Aussie | Dúsítsd a hajad! Miracle Volume hajspray és hajhab


Az Aussie nyári újdonságai - két hajlakk, két hajhab és egy "Beach Waves" hajformázó spray a sós-víz alakította loknikért - amik a haj dúsításáért és fixálásáért felelősek elsősorban, mégpedig úgy, hogy az eredmény ne legyen merev, ragadós és erőltetett, sokkal inkább légiesen dús, rugalmas és élettel teli. Az összes formázó termék tartalmaz ausztrál tengeri alga kivonatot, ennek köszönhetően dúsítják és teszik ragyogóvá a hajat. A termékek egységesen 1699 Ft-ba kerülnek.
Hozzám a kollekcióból két "haj és lélekemelő" -  jhaj, egyszerűen imádom az Aussie játékosságát :D - érkezett kipróbálásra, mégpedig a Volume & Hold hajlakk és a Volume & Conditioning hajhab. Lássuk hogyan szuperáltak:


Miracle Hairspray Volume & Hold hajlakk | 250ml
Kezdem azzal, hogy nagyon szépen, egyenletesen szór a kupakja, nem túl "agresszíven", hanem szinte ráhinti az elkészült frizurára a terméket, aminek fantasztikusan kellemes illata van, friss, púderes, egyáltalán nem fojtogató és erős, továbbá tényleg nem lesz ragadós és betonkemény, "kopogós" a végeredmény, persze érezni, hogy hajlakk került a hajra, de nem kényelmetlen és művi.  Abszolút tartóssá teszi a frizurát és a kiálló hajszálakat, babahajakat is biztosan a helyükön tartja, ahogy a göndörítéssel formázott loknikat is! A haj dúsításához is tényleg remek termék, ehhez előre kell hajtani fejünket, majd szakaszokra bontani a hajat és a hajtövekre fújni belőle majd hagyni egy picit száradni, az én esetemben utána egy oroszlán nézett vissza a tükörből, de szépen megigazítottam  a hajkoronám és mindjárt más volt az eredmény, dús és ragyogó hajzuhatag, mert tényleg igazán szép fényt is ad a hajnak a tartás mellett! Pluszban azt is hozzátenném, hogyha kifésültem lakkozás után a hajam, hogy igazítsak az eredményen, nem lett rajta fehér, poros réteg, amit több lakknál is tapasztaltam. Egyszóval ha hajlakkra lesz szükségem őt fogom leemelni a polcról.

Miracle Styling Mousse Volume & Conditioning | 150ml
Tulajdonképpen még soha nem használtam hajhabot, de imigyen ennek is eljött az ideje, hála az Aussie-nak. Most már elég hosszú és dús a hajam, ami azt jelenti, hogy gyorsan lelapulttá válik, elveszti tartását. Viszont biztos vagyok benne, hogy ti is ismeritek azt az érzést, mikor a frissen mosott hajatok teli van erővel, könnyed, dús és mikor összefogjátok a hajtömegetek egy copfa érezhetően vastag az a copf, én ilyenkor alig tudom összegumizni :D, imádom ezt a frissen mosott,  energiával teli hajtömeget, igen, csak sajnos nálam ez már 1 nap után nincs jelen...mintha "összezuhanna" a hajam a nagy mennyiségtől és tömegtől (lehet nem ártana egy ritkíttatás sem :D). Szóval abszolút nem fűztem nagy reményeket ehhez a volumen növelő hajhabhoz, de izgalmas volt használni. Nagyon dús, telt habja van, igazi cukrásztejszínhab, annyira mókás :D és az illata neki is mennyei. A törölközőszáraz hajtövembe és kicsit a haj teljes hosszába is jól belemasszíroztam, majd megszárítottam. Diffúzoros fejjel való hajszárítást ajánlanak, de nekem - akárcsak a hajlakkozásnál -az fejet előre döntött pozícióban való szárítás is eredményes és az is, ha fésűvel ellentétes irányba fogom a hajat és úgy szárítom a tövét. Nekem mindkettő bevált. Először féltem attól, hogy kissé zsíros, csapzott hatású lesz a végeredmény és fura tapintású, mert mégiscsak, az a hab ugye ragadós. Viszont pozitívan csalódtam ám, a hajam magáért beszélt, dús, puha és csillogó lett és a fent említett vastag copf helyzet a következő hajmosásig is tartott, ami elég wow! :D Bár megkaptam, hogy ezt a sok hajat ugyan hova dúsítanám, de annyira szééép a végeredmény, hogyha a legjobb formám akarom hozni, akkor márpedig használni fogom.Ti próbáltátok már az Aussie új hajformázó termékeit? :)
Mi vált be nektek leginkább a hajatok dúsítására?

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Több sampont és 3 perces pakolást már próbáltam az Aussietól, de nagyon kíváncsi vagyok az új termékekre. A hajhabot és a szárazsampont tuti megveszem, csak sajna eddig itthon nem láttam. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúú a szárazsampon az én fantáziám is birizgálja, bár még én sem találkoztam velük! :D Titkon remélem, hogy a fesztiválos Pixibag azt fogja tartalmazni :))

      Törlés