TAG | Instagram #tag


Ez a kellemesen unalmas vasárnap este tökéletes arra, hogy kitöltsem a most blogger berkekben futó Instagram tag-et, amit Nettinél láttam először és mivel nemrég regisztráltam újra nagy szünet és fióktörlés után, gondoltam itt a megfelelő alkalom így bemutatni, hogy újra megtaláltok instagrammon is! 

1. Mi az Instagram felhasználóneved?

2. Mikor csatlakoztál? 
2015 január 23., péntek

3. Melyik volt az első képed, amit feltöltöttél?
Filmezős, kuckózós...


4. Milyen gyakran posztolsz képeket?
Abszolút rendszertelenül, tulajdonképpen mikor kedvem tartja :D, ez lehet egy nap többször is vagy több napon át egyet sem.

5. Melyik a legrosszabb fényképed, amit feltöltöttél?
Nem kimondottan a képpel van bajom, hanem a kép fekete-fehérségével. Igaza volt Tündinek, vétek volt színek nélkül feltenni ezt az igazi hagyományos, magyar menüt :D. Főtt krumpli, tepertő, kolbász, lila-hagyma, tojás. Mindjárt húsvét gyerekek!!!


6. Milyen kép rendelkezik a legtöbb like-kal?
A gyönyörűcsodaszéplélegzetelállító ZOEVA Rosegolden ecsetekről készült fotó :) 


7. Milyen típusú felhasználókat követsz?
Abszolút vegyes a felhozatal. Szeretett magyar és külföldi bloggereket, vloggereket, márkákat, egy-két hírességet, néhány ismerőst és olyanokat is, akik képei egyszerűen csak megfogtak valamiért. Ó és az olyan "gyűjtő" oldalakat, ahol körömdíszítős, sminkes tutorial videókat osztanak meg, pl. ez az oldal vagy ez! :D 

8. Privát vagy publikus?
Az előző privát volt, de tulajdonképpen annak nem volt sok értelme, így a mostani publikus.

9. Melyikek a kedvenc képeid, amiket posztoltál?
Hm. Megmondom őszintén, hogy mindet szeretem, ezért most a teljesség igénye nélkül összeszedtem néhányat. Azért a sok fekete-fehér kép, mert imádom a hangulatukat, az elején csak ilyen effekttel ellátott képeim voltak, de itt a tavasz, ezért néhány képem már kiszínesedett! :) 


10. Mi a legutóbbi frissítésed?
Hát nem csodaszééép??? :) Olyan jó kedvem lett tőle, mikor megláttam!


11. Milyen típusú képeket posztolsz?
Kimondottan vegyes a felhozatal. Vannak olyan képeim, amik szimplán azért kerültek lefotózásra majd instára, mert megfogtak valamiért, vannak beauty témájú, bloggal kapcsolatos fotóim, aztán képek az életemből, az állataimról. Aztán ott vannak a foodgasm fotók :D és persze a szelfik. Mert ha nem lenne instagram a szelfi szót se ismernénk. Ha van kedvetek töltsétek ki ti is! :) 

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. óó miért nem követtelek eddig :) nagyon szépek a fotóid :)

    VálaszTörlés
  2. A kék-fehér virágos kép nálam vitte a pálmát, ez az egyik kedvencem! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés