L'Oreal Professionnel | Pro Fiber - a professzionális hajápolás új dimenziója -


Mindannyian nagyon jól ismerjük a fodrászunktól való távozás után azt a fenséges érzést, mikor végigtapintjuk a frissen megkomponált hajunk, mintha nem is a miénk lenne, sokkal csillogóbb, sokkal puhább, sokkal ragyogóbb, mintha minket is kicseréltek volna, annyira vibrálunk az önbizalomtól, hogy ez a gyönyörű hajkorona a mi fejünkön ragyog. Minden egyes fodrásznál töltött alkalom felér egy kisebb csodával, a csoda pedig a fodrászunk megkérdőjelezhetetlen szakértelmének, profizmusának és nem utolsó sorban a professzionális termékek használatának köszönhető. Szomorúak vagyunk, hogy ez az érzés csak a következő hajmosásig tart, pedig bár örökre így maradna...a L'Oreal Professionnel felismerte ezt a sokakat érintő problémát és most 15 év kutatás és szabadalom után elhozta nekünk a megoldást a Pro Fiber professzionális hajápoló programmal, az első hajszerkezet újjáépítő kezeléssel és újra-aktiválódó hatással, ami bár a fodrászszalonban kezdődik, de messze sem ott ér véget, ugyanis a saját fürdőszobánkban folytatódik,  akár hat héten át, hogy a hajunk minél tovább legyen ragyogó és ápolt! Lássuk részletesebben:

A szalonszolgáltatás és otthoni kezelések:A technológia és az APTYL 100 molekula komplex:


  Termékcsaládok és újratöltő koncentrátum:

Mind a három termékcsalád egy samponból, balzsamból, pakolásból és egy szérumból áll, csomagolásuk olyan, mintha egy kémiai laboratórium lombikjai kerültek volna a fürdőszobánk polcaira szebbnél szebb színekben. Imádom ezt a profi dizájnt, egyszerűen odavonzza a tekintetet!

Mindegyik család egy bizonyos szintű károsodást kezel, a károsodás szintjét pedig a fodrászod állapítja meg elsősorban, de a leírás számunkra is segítséget nyújthat, hogy eldöntsük melyikre lehet szükségünk.
RECITIFY | 1. szintű hajkárosodás
Természetes hajra, ami sok hő illetve mechanikai hatásnak van kitéve, mint pl. az erős fésülés vagy a tone-on-tone festés. A sérült kutikula jelei: a haj kevésbé puha, matt hatású, a végei pedig elvékonyodottak.
RESTORE | 2. szintű hajkárosodás
Festett hajra, gyakori hajformázó eszközök használatakor. A haj fénye tompa, a hajvégek töredezettek. Sérült kutikula és kortex.
RECONSTRUCT | 3. szintű hajkárosodás
A haj sokszoros és durva hatásoknak van kitéve, fénytelen, durva tapintású, száraz, a hajvégek élettelenek, töredezettek, leégettek. A kutikula és a kortex nagyon sérült.

RE-Charge APTYL 100 | újratöltő koncentrátum 
A RE-Charge ampulla APTYL 100 molekulát tartalmaz, amely a L’Oréal Research innovációja. Ezt a terméket minden 4. hajmosásnál szükséges alkalmazni törölközőszáraz hajra felvíve és 5 percig rajtahagyva, ahogy a videóban is látható, ezzel teljesen újraaktiváljuk a szalonkezelést.

A Pro Fiber termékek mindegyike tartalmaz RE-Charge ápoló aktivátort, ami meghosszabbítja az Aptyl 100 molekula komplex hatását a hajszálak mélyében, de a kulcs az újratöltő koncentrátum, amivel az egész szalonkezelést megújítjuk minden 4. hajmosásnál, ez az otthoni kezelés esszenciális lépése, az ápoló termékekkel csak a szalonkezelés és az újraaktiváló kezelés hatásának időtartamát hosszabbítjuk meg! Ettől függetlenül az otthoni ápoló termékek mindegyike használható akár önmagában is, ahogy én is tettem, lejjebb olvashatjátok a tapasztalataimat.

Tájékoztató jellegű árak:
Samponok | 250ml: 3850Ft
Balzsamok | 250ml: 4600Ft
Pakolások | 200ml: 5600Ft
Szérumok | 75ml, 150ml: 5600FtÚjratöltő koncentrátum | 6x10ml: 6379Ft
A Pro Fiber szolgáltatást nyújtó L'Oreal Salon Expert szalonokat itt találod: KATT


RESTORE TERMÉKCSALÁD:


Hosszú, dús és közepesen erős szálú hajam van, gyorsan nő, de nagyon gyorsan töredezik is a vége és imád gubancolódni, továbbá 11. éve, hogy hajfesték kerül rá újra és újra, alkalmakkor hővel is kezelem - hajszárítás, vasalás és göndörítés - és szinte majdnem minden nap hajgumival van összefogva, így indokoltnak véltem a kettes szintű Restore termékcsaládot alkalmazni rá.

A termékcsalád összes tagját türkiz színű csomagolás és fűszeres és virágos illatjegy jellemzi.
Fejjegyei között ott vannak a krémes jegyek a kardamom fűszeres aromájával meghintve, majd a szív illatokban ott a bazsarózsa és az írisz, az alapjegyei pedig cédrus és szantálfa.

Bevallom ahogy megszagoltam őket - főleg a sampon és a pakolás estében - ,én kissé szúrósnak találtam, gondolom ő lehet a kardamom, ami így piszkálja az orrom, viszont, ha ettől a fura, szúrós akkordtól eltekintek, akkor egy nagyon kellemes, meleg, fás jellegű, édeskés illatot érzek. Szerintem megosztó lesz a szalonokban ez az illat különleges karaktere miatt. Én sem vagyok túlzottan odáig érte, de szerencsére nem túl intenzíven érezhető a hajamban.
Hozzám kipróbálásra 3 termék érkezett, mégpedig egy sampon, egy pakolás és egy szérum-emulzió.


Hajregeneráló sampon | 250ml
"Gyöngyház színű krém, textúrája gazdag és krémes, mely sűrű habbá alakul. A sérült hajszálakat könnyen kifésülhetővé, puhává és fényessé teszi."

Használata után a hajam csikorgóan tiszta, légiesen könnyed, dús, csillogó és bársonyos, viszont a rózsás Schwarzkopf BC Bonacure samponhoz képest, ami már hajmosás közben is érezhetően puhává teszi a loboncom, itt ez nincs jelen, durva tapintásúnak érződik a hajam vizesen, először meg is ijesztett, hogy szárazon is ilyen marad, szerencsére hajszárítás után ennek azonban nyoma sincs, tényleg eszményien puha lesz a végeredmény, akárcsak a rózsás sampon esetében, ami szintén egy professzionális szalon termék, szóval nincs mit tenni, ezek a samponok teljesen más minőségű hajat varázsolnak, én pedig ragaszkodom ehhez a végeredményhez! :)


Hajregeneráló pakolás | 200ml
"Könnyed, bársonyos textúrájú, csillámló krém, ami gyengéd a hajhoz. A haj fényessé, puha tapintásúvá, rugalmassá és könnyen kifésülhetővé válik már az első használat után."

Imádom ezt a pakolást, na nem csak azért, mert csillogó benne a krém :D és nem is kell belőle sokat felvinni, hanem mert kiválóan táplálja a hajvégeim, feltölti őket élettel és eltűnik a sprőd, száraz érzet és kifésülni is milliószor könnyebb. Ehhez viszont tényleg tartsuk be az az 5-10 perces hatóidőt! Nagyon szeretem hajpakolásokkal kényeztetni a hajam, annyira meghálálja. Ha az ember nem is szívesen költ drágább samponokra, egy szuper hajpakolás jó, ha lapul a polcon, ezeket még lehet tuningolni különböző olajokkal, vajakkal, a hatás garantált.


Hajregeneráló szérum-emulzió | 150ml

"Felrázandó kétfázisú szérum, amitől a haj azonnal puhává és könnyen formázhatóvá válik, amellett, hogy védi a hőtől." 

Könnyed, nagyon folyékony olajos-vizes szérum, amit pillanatok alatt beszív a törölközőszáraz hajam. Nem marad ragacsos és nem is nehezíti el a szálakat. Számomra 1 pumpálásnyi adag elég kevés, nagyjából babszemnyi méretnek felel meg, nekem úgy 4-5-re van szükségem, amit két részletben viszek fel, 2-3 pumpányit a hajvégekre és kettőt a hajam hátsó, tarkónál lévő részére, ahol hajlamos gubancolódni. Szárítás után a szérumnak hála sokkal kezelhetőbb a hajam, könnyen kifésülhető és formázható, az eredmény csillogóbb és puhább! 

Összességében...
már az otthoni termékek használata is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hajam szebb és jobb minőségű legyen, el sem tudom képzelni, hogy a szalonkezelés után milyen érzés lehet a hajunkhoz érni és szemmel is látni a változást. A hajam még sosem részesült kimondott szalonkezelésben, de azt hiszem hamarosan itt az ideje, hogy ilyesmit is kipróbáljak, tudom ám, hogy loboncom és én is imádnánk! :DTi találkoztatok már a Pro Fiber kezeléssel és termékekkel? 
Voltatok már egyáltalán szalonkezelésen? :)
Ha igen, akkor milyen élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodtatok?

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése