legalább kicserélték. Tökéletes karácsonyi ajándék :)

  VálaszTörlés
 2. Hú de gyönyörű színek! *-*

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép és jól kihasználható paletta *-* Főleg a kék árnyalatok...:O

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű színek, a Dig it és a Woodie első látásra szerelem. :)

  VálaszTörlés