Hawaiian Tropic | Napozás utáni testvaj - Lime Coolada -


Még nyár elején rendeltem meg a Feelunique oldalról egyet fizet kettőt vihet akció keretein belül ezt a lime coolada illatú napozás utáni testvajat egy aloe verás hűsítő géllel együtt. Bár mindkettő after sun termék - és az aloe gélt valóban erre is szántam, ha esetleg megtörténne a baj és leégne a bőröm - de a testvaj kosárba landolásának legfőbb oka nem ez volt, hanem egyszerűen csak annyi, hogy vágytam valami kimondottan nyári illatú testápoló kencére, amit kenegethetek vígan. Persze minden egyéb ok között szerepelt a napozás utáni jelző, érdekelt mégis miben lehet másabb, egyáltalán hatásos-e vagy csak rányomtatták az after sun feliratot (kitudja, srácok, kitudja :D) és az, hogy egy kimondottan napozó termékben erős márka hogy oldja meg az olyan népszerű testvaj témát.

Néhány közérdekű infó....
Intenzív, 12 órán át tartó hidratáltságot biztosít a bőrnek gazdag összetételének köszönhetően. Használhatjuk napozás, fürdés vagy zuhanyzás után és tulajdonképpen bármikor, mikor bőrünket száraznak érezzük. Összetevői között megtálalható a sheavaj, kakaóvaj, mangó és avokádó olaj, aloe vera, fekete nadálytő kivonat, A, C és E vitamin. 200ml.Először is: igen gyerekek, ezt is megéltük, már napozás utáni testvaj is kapható a piacon :D, amit egy élénk zöld, jól záródó műanyag tégelybe zártak, halványzöld színű és állagra nem az a tipikus testvaj, azaz nem sűrű és tömör, annál sokkal könnyedebb, lágyabb, ami érthető, hiszen vizes bázisú termékről van szó, de felkenéskor mégis érezhetően krémes és gazdag, hála a benne lévő jó kis olajoknak és vajaknak. Az illatán kívül ez az állag teszi nyár kompatibilissé ezt a terméket, mert könnyű eloszlatni és nagyon hamar beissza a bőr, nem hagy maga után ragacsos, fullasztó réteget, sokkal inkább eszményien pihe-puha és bársonyos bőrt - ami tartósan az is marad - és jó pár órán át érezhető fenséges trópusi illatot, amiért egyszerűen odáig vagyok! Ananász, kókusz és lime illatok keveréke, uramatyám, essszméélettleen, egyáltalán nem mű vagy émelyítő. Még a kedvem is jobb lesz, ha bekenem vele magam ♥ És most jön a mindent eldöntő kérdés, mégis mennyire számít az after sun felirat? :D Nos, napozás utánivá legfőként a benne lévő gyulladáscsökkentők és bőrnyugtató összetevők teszik, - amik ennek a márkának a hűsítő aloe géljében és egyéb más márka hűsítő termékeiben is ott vannak - a vízmegkötő és hidratáló anyagok mellett. És valóban felüdülés a felhevült területekre kenni ezt a vizes krémet, azonnal hűsít - ha hűtőben tároljuk előtte, úgy még jobban fokozhatjuk ezt az élményt :D -, megnyugtatja a bőrt és és azon kívül, hogy enyhül a fájdalom, gyorsabban regenerálódik az égés. Bár bevallom, féltem a benne lévő parfümtől, igaz, az összetevő lista végén kullog ez az összetevő, de irritáló hatású lehet a leégett, már eleve irritált bőr számára, szerencsére nálam nem okozott semmiféle kellemetlenséget. Persze nem árt óvatosnak lenni. Tehát igen, számít és őszintén örülök, hogy így alkalmazva is abszolút hatásos, de az kétségtelen, hogy nálam mindennapos testápolóként kapott nagyobb szerepet, és ha ti is egy isteni illatú, könnyed állagú és hatásos testvajra vágytok, ami hosszan-tartóan hidratál, akkor nyugodtan emeljétek le a polcról vagy rendeljétek meg az after sun felirattól függetlenül, legalább leégett bőrre is kiváló lesz, ha arra lenne szükség. További pozitívum, hogy nyaralás során nem kell külön testápolót és hűsítő gélt magunkkal vinni, elég csak ezt betenni a bőröndbe, máris helytakarékosabb.
Én egyszerűen odáig vagyok érte! Mi sem mutathatná ezt jobban, mint a további két bontatlan tégely a fiókomban :D. Eddig is tudtam, hogy megbízható és szerethető márka a Hawaiian Tropic, de ezzel a termékkel igencsak levettek a lábamról. Ráadásul az ára sem vészes, 3-4000 Ft körül mozog.Ráadásul a jó hír az, hogy a Feelunique oldalán most 50% kedvezménnyel kapható, ahogy a többi HT termék, katt ide!
Hazai webshopban csak kókuszos illatban láttam, itt is 50% kedvezménnyel kapható MINDEN Hawaiian Tropic termék, használjátok a HT2015 kódot, katt ide, de a drogériákban állítólag mindkettő kapható, érdemes szétnézni! :)


Ti próbáltátok már? 
Van kedvenc terméketek, ha megtörtént a baj és leégett a bőrötök? 

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése