TONYMOLY | Make HD száraz sampon - csalódás -


Már olyan rég került a kezeim közé bosszúságot okozó termék, de mint tudjuk semmi nem tart örökké és hogy meglegyen a balansz, ez a Tonymoly száraz sampon nagyon feldühített. Pedig hogy elhittem, hogy akciósan, 1800 Ft-ért micsoda üzletet csináltam és milyen profi terméket sikerült megkaparintanom, HD meg dry spray, egy fújás aztán elbújhat a fodrász. Hát, nem így lett.

Igazából már a 60ml is szemet szúrhatott volna, hiszen ez a mennyiség nem olyan sok, de aki nem használ rendszeresen ilyen terméket, annak pont megfelelő mennyiség lehet, illetve táskabarát is, ami mondhatni ritka a száraz samponok között, de hogy ez a 60 ml tulajdonképpen 3 és fél alkalomra legyen elég az eléggé sokkolt. Abból egy alkalommal nem az én hajamra fújtam belőle. A HD dolgot is elég komolyan veszi a termék, ugyanis annyira finom rétegben viszi fel a port, hogy egyrészt először azt hittem semmi nem jön ki belőle csak a hajtógáz, másrészt nem is javít annyit a helyzeten, mint azt várná az ember. Jó, tudom, soha nem fog egy száraz sampon frissen mosott hajat varázsolni nekünk, de a legtöbb igen látványosan javíthat a helyzeten, ez csak épphogy segít rajta.
Az illata sem ad okot örömre, ugyanis erőteljes hajlakk szaga van, szerencsére megszokható és nem tart sokáig. Na jó, mentségre legyen mondva, hogy nem volt tőle ragacsos a hajam, nem lett rajta fehér réteg és nem is szárította a hajszálaimat. Továbbá még egy pompás tulajdonsága, hogy kiváló ébresztő reggelenként, hiszen ha felrázzuk használat előtt, egy kis golyócska, édes, fülsüketítő csilingelő hangja biztosítja a benne rejlő termék felkavarását, meg a családom lelki világáét, hogy a gyerek mivel csörög már korán reggel :D.

Én mondom nektek, hogy pénzkidobás volt ez a termék. Az Isana kellemes, púderes illatú száraz samponja, ami gyönyörűen működik, hatásos, azonnal látni az eredményt, nem csörög, nem zörög és 200ml mindössze 450Ft-ért, 4-et vehettem volna a Tonymoly árából, hát nem is nyafogok tovább :D, kerüljétek el a Tonymoly HD száraz samponját. RubyRuby-hoz nem is néztem fel ezután egy darabig :D nehogy újabb felesleges pénzköltés történjen.


Nektek van kedvenc száraz samponotok? :) 
Ha igen, melyik az?CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Én egy aldis vackot vettem 700.- Ft-ért. Sötét hajra jó világos legalább a pora, úgyhogy át kell fésülni a hajat. De végül is egy napig teljesen jó. Viszont a nyomókáját teli erőből kell lenyomni, úgyhogy nem is tudok hova célozni, mivel a nyomásra kell koncentrálni... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, ez sem hangzik túl biztatóan :D. Egyébként annyi Aldis szépségápolási termékről hallok, de a közelünkben lévő Aldiban alig van valami belőlük, aztán lehet, hogy nem is baj, hogy távol vannak tőlem? :D

   Törlés
  2. Egy két termék állítólag jó, de csak limitáltan kapható. Nekem az aldiban a Narancsos Sheás tusi a kedvencem. 300.- Ft 300ml! Nagyon fini illata van, nem az a mű! :))

   Törlés
 2. Én továbbra sem értem, hogy egyáltalán miért kellett ezt a termékcsoportot, hogy "szárazsampon" piacra dobni. Nekem továbbra is sokkal egyszerűbbnek tűnik alkalmazni a tiszta víz + sampon + balzsam kombót... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, tiszta sor, hogy nem a teljes hajmosás kiváltására szánt termék és a szokásos hajmosásos rituálé amúgy is pótolhatatlan :D, viszont véleményem szerint abszolút hasznos és hálás dolog. Leghasznosabbnak egyébként a zsíros bőr+ frufru kombóval rendelkező lányok tarthatják, hiszen lehet míg a haj többi része abszolút tiszta, addig a frufru már épphogy vállalható, ilyenkor jól tud jönni egy ilyen termék. De akadnak S.O.S. helyzetek is, mikor nincs ideje, lehetősége az embernek hajat mosni, ami ugye nem 5 perc még egy rövid hajú lánynak sem, de mégsem akar rémes hajjal megjelenni, ilyen szintén aranyat ér.

   Törlés
 3. A Balea Trend It Up szárazsampon vált be eddig nekem, a DM másik saját márkása, a Syoss és a Tony&Guy sem produkált a búrámon jó eredményeket, míg a Balea terméke selymes tapintásúvá tette a hajamat és még egy adag volument is dobott rá :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó azt én is szerettem, egyedül az erős illatával kellett megbarátkoznom, de tényleg fantasztikus kis termék! :)

   Törlés