Too Cool For School | Dinoplatz - Dear.Brachiosaurus mattítólapokAki követ Instagrammon, láthatta már ezt a nem mindennapi formában tálalt mattító lapocska szettet.
Idáig valahogy sosem éreztem akkora késztetést mattító lapok megvásárlására, hogy a kosaramban landoljon valamelyik, pedig a legtöbb márka már kínál ilyen terméket. Igazából nem tudom megmondani az okát, hogy miért nem alkalmaztam ilyesmit is bőröm gyors és hatékony mattításra, valahogy idegen tőlem, sehogy sem tűnik kézre esőnek, de nyilván a bőrről való felesleges zsírok felitatására ez a módszer sokkal egyszerűbb és következetesebb, mint mondjuk felvinni rá a 3. réteg mattító púdert. Azt hiszem a Too Cool for School féle megközelítés kicsit más... :D, de jó, hogy végre valaki az egyszerű "lappal tapogatást" kicsit túlgondolta. Így lett a Dear. Brachiosaurus :D


És így vesztem el én is, mikor RubyRuby akciót csapott az ebay-en. megláttam, szuper praktikusnak találtam, a következő pillanatban már jött is az email a vásárlásról. De most komolyan, nézzetek rá! Hát nem fantasztikus? Önmagában és anyagában is egyszerű, semmi komplikált, jól záródó műanyag tok, viszont az élénk menta alapra Hatori Santo által megálmodott mű, a város dinókkal, óóó annyira jópofa! De érdemes egy pillantást vetni a Dinoplatz kollekció többi darabjára. Eszméééletlen! 


Szóval az egyszerű műanyagból készült tok rejt egy tükröt, 50db hagyományos koreai hanji-t, azaz eperfából készült természetes papírt, ami alaposan beissza a zsírokat a bőrről, erre csak helyeselni tudok, tényleg istenien működik, a felitatási procedúrát iszonyat egyszerűvé teszi a pihepuha púder puffni, amit szépen, kényelmesen felhúzhatunk az ujjunkra, csak ennek az aljára egy ragadós felületű lapka van ragasztva, így csak rá kell nyomni a hanji papírra, ami szépen rá is ragad, ezután végig is tapizhatjuk vele az érintett területeket az arcunkon, akárcsak úgy, mintha púdert vinnénk fel, pár másodperc alatt fel is issza a felesleges zsírokat azonnal mattá téve a bőrt. Nem bántja a sminket, nem szárít. Tökéletesen látható, ha a papírunk már nem fog felinni több olajat az arcunkról, ilyenkor csak lehúzzuk a ragasztós felületről, kidobjuk és felteszünk rá egy másikat. Áh, imádom! :D Egy miatt aggódom csak, mégpedig azért, hogy egyszer majd nem ragad rá a puffnira a papír, persze ügyelni fogok rá, hogy a kis hanjikon kívül kosz és egyéb szösz ne nagyon kerüljön rá, de félek, hogy ez elkerülhetetlen (lent látni is :D haha). A papír pótlása viszont eléggé egyszerű lesz! Juhuu.


Összességében...életem Top10 vételében benne van az tuti :D. Egyszerűen minden szempontból szuper! Praktikus, hatásos, működik és még a külcsín is megkapó. Ráadásul még mindig akciós Ruby-nál, így kb. 1500Ft-ért a tiétek is lehet. Katt ide! Ti szoktatok használni mattító lapokat? :)
Ha igen, van amit kimondottan ajánlanátok?CONVERSATION

3 megjegyzés:

 1. Szia :) papírt honnan tervezel beszerezni hozzá?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szió! :) Szerintem első körben Catrice lapocskákat veszek majd.

   Törlés
 2. Mekkora jó már! :))) Tuti megrendelem majd, köszi a tesztet! :)

  VálaszTörlés