AVON | Indulgence rúzsok - Garden Rose, Rose Bouquet, Purple Hyacinth -


Már egy ideje a rúzskollekcióm tagjai ezek a mesés Avon Indulgence rúzsok. amik a márka must have termékei közé tartoznak, amit abszolút megértek, igazán szerethető rúzsokról van szó, gazdag színskálával és remek minőséggel!

Néhány infó róluk...
Könnyű, gél állagú, hidratáló formulával rendelkeznek, ami simává varázsolja az ajkakat anélkül, hogy nehéz, viaszos érzetet hagyna. 20 színárnyalat közül válogathatunk, amik mind egytől egyig ragyogóak, élettel teliek! És állítólag a színek ugyanolyan remekül mutatnak, mint amilyen jó érzés viselni őket... :) 


A tavaszra tekintettel három, élénkebbnek tűnő, "játékosabb" árnyalatot választottam - hozzáteszem iszonyú nehéz szülés volt a 20-ból :D - de azt hiszem tökéletes választásnak bizonyultak!  
Az első a Garden Rose, ami egy hideg tónusú, fuksziás beütésű, élénk rózsaszín. Imádni való! Második a Rose Bouquet, aminek színét kissé nehéz behatárolnom, meleg tónusú, mályvás-piros, ami nekem olyan, mint egy pirospozsgás ajakszín, mint mikor megharapdálod és vér tódul belé. Ezért én hétköznapra is bátran viselem, iszonyú szép árnyalat. 
A harmadik pedig a Purple Hyacinth, egy kellemes, lilás-mályvás árnyalat. Lilasága ellenére kimondottan hordható, nem túl sötét, nem is túl hivalkodó. Aki esetleg most ismerkedne lilásabb tónusokkal bátran ajánlom kezdéshez :).
Mindegyik rúzsról elmondható, hogy fantasztikus állaguk van, könnyedek, csak úgy siklanak az ajkakon, nagyon kényelmes őket viselni és bár a színük valóban telt, végeredményükben kellemesen fényes, nem nyújtanak teljes fedést az ajkakon, így szánk alap árnyalata valamelyest változtatni fog színűk végeredményén, legalábbis az én esetemben ez így történik. Enyhe, kellemes illatuk van, abszolút nem zavaró. Ami viszont egy picit igen, hogy sajnos nem tartós rúzsokról van szó, ámbár könnyen korrigálhatóak a nap folyamán. De annyi baj legyen, mert tényleg hidratálják az ajkakat, imádni való állaguk van és csodás színük! Tökéletes választás hétköznapokra. 
Az Avon Indulgence rúzsokat megtaláljátok az aktuális katalógusban tanácsadótoknál, ha van persze :), ha esetleg nincs, akkor itt


CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése