Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy Oil Miracle | Rose Oil sampon és olaj


A Pixibox második szülinapos dobozában lapult mintaként a Schwarzkopf nagyon új, nagyon rózsás, nagyon megkapó termékcsaládja, a hosszú nevű Schwarzkopf BC Bonacure Hirtherapy Oil Miracle Rose Oil sampon és olaj :D (huh). Engem első szaglászásra levett a lábamról, de ahogy kipróbáltam és elhasználtam a mintákat nem volt kérdés, hogy teljes kiszerelésben is megvásárolom mindkettőt. Egyszerűen fantasztikusak! Minden egyes hajmosás olyan, mintha fodrász vette volna kezelésbe a hajam. 

Volt már sampon és balzsam, ami után azt mondtam, "basszus, ettől puhább és selymesebb már nem lehet a hajam" és DE, lehet :D, nagyon is! Én nem tudom hogyan és miként, de már az első hajmosás alkalmával is fantasztikusan hidratálta, meseszerűen puhává és tündöklően fényessé varázsolta a hajam. Mondom miiiii??? Vártam már minden egyes hajmosást, hogy újra ilyen pihepuha, ránézésre is simogatni való hajam legyen. Soha ilyen biztos nem voltam abban, hogy valamit megveszek majd teljes kiszerelésben és soha nem is voltam ilyen hálás még a Pixiéknek, hogy kipróbálhattam a Schwarzkopf ezen termékcsaládját. Annyira köszi! :)
Bár most már több helyen kapható, de akkor csak a márka termékeit használó fodrászszalonokban lehetett megvásárolni, viszont mivel a környéken nincs olyan szalon ahol hozzájuthattam volna, így bíztam az online rendelésben. Végigbogarásztam az összes webshopot ahonnan rendelni szoktam Feelunique, HQhair, Iparfüméria, de akkor még sehol semmi :(, viszont mire kifogytak a mintácskák az Iparfüméria feltette a kínálata közé, azt a boldogságot a fejemen, ha láttátok volna :DDD. Jött is velem a sampon és az olaj is

Amit erről a termékpárosról tudni kell...
Igénybe vett, károsult hajra és fejbőrre specializálódott termékcsalád. Csipkebogyó és Damaszkuszi rózsa olajával tisztít, hidratál és ápol. Mindkét termék mélyen táplálja a hajszálakat és a fejbőrt, míg kellemes rózsa illatával igazi illatterápiát nyújt.


A sampon állaga elég szokatlan volt elsőre, átlátszó, furán sűrű, géles és tulajdonképpen nem is habzik olyan húde könnyen, ha előtte nem hígítjuk fel egy kis vízzel, viszont utána már megy a dolog. Ettől függetlenül ezt a textúrát sokkal jobban kedvelte mind a fejbőröm, mind a hajam. Annyira alaposan, érezhetően tisztít és olyan légiesen könnyed lesz tőle a loboncom, abszolút nem nehezül el és nem zsírosodik gyorsan. Ez a krémesebb, "gazdagabb" termékeknél a nehezebb kimosás miatt nyilván előbb előfordulhat. Én szimplán csak hálás vagyok azért, hogy nem kell 2 nap után már hajat mosnom. Fent már ömlengtem néhány sort a hatásairól, de tényleg teljesen más minőségű lett a hajam amióta ezt a sampon és olaj duót alkalmazom, úgy, hogy ráadásul balzsam nem is kerül a hajvégeimre, mégis élettel teli és hidratált. Mintha újjászületett volna, a tapintása, az állaga is abszolút más. Az olajról is említenék természetesen néhány szót, de kétségtelenül a sampon volt az, ami csodát hozott a hajápolási rutinomba. Tulajdonképpen ez az olaj használható fejbőrre és hajvégekre egyaránt, száraz és nedves hajon is. Bevallom töredelmesen, hogy fejbőrre nem vittem még fel, pedig kecsegtetően hangzik az ezzel való fejmasszírozás, már csak a fenséges rózsaillat miatt is, de valahogy nem éreztem még rá ingerenciát, pedig egy igen kellemes, könnyed olajról van szó, amit pillanatok alatt beszívnak a hajszálak, gondolom a fejbőröm is kedvelné, akárcsak a hajvégeim, amik odáig vannak érte. Nincs száraz, szúrós szénakazal tapintás, nincs gubanc, nehéz kifésülhetőség, hanem gyönyörű csillogás és cicabunda puhaság és hosszan tartó lélekmelengető rózsaillat. Jaj, én annyira odáig vagyok ezért a két termékért! :D Mindjárt elfogy a samponom, de már látom az újrarendelés pillanatát. Őszintén ajánlom annak, aki extra kényeztetést szeretne a hajának és teljes renoválást, persze csak akkor, ha kedveled a rózsa illatát :). A sampon(200ml) ára 1590Ft, az olajé(100ml) pedig 2690Ft.
Ti próbáltátok már? :)

CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szeretem az olajat, amint elfogyott a minta megrendeltem iparfümériáról a teljes kiszerelést. Selymes és nagyon puha lesz tőle a hajam. Alkalmanként egész estés pakolásként használom a hajam egész hosszán, csak úgy szívják a kis satnyáim magukba az olajat :-) A sampont is nagyon szerettem, de most egy hajkúra miatt gyógyszertári sampont kell használnom. A pixiben amúgy ezek a termékek tetszettek legkevésbé, éppen az illatuk miatt, de elfogyott az Avon hajvégápolóm és sos kipróbáltam a bc olajat...:-) Az egyedüli problémám az adagolás, néha nagyon sokat öntök a tenyerembe, úgyogy átöntöm majd az avonos adagolóba :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó igen az adagolása néha komplikált, bár szerencse, hogyha több is ömlik a tenyerembe gondolkodás nélkül felviszem a hajamra, mert tudom, hogy nem hagy zsíros látványt és tényleg gyorsan beisszák a szálak :) annyira jó kis termékek!

   Törlés
 2. Fodrász üzletben 5600.-ért vettem a 100ml olajat..most alig kapok levegőt :(((

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos a fodrászkellékesekben ilyen áron vesztegetik ezt a terméket :( Először én is egy ilyen üzletben érdeklődtem, aztán az ár hallatán adtam egy esélyt a netnek, így találtam rá az iparfümérián az olajra.

   Törlés
  2. Hű, akkor talán szerencse, hogy a környéken nem volt olyan szalon ahol érdeklődhettem volna. Durva árkülönbség! :(

   Törlés
 3. Még novemberben vettem meg, akkor még nem találtam sehol a neten, de legalább a samponnal vártam :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolom annak is horror az ára szalonokban :D Én a biztonság kedvéért rendeltem tegnap két tubussal, hogy egy ideig ne kelljen azon aggódni, hogy elfogy és nem lesz :)

   Törlés