Maybelline | Lash Sensational szempillaspirál


És imigyen kezdeném is a lényeggel: imádom ezt a szempillaspirált! Ha mondhatok kategóriákat, hogy vízálló meg nem vízálló közül melyek a határozott kedvenceim, akkor vízállóból a Max Factor Excess Volume Extreme Impact, nem vízállók terén a Max Factor Clump Defy után most ő viszi a pálmát, bár a spirálkeféjük szinte megegyező, de a formulájuk teljesen különbözik, ez teszi, valaaammii eszzméletlenül fantasztikussá ezt a Maybelline  Lash Sensational szempillaspirált. Bámulat, amit a pilláimmal művel!


A spirál csomagolása a szokásos duci formát kapta és ezüstös rózsaszín színt, ami igazán csajos. A speciális, ívelt keféje az, ami a csodát műveli, a kefe belső "rövidebb" tüskéi a pillák befedésére szolgálnak, míg külső "hosszabb" tüskéi legyezőszerűen felnyitják, szétválasztják a pillákat, az ígéret szerint. A tüskék szépen, rendezetten helyezkednek el a fejen egységes sorokban, minden szálat kényelmesen, problémamentesen elérhetünk velük. 
Maga a festék ébenfekete színű, csodásan pigmentált, könnyed, kellemesen krémes állagú, ami tökéletesen bevonja a szempillákat és egyfajta rugalmas, filmréteg szerű bevonatot képez rajtuk, ez által és a kefe tüskéinek segítségével a gyönyörűen szétválasztott, ívelt, megemelt szálakon tulajdonképpen megszárad a festék és megtartja egész napon át a kapott formát a szempillánk. Továbbá nem kenődik, nem pereg, nem csomósodik és bár vízállónak nem egészen vízálló, de tényleg iszonyat tartós, lemosására számomra kevés a micellás víz, vagyis pontosabban megbirkózik vele, de sokáig kell babrálni míg teljesen lejön, ilyenkor hatékonyabb a L'Oreal kétfázisú lemosója és itt említeném meg újra azt a filmréteget, ugyanis lemosáskor nem sötét maszat keletkezik, hanem lepergett fekete darabkákban távozik a pilláimról a festék. 
Imádom, hogy ennyire definiált, ívelt, hosszú pillákat eredményez, sokkal nyíltabb, frissebb tőle a tekintetem és nem aggódom azon, hogy a nap végére nem marad meg ez a hatás. Azt hiszem egy spirál ígéretéhez most álltam a legközelebb eredményben és ahogy látom sokan gondolják még így a Krémmánián látott  43 vélemény alapján, kis híján 5 csillagos spirál, csajok :)
Én nagyon-nagyon megszerettem és bátran ajánlom Nektek is! Elérhető a drogáriákban kb. 2500Ft körüli áron, illetve webshopban is megtudjátok vásárolni. 


CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Én nagyon a nagyon olcsó Lovely Curlynget használtam, meg egy ajiba kapott Yves Rochert, amit aztán lehetetlenség volt lemosni, nagyon pandásodtam tőle. Meg is untam őket, és nem tudom, de eldöntöttem, hogy ezt a spirált veszem meg. Úgy látszik jól ráéreztem.. :D Én lemosom a sminkem nagyját fürdés előtt, ha esetleg nagyon csillámos, után rendesen arclemosóval lemosom ezt is. Na ennek így lejön a nagyja, különben órákig lehetne vakargatni mindenfélével...illetve lepereg úgy ahogy írtad. A maradékhoz meg már elég egy kevés tonikos tisztító, nekem a legvacakabb is levitte a maradékot, és reggel sem voltam pandás... :))
  Egyébként jó kis dupeja az új Benefit Roller Lashnak, csak az 3x annyiba kerül!

  VálaszTörlés
 2. KÖSZÖNÖM! Mostmár tudom, melyik spirált fogom megvenni a Glamour napokon :) Gyönyörű pillákat csinál :)

  VálaszTörlés
 3. Eddig én sem tudtam eldönteni, hogy megvegyem-e ezt a spirált a Glamour napokon, de most már biztos, hogy hazajön velem! :) Köszönöm!

  VálaszTörlés
 4. Az ilyen szempillaspirálokat szeretem, amik ennyire mélyfeketék és szétválasztják a pillákat :) Engem meggyőzött :3

  VálaszTörlés
 5. Ha elfogy a jelenlegi két felbontott spirálom szerintem kipróbálom :).

  VálaszTörlés
 6. Nem lehet, hogy ez is a forro vizben 'lecsusszano' formula? A leiras lapjan nagyon annak tunik. Ki fogom probalni :)

  VálaszTörlés
 7. I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
  And I already can't wait for the new one!

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  VálaszTörlés