Ebay | Bamboo ecsetszett


Még a dinók korában elkezdtem írni ezt a posztot, de rájöttem, hogy mikor elmaradok egy-egy bejegyzéssel az valahogy sosem véletlen. Több olyan ecsetszettet is megrendeltem ebay-ről, amiktől hangos volt a blogszféra és az elmúlt - nem éppen rövid :D - időszak alatt nyilvánvalóvá vált melyik is érte meg igazán az árát, attól függetlenül, hogy olcsó volt-e vagy sem. Mindegyiket használtam már bőven, mostam ki sokszor őket és kerültek is bele kedvences posztba majd később ennek ellenére is okoztak csalódást. Amik viszont a megvételtől számítva a mai napig kiválóan szuperálnák, azok a 2500 Ft-os bambusz ecsetszett darabjai! Ár-érték arányban komolyan hibátlanok.Egy lenvászon nesszeszerben érkeznek az ecsetek külön-külön becsomagolva kis átlátszó fóliába, én ezektől pikpak megváltam. Minden ecset szála szintetikus, pihe-puha, rugalmas. Bár abban nem vagyok biztos, hogy eredeti bambuszból készült-e a nyelük, de küllemre teljesen bambusz-szerűek, könnyedek, de az összes ecset egyébként nagyon stramm, nem lötyög a fém rész egyiknél sem és tulajdonképpen az első mosásnál veszítettek csak a tömöttebb ecsetek néhány szálat, azóta egyikből sem hullott egy darab sem, se többszöri mosás, se használat közben. Szóval mind nagyon jól "össze van rakva" egytől egyig, abszolút kellemes meglepetést okozott a minőségük! :) Nézzük meg őket egy kicsit részletesebben is:
Tehát 11 különböző ecset áll rendelkezésünkre, minden ecsetet megtalálunk az arcunk és a szemünk sminkeléséhez is. Bár vannak darabok, amik kimondottan egy-egy terület sminkelésére alkalmasak a leginkább, de természetesen többféle módon és területre használhatjuk őket.
1. Pufi, tömött, kissé kerekített fejű ecset, amit én a szem alatti területre szeretek használni korrektorok eldolgozásához, de a szemhéjalapozó felvitelére is kiválóan alkalmas, továbbá akinek a szemhéja nagyobb területű, számukra akár satírozásra is jó lehet.
2. Lazább szálelrendezésű satírozó ecset, ami valóban az élek elsatírozásához kiváló.
3. Macskanyelv alapozóecset, tömött, merev, de rugalmas és puha szálakból áll, abszolút csíkmentes vele a munka és szeretem krémes pirosítók, kiemelők felvitelére és eldolgozására is.
4. Kissé kemény, de mégis rugalmas és puha szálakból álló kúpfejű ecset, amit én a belső szemzugba és a szemöldökcsontra szoktam alkalmazni highlighter felvitelére, illetve alkalmas a szemhéjpúder  alsó szemhéjra való felvitelére és elsatírozására és az aprócska bőrhibákra való korrektor felvitelére is.
5. Közepes méretű vágott fejű tus és szemöldök ecset.
6. Tömött, vágott fejű ecset, ami alkalmas szemhéjpúder felvitelére és eldolgozására is.
7. Közepes méretű, merev, de rugalmas szálakból álló korrektor ecset, ami szintén alkalmas szemhéjpúder és akár rúzs felvitelére is.
8. Lazán tömött pirosító ecset.
9. Pihe-puha, tömött kabuki ecset, amit imádok alapozáshoz használni, nagyon szépen, alaposan ellehet vele dolgozni bármilyen alapozót, BB krémet.
10. Lekerekített fejű, szintén álomszerűen puha, tömött ecset, ami alkalmas púder, pirosító és bronzosító felvitelére is.
11. Lazán tömött ecsetke, akárcsak egy borotválkozó pamacs :D, amit én leginkább alapozáshoz szeretek használni, igazán természetes lesz vele a végeredmény, de előfordul, hogy a pirosítót is ezzel viszem fel, szintén szép vele a végeredmény.Összességében én kimondottan jó vételnek tartom ezt az ecsetszettet, ezért az árért meg pláne, kiváló minőségű, jól kihasználható ecsetek, persze ne ZOEVA vagy Sigma darabokat képzeljetek el, de a Coastal Scents ecseteknél szerintem sokkal jobbak. Én nyugodt szívvel ajánlom, ha kezdő vagy akár haladó sminkelő is vagy, nekem már kettő is van belőle, tényleg nagyon szeretek velük dolgozni. Legutóbb INNEN rendeltem meg! :)CONVERSATION

12 megjegyzés:

 1. Jaj de tetszenek, én is mindig meglepődök, hogy mennyire minőségiek ezek az ebay-es no name ecsetszettek,imádom.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez valóban remek minőségű, úúúgy szeretem! :) De hamarosan jövök egy csalódással is, ami nem igazán érte meg az árát :(

   Törlés
 2. na most ismét bővült az ebay-es kívánság listám. :) ezek tényleg jól kihasználhatóknak tűnnek és ennyi pénzért kinek ne érné meg. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon jóók, nyugodt szívvel ajánlom! :) Amúgy én is így vagyok, főleg ha szembe jön egy nagyobb ebay-es kívánságlista poszt :DD jaj, akkor felsír a paypal fiókom. De mit lehet tenni, ha ennyi szuper termék van... :D

   Törlés
 3. Pont a héten rendeltem meg ezt a szettet a nővéremnek. Ő nem olyan fanatikus, mint én, de azért van egy pár sminkcucca, és egyszer megjegyezte, hogy igazán vehetnék neki ecseteket. :D A szülinapjára kapja meg, én egy 7 db-os szettel rendelkezem, és azt nagyon szeretem, így gondoltam ezzel nem lőhetek mellé. Nagyon örülök, hogy írtál róla, még inkább megnyugodtam, hogy jó választás volt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóó, akkor biztos nagyon fog neki örülni, ahogy én örülök annak, hogy segíthettem ezzel a bejegyzéssel! :)

   Törlés
 4. Úgy is ecseteket akartam rendelni!:D Nagyon jó egyébként, hogy így beszámoztad és elmagyaráztad mert így aki még annyira nem ismeri az ecseteket az is könnyen eligazodik!:) Nekem egyébként kicsit az ecotools ecsetek kinézetére hasonlítanak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen-igen, eléggé hajaznak rájuk, bár én még Ecotools ecseteket nem próbáltam, pedig biztosan kis pihepuhik :D. Én is ezzel a gondolattal álltam neki beszámozni és magyarázatokat leírni, úgy örülök hogy te is hasznosnak látod, remélem többen is így gondolják! :))

   Törlés
 5. Nekem is megvan ez a szett, nagyon szeretem őket!
  A 10-es számú ecset épp nemrég adta meg magát mosás közben, de két év folyamatos használat után ezt elnézem neki (és rendelek majd belőle utánpótlást)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én mindig úgy tudok sajnálni egy-egy kedvenc ecsetet, ami tönkremegy :( még ha jó szolgálatot is tett az évek alatt :D az első ilyen volt nekem a Coastal Scents nagyon tömött, nagyon puha, nagyon szeretni való alapozó ecsete, igaz, az nagyon hamar megadta magát - fél év se volt - pedig vigyáztam rá :(

   Törlés
 6. Többször nézegettem már ecseteket, de nem mertem venni, pont amiatt, hogy hátha nem jó minőségűek. Köszönöm a bejegyzést, fel is vettem a listámra! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem :)

   Törlés